Showtime Masters of Sex - Dizi Yorumları

2x2

Bu bölüm dizinin ortalamasına göre biraz aşağıdaydı. Yine de iyiydi tabii.

Dr. Austin karşısına çıkan dişi sineğe asılıyor. Bu seferde Vivian'a asıldı ancak yüz bulamadı.

Virginia'dan çalışma için yardım isteyen doktor, kameralı vibratör ile ilgili konuşurken boşaldı. Virginia'dan mı etkilendi yoksa vipratörden mi bilemedim.

Breaking Bad dizisindeki baldız Marie sekreter olarak yer aldı bölümde, umarım kalıcı olur. Seviyorum ben bu kadını, çok samimi geliyor bana. Ayrıca çok tatlı bence. Mor kıyafetle göremeyince baştan yadırgadım tabii.

Libby, kocasının bebeklerinden uzak durduğunun fatkında. Bill keşke bir defa kucağına alsada görebilsek.
7/10

2x3

Yine oldukça iyiydi. Özellikle bölümün yan hikayesi oldukça iyiydi.

Çift cinsiyetli bir bebeğin konusunu ele aldılar bu bölümde. Babasının ısrarı üzerine bebeğin penisini kestiler böylece hayatına kız olarak devam edecek. Kafama takılan ise şu oldu. Çocuk sonradan kendisini bir kız gibi hissetmeyip buna uygun davranmazsa ne olacak?

Boks maçı alegorileri müthişti. Bir çift lafım da Virginia'ya olacak. El kocasının yanında soyunamaz Viginia, Bill'in gözünün önünde resmen masturbasyon yaptı. Daha neler göreceğiz bakalım.
8/10

2x4

Bu bölümü çok da beğenmedim. Bir kaç güzel sahnede vardı tabii.

Bill'in ''bak canım siyahiler zaten bit bulundurmazlar'' demesine rağmen Libby'in ısrar edip Carol'un saçını yıkaması üzdü. Melek gibi kadına yakıştıramadım.

Bill adamın dibisin. Kendi mesleğinde hiçbir şekilde cıvıklığa izin vermiyor.

Dr. Austin boşboğazlık yapıp Bill ve Virginia arasındaki münasebeti her tarafa yayacak gibi.
7/10

2x5

Güzel bölümdü. Yine sıkılmadan izlettirdi kendisini.

50'lerin Amerikası'nın ne denli cahiliyet dönemlerinden geçtiğine bir kez daha şahit olduk.

Bill ve Virginia'nın rolleri değiştiği sahne güzeldi.

Dr. Lillian'ın hastalığı kadını yedi bitirdi.

Libby aklı başında sevilen bir karakterdi bu zamana kadar. Senaristler onun yavaş yavaş ayağını kaydıracak gibi.
8/10

2x6

Yine mükemmel bölümdü. Umarım bu şekilde bozmadan devam eder.

Yıllardır ezildiğini söyleyen zenci hastanesinin rektörü Bill'i hastaneden kapı dışarı etti. Demek ki neymiş, sadece beyazlar siyahlara değil, siyahlarda beyazlara o yıllarda düşmanlık yapıyormuş.

Libby, Coral'ın abisi Robert'e abayımı yaktı?
Ayrıca o kız neden abisini sevgilisi gibi tanıttı ve öpüşmekten, dudaklarının yumuşaklığından falan bahsetti?

Lillian'ın vedası üzdü. Kendine yakışır bir son seçti, ben de olsam öyle yapardım herhalde. Virginia baştan kurtarmak için acili aradı aradı ancak sonradan vazgeçti ve yanına yattı.
8.5/10

2x7

Bu bölümü sevemedim malesef. Ne oldu ne bitti tam olarak anlayamadım.

Gereksiz bir zaman sıçrayışı ile olaylar hep havada kaldı. Dr. Lillian DePaul, Carol ve Robert'a ne oldu?

Barbara çalışmalara katılmak istiyor, fakat daha önce hiç cinsel deneyim yaşamadığı için kabul edilmeyebilir de.

Dr Austin eşinden özür dileyip kendisini afettmesini istedi. Ancak eşi, o zamandan bu zamana çok şeyler değiştiğini söylerek reddetti. (Dr. Austin'in uslanacağını hiç sanmazdım.
)

Bill annesinin para teklifini aradan zaman geçmeden önce reddetmişti. Sonradan baktık ki kabul etmiş. Virginia, Shelley ve Bill arasındaki meselede açıklığa kavuşmuş oldu.
7.5/10

2x8

Bu bölüm bir öncekine göre daha iyiydi. Ortalama bir bölümdü diyebiliriz.

Libby, Robert'i görmeye gitti orda bir cinayetede görgü tanığı olmuştu. Ordan hızlıca uzaklaştı ancak Robert iade-i ziyaret gerçekleştirdi ve bunun kasten işlenen bir cinayet olduğu gerekçesiyle kendisinden şahitlik yapmasını istedi. İkili arasındaki yakınlaşma Bill'i boynuzlamaya gidecek mi bakalım.

Barbara'nın bir önceki bölümde cinsel ilişkiye giremediğini öğrenmiştik. Çocukken kardeşiyle cinsel ilişkiye girmiş, meğer vajinismus imiş Şimdi Virginia'dan yarım istiyor.

Finalde de Bill'in kardeşi olduğunu öğrendik.
8/10

2x9

Son iki bölüm yan hikayesiyle ön plana çıktı ve daha ilgi çekici hale geldi.

Finalde Virginia ve Bill arasındaki tartışmaya şahit olduk. Virginia haklı olarak ilk defa yaptıklarını sorguladı. Beraber otel odasında buluşup yaptıkları çalışmayı kayıt altına almadıklarını bu durumdan kendisi adına metres hayatına dönüşdüğü gerekçesiyle rahatsız olduğunu vurguladı.

Virginia, Bill'e bu durumdan sen rahatsız değilmisin diye sorduğunda, Bill yan çevirmeyi bırakıp kendi cinsel sorunlarını tedavi etmek için yaptıklarını söyledi.

Barbara ve Lester'in durumları şimdilik umutsuz vaka, bakalım nasıl çözülecek. Haydar Dümen hocamız Barbara gibi rahatsızlığı olanları 1-2 seansta çözdüğünü yazıp çiziyor o zamanlarda zormuş demek ki.
8/10

2x10

Sezon finaline iki bölüm kala ortalama bir bölümdü.

Bill'in iktidarsızlığına Virginia yardımcı olmaya çalışsada yardımcı olamadı.

Libby, Robert'in peşinden ayrılmıyor, yatmadan bırakmayacak herhalde.

Finalde de iki kardeşin kavgasını izledik. Babaları hastalığından dolayı sarhoşmuş orası tamamda çocuklarını niye dövüyormuş? orayı tam anlamadım.
8/10

2x11

Final bölümü geldi çattı. Bölümün bittiği yer süperdi.

Libby, sonunda Robert Franklin'le sevişti.

Final bölümünde Bill ve Virginia birbirlerine olan aşkını itraf etsinler istiyorum.
8/10

2x12 (Sezon Finali)

Şüphesiz şu ana kadarki en iyi bölümüydü. Güzel bir final bölümüyle sezonu kapattı.

Sezon finalinin odak noktası Bill'in filminin yayınlanacak olmasıydı. Hatta bu amaç uğruna Virginia çocuklarının velayetini George'ye vermek zorunda kaldı. Ancak bir sezondur gözükmeyen Ethan, arada geçen zamanda hırs yapmış olmalı ki (ya da intikam duygusuyla) kendi filmini yayınlattı.

Üçüncü sezonda Virginia çocuklarını geri alabilmek için Bill ile evlenebilir. Libby de Robert'le kadınlık duygularını yeniden tatmaya başladı mutlu gözüküyor, boşanmaya razı olacaktır.

Barton'u da yeniden görmek güzeldi.

Libby'den sonra Barbara'nın da memesini gördük ancak Lester ile sex yapamadılar.

Şişko abla Dr. Austin'in gururuyla oynadı resmen. Herife aptal sarışın dedi.
9/10

2x1

Uzun bir aranın ardından sezona başladım ama muhtemelen hızlı gitmeyip fırsat buldukça birer bölüm izleyeceğim.

İyi bir açılış oldu, özlemişim karakterleri.

Barton'ın durumu gerçekten üzücüydü.

Bill'e ben de sinir oldum, bebekle ilgilenmediği o sahnede. Tamam pek duygularını göstermeyen bir insansın belki ama hiç mi sevgi beslemiyorsun o çocuğa karşı. Bill'i sevilmeyen bir karakter yapmaya doğru giderlerse dizi için kötü olur...

Virginia da Ethan'ı satmaya dünden meraklıymış.

Bu arada bu bölümde The Affair esintileri vardı.

8/10

2x2

Dizinin en kötü bölümüydü. Hiçbir önemli olay yoktu, baya sıkıcıydı. Hareket şart. Bir sonraki bölüm dizinin en iyi bölümüymüş, umarım öyledir de diziye yeniden ısınırım.

Betsy Brandt'i severim ama karakterini sevmedim çok yapay bir karakter gibi geldi. Yeni hizmetçi iyi sayılır ama.

6/10

Evet. 2. ve 4. bölümler sıkıcıydı malesef. İlk sezona göre düşür vardı ama bu haliyle de bir çok diziden daha güzel.

2x3

IMDb'de dizinin en yüksek puan alan bölümü olduğunu görünce ben kritik bir gelişme falan oluyor diye düşündüm ama yanılmışım. Fakat çok özel bir bölümdü.

Çift cinsiyetli bebek konusunu ben de sevdim ilgi çekiciydi.

Boks üzerine olan diyaloglar gerçekten hoştu.

Tamamen diyalog üzerine geçen ve belki de Masters of Sex'in "The Fly" bölümü diyebileceğimiz bir bölümdü. Diyaloglar iyi yazılmış olsa da yer yer sıkıldığımı da söylemeden geçemeyeceğim.

Bu bölüm Emmy'de senaryo adaylığı alırsa şaşırmam şimdiden söylemiş olayım.

8/10

2x4

Fena bölüm değildi birkaç sahnesi harikaydı. Yalnız dizide pek bir gelecek görmüyorum, sanırım ilk sezon yeterli oldu. Dizileri azaltma çalışmaları kapsamında Masters of Sex'i de bırakıyorum. Eğer 4. sezon final sezonu olarak açıklanırsa muhtemelen geri dönüp yetişirim ama daha da fazla uzatırlarsa bilemiyorum.

Libby'yi bilerek kötü göstermeye çalışıyorlar seyirci Bill ve Virginia ilişkisine onay versin diye. Yakıştıramadım diziye bu durumu...

Bill'in işi pahasına doktorlara saldırması iyiydi.
En son Libby karşısında düştüğü durum üzdü.

Austin çok kötüsün keşke ölsen.

Dediğim gibi dizi fena değil izlense izlenir ama artık dizileri azaltacağım, daha önemli çok dizi var.

7/10

Masters of Sex 3x1

Tam iki hafta oldu bölümü izleyeli aklımda kaldığı kadarıyla yazayım bir kaç şey.

İkinci sezon da olduğu gibi aynı çizgide devam ediyor. Tabii aradan yıllar geçmiş bu da yeni olayların habercisi gibi.

Son sahne ile de olaylar karışacak gibi gözüküyor, çok iyi yerde bitti.

Libby'in Virginia'yı dudadığından öptüğü sahne şaşırttı.

Allah'ım neydi günahım, yine bir ergen kızla tanıştık. Üstelik Bill'e abayı yakmış.

Bill'in oğlu da babası gibi suratsız, arada yaşananları yanlış anladı.

Ve finalde ben şok. Virginia hamile.

Güzel bir sezon açılışı oldu. 8/10

3x2

Biraz sıkıcı bir bölümdü ama sonu mutlu bitti.

Virginia meğer eski kocası George'dan hamile kalmış. 😱 Ben Bill'den hamile olduğunu düşünüyordum, öyle olsaydı dizi çok fena karışacaktı.

Bill, Virginia'nın hamileliği kitap çalışmalarına engel olmaması için George ile evlenmesini istedi. Böylece kağıt üstünde George ile Virginia evlendi. Finalde de nur topu gibi çocukları oldu.
7.5/10