Üvey kardeşler mi. 😱Ela ve İrem üvey kardeş olsun, 8 yıl boyunca da gün saysın. Ne kadar saçma bir final ya?
Harun ve Bahar evlenir hissi aldım o sahnede.Üvey kardeşler mi. 😱
Bende dedim neresini kaçırdım. Aman Bahar o Timur denen heriften kurtuldu ya isterse İsmail'le evlensin.Harun ve Bahar evlenir hissi aldım o sahnede.
Çok saçma bir finaldi. Sadece Timur'un Bahar'ı Banu ile aldatmasının ortaya çıktığı ve Hande'nin gerçekleri söylediği sahne iyiydi.Bende dedim neresini kaçırdım. Aman Bahar o Timur denen heriften kurtuldu ya isterse İsmail'le evlensin.
Mahkeme sahnesi hariç odaklanmaya gerek bile duymadım...Çok saçma bir finaldi. Sadece Timur'un Bahar'ı Banu ile aldatmasının ortaya çıktığı ve Hande'nin gerçekleri söylediği sahne iyiydi.
FOX yangından mal kaçırır gibi bitirmese ve 1 bölüm daha uzatılsa çok farklı olabilirdi. Her şey aynı bölümde ortaya çıktı, her şey aynı bölümde gelişti.Mahkeme sahnesi hariç odaklanmaya gerek bile duymadım...
Cidden, bu kadar aceleye ne gerek vardı. Mahkeme sahnesinde resmen ben yoruldum takır takır.FOX yangından mal kaçırır gibi bitirmese ve 1 bölüm daha uzatılsa çok farklı olabilirdi. Her şey aynı bölümde ortaya çıktı, her şey aynı bölümde gelişti.
Deri eldivenli kişiyi bende anlamadım. Ama herkes "Ela, ilk sevgilisini aklamak için kafasından uydurdu" yazmış. Daha açıklayıcı bir final olabilirdi. Hele bugün aldığı oranlardan sonra.Ben daha kötü bir final bekliyordum, toparlayabilecekleri kadar toparlamışlar. Hale - Harun ilişkisi, Cenk'in kaçması, deri eldivenli kişi, Birce'nin yokluğu vs. Tek bölüme sığdırılanlara bakınca yeterli bir final. Keşke Star'da falan yayınlansaydı, o zaman bu reytingleri alsa 2. sezonu bile olurdu. Tabi Sırma Yanık'ın saçmalama potansiyelini düşününce olmaması daha da iyi olabilir
Herşeyin açık bırakıldığı, normal bir bölüm yerine olayların çoğunun belli olduğu bir final olmuş en azından. Keşke en azından Haziran sonuna kadar bıraksalardı da daha açıklayıcı bir son izleyebilseydik. FOX'un aceleciğiyle bu kadar olmuşDeri eldivenli kişiyi bende anlamadım. Ama herkes "Ela, ilk sevgilisini aklamak için kafasından uydurdu" yazmış. Daha açıklayıcı bir final olabilirdi. Hele bugün aldığı oranlardan sonra.