Şu an yine tekrarı var. Sanırım yine bir kısmını izlemeye kalkışacağım.
Aynen, ikinci bölüm tekrarı.Şu an yine tekrarı var. Sanırım yine bir kısmını izlemeye kalkışacağım.
Cidden çok iyi bölüm, hakkıdır.4 milyon görüntülenme...
Aynen, ikinci bölüm tekrarı.
3. bölüm fragmanları cidden bomba. Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz gibi sezonun sürpriz işlerinden.Cidden çok iyi bölüm, hakkıdır.Fragmana 1000 kez denk geldim ama tam olarak bakamadım da anladığım kadarıyla fragman da çok iyi.
haftaya en az 6 alırız, İNŞALLAH AMİN.Cidden çok iyi bölüm, hakkıdır.Fragmana 1000 kez denk geldim ama tam olarak bakamadım da anladığım kadarıyla fragman da çok iyi.
Fena da adliye olmaz oradan ha. İçi de müsait.Nerede görsem tanırım, Aşk 101'de çetenin okulu.
Şimdi adliye olmuş. Bu arada sette bu kadar karavan varken nasıl kavga çıktı anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 100141
Dizi başlamadan önce Deniz Çakır'ın İlayda ve Serkay'ın karavanına geçtiği söylenmişti.Fena da adliye olmaz oradan ha. İçi de müsait.
Ne ne ne karavan kavgası mı çıkmış? 😱
Yok öyle birsey. Her zamanki gibi uydurma 🙄 şu kadını rahat bırakmıyorlar.Dizi başlamadan önce Deniz Çakır'ın İlayda ve Serkay'ın karavanına geçtiği söylenmişti.
Yok öyle birsey. Her zamanki gibi uydurma 🙄 şu kadını rahat bırakmıyorlar.
Yalan olduğunu geçen ben de söylemiştim. Gençlerin Deniz Çakır ile arası bozuk bu olaydan dolayı dediler ama daha geçen İlayda Alişan'ın doğum gününü kutladı Instagram'dan. İlayda da paylaştı. Ayrıca karanlık bulmuşsa değişmek istemesi çok normal, bunu “karavan krizi” diye basına sunan gazetecilerde suç.Yok öyle birsey. Her zamanki gibi uydurma 🙄 şu kadını rahat bırakmıyorlar.
Serkay o zaman göndermeli bir söz paylaşmıştı ama İlayda ile değil de onunla arası iyi olmayabilir.Yalan olduğunu geçen ben de söylemiştim. Gençlerin Deniz Çakır ile arası bozuk bu olaydan dolayı dediler ama daha geçen İlayda Alişan'ın doğum gününü kutladı Instagram'dan. İlayda da paylaştı. Ayrıca karanlık bulmuşsa değişmek istemesi çok normal, bunu “karavan krizi” diye basına sunan gazetecilerde suç.
Ne paylaşmıştı görmedim. 😱 Sanmıyorum ama ya sorun olacağını.Serkay o zaman göndermeli bir söz paylaşmıştı ama İlayda ile değil de onunla arası iyi olmayabilir.
Tam hatırlamıyorum ama tam haber konusuna uyuyordu tecrübeyle ilgili falandı.Ne paylaşmıştı görmedim. 😱 Sanmıyorum ama ya sorun olacağını.
Hahahah son cümleye baya güldüm.Tam hatırlamıyorum ama tam haber konusuna uyuyordu tecrübeyle ilgili falandı.Kendi fotosunun üstüne yazsaydı ss alırdım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?