'Masumiyet' İçin Alınan Son Karar Ne? | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
masumiyet-jpg.99807

'Masumiyet' için alınan son karar ne?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek'in oturduğu, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ile Deniz Işın'ın paylaştığı diziye ikinci şans verilmiş ve yeni gününde izleyicisi işe buluşmaya başlamıştı.

Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizi, gün değişikliğini de olumlu değerlendiremedi ve yapım tarafından 13. bölümde final yapması kararı alındı.

'Masumiyet' final bölümüyle pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Üzücü
Reactions: Angelica
Sadakatsiz den kaçayım dedi olmadı :( ama keşke kanal biraz daha bekleseydi

Beklenen karardı, yazık oldu kadroya. FOX Çarşamba'ya değil Cumartesi'ye koysaydı SÇK'yı uzatma isteğini bir kenara bırakıp, o zaman iyi reytingler alırdı işte.

Final yapacaksa niye gün değiştirdiniz, yeni güne geçirip bir iki hafta beklenebilirdi. 13. bölüm fragmanı da yeni bölüm diye verildi. Zaten yaz geldi izleyici ekrandan kaçıyor nasıl bir reyting bekliyorlardı bilinmez.

• Beğendim
Beklenen karardı, yazık oldu kadroya. FOX Çarşamba'ya değil Cumartesi'ye koysaydı SÇK'yı uzatma isteğini bir kenara bırakıp, o zaman iyi reytingler alırdı işte.
İyi bir kadrosu vardı :( valla keşke Yasak Elma'ya gelse bir kaçı :bhr:. Keşke uzatmasaysı 2 alıyor dizi at geri Çarşambaya çok devam ettirmek istiyorsan

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and serhatt
Pazartesiye geçince 7-8 alır beklentisine girdi herhalde kanal...
Çukur yokken bile 4 anca alabildi ki son 3 bölümü kalmış ve sonu merakla beklenen Çukur geri dönünce daha da düşeceği aşikardı.

Bunu gözardı ederek gün değiştirmemişlerdir herhalde. Bari kendi gününde kalsaydı, böyle malamat oldu yazık.

Salıya alsalardı diycem, Masumlar Apartmanı ve Edho var,
fox'un prş cuma zaten dolu,
savaşçı olmasaydı sadece cumartesi iyi gidebilirdi o kadar...

20210520_124240.jpg

Ee 1 bölüm de izleyici nasıl çeksin kendine saçmalığa bak
Pazartesiye geçince 7-8 alır beklentisine girdi herhalde kanal...
Çukur yokken bile 4 anca alabildi ki son 3 bölümü kalmış ve sonu merakla beklenen Çukur geri dönünce daha da düşeceği aşikardı.

Bunu gözardı ederek gün değiştirmemişlerdir herhalde. Bari kendi gününde kalsaydı, böyle malamat oldu yazık.

Salıya alsalardı diycem, Masumlar Apartmanı ve Edho var,
fox'un prş cuma zaten dolu,
savaşçı olmasaydı sadece cumartesi iyi gidebilirdi o kadar...
Final yapacaksa niye gün değiştirdiniz, yeni güne geçirip bir iki hafta beklenebilirdi. 13. bölüm fragmanı da yeni bölüm diye verildi. Zaten yaz geldi izleyici ekrandan kaçıyor nasıl bir reyting bekliyorlardı bilinmez.
Sadakatsiz den kaçayım dedi olmadı :( ama keşke kanal biraz daha bekleseydi
Bölümün fragmanını bile yeni bölüm diye verip hadi final yapıyor demek kadar saçma bir şey var mı ya. Al işte şimdi dizi yarım yamalak hatta final bile denilemeyecek şekilde bitecek.

Bari bir hafta daha bekleyip 14'te bitirselermiş şimdi senaryo mecburen revize edilecek ve belki ekip de korona zamanında bölüm yetiştirmek için her zamankinden daha çok çalışacak. Aşırı kötü reytingler almadığı sürece dizilerin böyle sanki arkadan atlı kovalıyormuş gibi bitirilmesine sinir oluyorum.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Yarısı kadar reyting alamayan diziler aylardır devam ederken bu dizi final bile yapmadan yayından kaldırılıyor. Evet bekleneni veremedi fakat 4 reyting alan diziye en azından final bölümü çekebilirdiniz, yangından mal kaçırır gibi aniden final yapmak büyük saygısızlık. Neyse hayırlısı olsun, Deniz Çakır için üzüldüm.

• Beğendim
Bu dizinin harcanacağı çok belliydi, en baştan da söylemiştim. Kadrosu gerçekten çok iyiydi, senaryosu da ilgi çekiciydi. Keşke yeni sezona kalsaydı, böyle sezon yapımlarının ortasına pat düşünce ilgiyi göremedi maalesef. Tüm ekibin yolu açık olsun...

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy