'Masumiyet' İçin Alınan Son Karar Ne? | FOX

Bölümün fragmanını bile yeni bölüm diye verip hadi final yapıyor demek kadar saçma bir şey var mı ya. Al işte şimdi dizi yarım yamalak hatta final bile denilemeyecek şekilde bitecek.
Olan bu kadroya, bu hikayeye oldu. Her bölüm daha da heyecanlandırıyordu izleyiciyi. Ekip fazladan çalışacak gibi olur ama umarım senaryo final şekliden revize edilmiştir.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Olan bu kadroya, bu hikayeye oldu. Her bölüm daha da heyecanlandırıyordu izleyiciyi. Ekip fazladan çalışacak gibi olur ama umarım senaryo final şekliden revize edilmiştir.
Çok doğru, mesela dizinin 7. bölümüyle 11. bölümü arasında dağlar kadar fark vardı, önceden de söyledim. Diziye şans vermemeleri ayrıca saçmalık, revize edildiğini düşünüyorum da sonu b.k gibi olduktan sonra ne kadar önemi var ki.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bitmesi isabet olmuş. Muhtemelen aldığı reytingler maliyeti bile karşılayamıyordur. Zaten yeni sezon onayı gelse bile iş yapamayacaktı ve düşük gidecekti güçlü rakipler karşısında.

Yazın devam etse iyi reyting alırdı ama bunu da oyuncu kadrosu istemezdi.

Çok doğru, mesela dizinin 7. bölümüyle 11. bölümü arasında dağlar kadar fark vardı, önceden de söyledim. Diziye şans vermemeleri ayrıca saçmalık, revize edildiğini düşünüyorum da sonu b.k gibi olduktan sonra ne kadar önemi var ki.
Acele ile bir son olmuş olacak, doğru. Fragmandan sonra da pek olumlu bir final beklemiyor açıkçası.

Sen Çal Kapımı'yı yurt dışı satışları var diye ara verdirip, yazın devam ettiren kanaldan bu kadar acele bir şey beklemiyordum. En azından 14 olsaydı final ve hikaye bu bölüm toparlansaydı.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Acele ile bir son olmuş olacak, doğru. Fragmandan sonra da pek olumlu bir final beklemiyor açıkçası.

Sen Çal Kapımı'yı yurt dışı satışları var diye ara verdirip, yazın devam ettiren kanaldan bu kadar acele bir şey beklemiyordum. En azından 14 olsaydı final ve hikaye bu bölüm toparlansaydı.
Çok doğru söylüyorsun, dizi için 1 bölüm bile vermeyen kanaldan bu saatten sonra ne beklenir artık. Hülya Avşar ekranlara küsmese bari.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
  • Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Nerdesin Birader
Vurgun
Kurşun
Öğretmen
ve Masumiyet üst üste çarşamba gününde başlayan Fox tv dizileri erken final yapıyor kanal bu günü bir türlü tutamıyor.