Showtime Masters of Sex - Dizi Yorumları

1x6

Yine iyi bölümdü genel olarak, dizi kalite kokuyor. Bir de şu sıralar (Boardwalk Empire sonrası) izlediğim pek dönem dizisi olmamasından dolayı da ayrı bir tat alıyor olabilirim. :)

Bill ne tuhaf adamsın karını bırakıp gittin o halde. :(

Rektör yardımcısının aslında eşcinsel olduğu konusu bu bölüm yeni dank etti bana. :D Karısı rolündeki Allison Janney'i daha çok görmeye başlayacağız herhalde. Doktor ile iş çok aşırı hızlı olmadı mı? 😱

En sonu da ilginçti. Virginia'nın terfisi güzel oldu ama teşekkür tarzı ilginç oldu. :):)

Bu arada yazmayı unuttum geçen bölümdeki cinsel ilişkiye girmeden çocuk sahibi olmayı bekleyen çift komikti. :D

8/10

1x7

Yine oldukça iyiydi. Açıkçası diziyi bu kadar seveceğimi hiç tahmin etmiyordum. Üçüncü bölümü izlerken 1-2 bölüm daha deneyip bırakırım diye düşünüyordum ama şu an en severek izlediğim diziler arasında. :)

@destere @sürgünüm artık rahatlıkla önerebilirim ama beni geçmezseniz iyi olur. :D @sürgünüm'ü tam bilemiyorum ama @destere'nin sevmesi neredeyse kesin gibi. :):) @Forumdash da sever bence ama dizi yoğunluğundan başka şeylere bakamıyor herhalde. :):)

Bill'in Libby'nin gönlünü alması iyi oldu.

Virginia'nın Bill'e yeni sekreter bulma çabaları özellikle Jane ile olan sahneler iyiydi. Jane'nin olması iyi oldu gibi.

Rektör yardımcısının ailesinin de hikayesi ilgi çekici olmaya başladı...

8/10

1x9

Bir önceki bölümü yorumlamayı atlamışım, izleyeli çok oldu aklımda pek bir şey kalmadı sağlık olsun. :)

Bu bölüm dizinin ortalamasına göre biraz aşağıdaydı. Yine de iyi sayılır tabii. :)

Bölümü diğer bölümlere göre az beğenmemin sebebi aslında olayların istediğim gibi gitmemesi galiba. :)

7/10

1x10

Sezon finaline iki bölüm kala iyi bir bölmdü. Sonu merakta bıraktı sonrası için. :)

Virginia ile Ethan olayı çok hızlı gelişmedi mi ya. (b)

Virginia ile aynı zamanda öğretmeni olan kadın doktorun ilişkisi ilgi çekici bir şekilde gelişmeye devam ediyor. :)

Tatbikat ve hamilelik de bölümü zenginleştiren diğer konulardı. :)

Sonu enteresandı bakalım bundan sonra nereye gidecek hikaye. 😱

8/10

1x11

Sezon finaline bir kala güzel bir bölümdü yine. Böyle iyi bir dizide beni yalnız bıraktınız. @destere @sürgünüm @Forumdash

Bill ile Virginia gerçekten yollarını ayırdılar ben böyle olmasını pek beklemiyordum.

Libby'nin Bill'in yanında çalışması enteresandı. Bence sezon finalinde Virginia ile olan çalışmasını keşfedebilir. :)

Lillian'ı da sevmeye başlıyorum gibi bu arada. :):) Kadın baya zorluklarla mücadele ediyor. :(

8/10

1x12 (Sezon Finali)

Özellikle Homeland, The Affair gibi sıkıcı giden dizilerden sonra izleyince başyapıt gibi geldi. :) Gayet iyi bir sezon finali oldu fakat ikinci sezon dizinin konusu bozmaya müsait. İnşallah bozmaz da severek izlemeye devam ederim. (Bozdu diyorlar ama inşallah yanılıyorlardır. :()

Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz. :(

O başka ülkeydi gerçi ama o dönem Amerika'sında da aynıymış. :(

Çalışmanın kapanması kötü oldu ama Bill reyis bir yolunu bulacaktır herhalde. Aslında Bill'in Virginia'ya olan ilgisini anlayabiliyorum. Gerçekten ikisi de aynı yola baş koymuş birbirine uygun insanlar ama Libby gibi melek bir kadını üzecek olması da hiç hoş değil ya. :(

Dr. Lillian da çok fena aşağılandı sanırım rektör olan kişi tarafındandı ama günün asıl kaybedeni Bill oldu tabii. :(

Rektör yardımcısının homoseksüellik tedavisi de daha önce pek rastlamadığım ilginç bir konu bu arada, es geçmeyim.

İkinci sezonu epey merak ettim arayı fazla açmamaya çalışacağım. :)

9/10

1x1

İzlerken hem hoş vakit geçirip, belki de yeni şeyler öğretebilecek bir dizi bence. Aslında Türkiye'de ki tüm erkeklere izlettireceksin ki anlasınlar cinselliğin erkek için olduğu kadar kadın için de doğal bir ihtiyaç olduğunu, bir kadının sevişmek istediği insanlarla seks yapmasında kınanacak hiç bir taraf olmadığını. :)

Ayrıca sırf Michael Sheen ve Lizzy Caplan nedeniyle bile izlenilebilir bir yapım. İlk bölümden ikisini de tuttum ama finaldeki söyledikleri şeyi nasıl gerçekleştirecekler merak etmiyor değilim. :)

İnsan vücudunda cinsel uyarılma ve orgazm sırasında ne olduğunu, hastalarına ve kamoyuna açıklamak için bu bilimsel çalışmayı yapıyorlar ama bakalım işin sonunda sapık damgası yemekte var. :)

Son olarak Gotham'da Harvey Dent karakterini canlandıran Nicholas D'Agosto, bu dizide de Dr. Ethan'a hayat veriyor ancak ilk bölümden yapmış olduğu hareketle gözümden düştü. :X

8/10

1x2

Gayet iyi başladı ve iyi devam ediyor. Yan karakterler ve onların ilişkileride inanılmaz güzel, gerçekçi. :)

Libby kısır olduğunu sanıyor ancak asıl sorunun sperm sayısının eksikliğinden dolayı kocasında olduğunu öğrendik. Bill Masters karısına gerçeği söylememekle bence büyük hata yapıyor, Libby gerçeği öğrendiğinde Ethan'la onu aldatabilir. :)

Virginia çalışmak zorunda iki tane çocuğu var ve ev kirasını ödemekte güçlük çekiyor. Bu sebeple gönüllü değil ancak Bill'in teklifini kabul edecek gibi. :)

Genelevde geçen sahneler tam bir komediydi. Bill'in yaptığı çalışma için baş ağrısını geçirir mi, geçen hafta belimi incittim bir faydası olurmu diyen fahişeler sesli güldürdü. :)

Libby'in genelev çıkışı Bill'e ne işin varı orda ısıtmayı tamire mi gitmiştin sözüde komikti. :)
8/10

1x3

@OzaN İlginç bir şekilde bu diziyi çok sevdim. Hatta bu sezonki izlediğim tartışmasız en güzel dizi. Resurrection ve The Affair gibi sıkıcı dizilerin üstüne ilaç gibi geldi. :)

@destere Aslında tam senlik dizi izlersen seveceğine yüzde yüz eminim. :)

Betty'in hamile kalamayacak olmasına üzüldüm. :(

Virginia, Libby'e sorunun kendisinde olmadığını Bill'in sperm sayısında sorun olduğunu açıkladı. :)

Betty, Bill'in Virginia'ya aşık olduğunu söyledi çok çabuk oldu ama olabilitesi var. :)

Ve finalde şok şok şok. Çocuk kesin Ethan'dan. :)
8/10

Son düzenleme:
1x3

@OzaN İlginç bir şekilde bu diziyi çok sevdim. Hatta bu sezonki izlediğim tartışmasız en güzel dizi. Resurrection ve The Affair gibi sıkıcı diizlerin üstüne ilaç gibi geldi. :)

@destere Alında tam senlik dizi izlersen seveceğine yüzde yüz eminim. :)

Betty'in hamile kalamayacak olmasına üzüldüm. :(

Virginia, Libby'e sorunun kendisinde olmadığını Bill'in sperm sayısında sorun olduğunu açıkladı. :)

Betty, Bill'in Virginia'ya aşık olduğunu söyledi çok çabuk oldu ama olabilitesi var. :)

Ve finalde şok şok şok. Çocuk kesin Ethan'dan. :)
8/10
Ben de baya sevdim özellikle ilk 4-5 bölümden sonra. The Affair'ı hiç sevmediğin için ve iki dizi biraz benzer tonlarda olduğu için sevmemenden korktum ama beğenmene sevindim. The Affair'dan temel farkı karakterlerin hemen hepsinin sevilebilir olması ve diyalogların falan çok daha iyi yazılması. :):)

Ben de baya sevdim özellikle ilk 4-5 bölümden sonra. The Affair'ı hiç sevmediğin için ve iki dizi biraz benzer tonlarda olduğu için sevmemenden korktum ama beğenmene sevindim. The Affair'dan temel farkı karakterlerin hemen hepsinin sevilebilir olması ve diyalogların falan çok daha iyi yazılması. :):)
Bu dizide ben Libby'i bile sevdim. Michael Sheen kusursuz bir oyunculuk sergiliyor karakter adeta kendisi için yaratılmış. Virginia'yı da Katy Perry'e benzetiyorum. :)

Bu dizide ben Libby'i bile sevdim. Michael Sheen kusursuz bir oyunculuk sergiliyor karakter adeta kendisi için yaratılmış. Virginia'yı da Katy Perry'e benzetiyorum. :)
Ben de seviyorum üçünü de. Normalde artık klişeleşmiş olarak Libby'nin kötü kadın olması gerekirken tam tersi sevilesi bir kadın bence o da. :):)

1x1. Bölüm

hayal kırıklığı yaşadım beklediğim bu değildi
her çıplaklık izlemek için yeterli olmuyor
oyuncuları sevmedim

bir lip adlı kadın sempatik geldi onun haricinde hepsinden nefret ettim diyebilirim :)

@OzaN diziyi seveceğimi tahmin etmiş ama çıkan sahneler diziyle bağ kurmama yetmiyor önce hikayesini sevmem lazımki arada çıkan açık sahnelerin bir değeri olsun ? :)
ayrıca @OzaN benim en sevdiğim dizilerden biri rectify biliyorsun yani duygusal anlamda bir yakınlık kurmam lazım başroldeki kadınla, o açıdan tawney in bir bakışı 100 tane çıplak lizzy kaplan ı cebinden çıkarır :)

dizinin konusuda hoşuma gitmedi doktorlu dizileri zaten sevmemde arada bir iki istisna çıkabiliyor mesela the knick gibi ama the knick daki oyuncuların hedefiyle bağ kurabiliyorum belli idealleri var hayat kurtarmak gibi, başarılı olmak için yoğun çabaları ve bu çabaların ilk oluşu, herşeyden önce oyuncuları sevmem o diziyi farklı kılıyor, bu dizideyse titreşim aletleriyle titretilen kadınları görüyoruz:)

ayrıca geçen seneki para avcısı diye di caprionun oscar adayı bir filmi vardı, filmden nefret etmiştim, ordada duygudan arındırılmış çıplaklık vardı... bu diziyi izlerken para avcısı filmi aklıma geldi sanırım ikisinden nefret edişimin ortak noktası karakterlerle duygusal bağ kuramamam :)

dizinin ilk bölümüne 5 puan veriyor, @sürgünüm üde bu dizide yalnız bırakacağım için kusura bakma diyorum ve aradan çekiliyorum :)

1x1. Bölüm

oyuncuları sevmedim

bir lip adlı kadın sempatik geldi onun haricinde hepsinden nefret ettim diyebilirim :)

@OzaN diziyi seveceğimi tahmin etmiş ama çıkan sahneler diziyle bağ kurmama yetmiyor önce hikayesini sevmem lazımki arada çıkan açık sahnelerin bir değeri olsun ? :)
ayrıca @OzaN benim en sevdiğim dizilerden biri rectify biliyorsun yani duygusal anlamda bir yakınlık kurmam lazım başroldeki kadınla, o açıdan tawney in bir bakışı 100 tane çıplak lizzy kaplan ı cebinden çıkarır :)

dizinin konusuda hoşuma gitmedi doktorlu dizileri zaten sevmemde arada bir iki istisna çıkabiliyor mesela the knick gibi ama the knick daki oyuncuların hedefiyle bağ kurabiliyorum belli idealleri var hayat kurtarmak gibi, başarılı olmak için yoğun çabaları ve bu çabaların ilk oluşu, herşeyden önce oyuncuları sevmem o diziyi farklı kılıyor, bu dizideyse titreşim aletleriyle titretilen kadınları görüyoruz:)

ayrıca geçen seneki para avcısı diye di caprionun oscar adayı bir filmi vardı, filmden nefret etmişti ordada duygudan arındırılmış çıplaklık vardı... bu diziyi izlerken para avcısı filmi aklıma geldi sanırım ikisinden nefret edişimin ortak noktası karakterlerle duygusal bağ kuramamam :)

dizinin ilk bölümüne 5 puan veriyor, @sürgünüm üde bu dizide yalnız bırakacağım için kusura bakma diyorum ve aradan çekiliyorum :)
Sorun değil ben tek başıma dizi izlemeye alışkınım zaten. :)

Şunu anlamış oldum seninle dizi tercihlerimiz apayrı The Affair gibi sıkıcı bir diziyi izleyip böyle bir diziyi sevmemen çok ilginç. :)

Sorun değil ben tek başıma dizi izlemeye alışkınım zaten. :)

Şunu anlamış oldum seninle dizi tercihlerimiz apayrı The Affair gibi sıkıcı bir diziyi izleyip böyle bir diziyi sevmemen çok ilginç. :)
the affair i konusu kurtarmıyor ama ordada en azından oyuncuları sevdim o yüzden izlemek için bir sebebim var:) ama hem oyuncuları sevme hemde konudan nefret et bu şekliyle devam etmek mümkün olmuyor :)

the affair i konusu kurtarmıyor ama ordada en azından oyuncuları sevdim o yüzden izlemek için bir sebebim var:) ama hem oyuncuları sevme hemde konudan nefret et bu şekliyle devam etmek mümkün olmuyor :)
Lizzy Caplan'ı sevememene şaşırdım doğrusu, kadın sempatiklik abidesi. :) Michael Sheen'de bu diziyle Altın Küre adaylığı kazanmış. :)

1x1. Bölüm

oyuncuları sevmedim

ayrıca geçen seneki para avcısı diye di caprionun oscar adayı bir filmi vardı, filmden nefret etmiştim, ordada duygudan arındırılmış çıplaklık vardı... bu diziyi izlerken para avcısı filmi aklıma geldi sanırım ikisinden nefret edişimin ortak noktası karakterlerle duygusal bağ kuramamam :)

Çok şaşırdım gerçekten. Belki de bugüne kadarki beni en çok şaşırtan yorumun oldu. :)

Seveceğini düşünmemin sebebi çıplaklık değildi zaten karakterleri ve diziyi seveceğini düşünüyordum. Tüm karakterlerden nefret etmeni hiç ama hiç beklemiyordum. Hiçbiri nefret edilesi karakterler değildi tam tersi sevilesi karakterlerdi çünkü. :)

Çok şaşırdım gerçekten. Belki de bugüne kadarki beni en çok şaşırtan yorumun oldu. :)

Seveceğini düşünmemin sebebi çıplaklık değildi zaten karakterleri ve diziyi seveceğini düşünüyordum. Tüm karakterlerden nefret etmeni hiç ama hiç beklemiyordum. Hiçbiri nefret edilesi karakterler değildi tam tersi sevilesi karakterlerdi çünkü. :)
başroldeki doktor bill midir herneyse işte soğuk biri zaten karakter olarakda donuk birini canlandırıyor ?

lizz caplan a gelince , kadını görür görmez zuhal topal ın selenadaki oynak okul müdiresi karakteri aklıma geldi bir türlüde aklımdan çıkmadı bölüm bitene kadar oynak okul müdiresi karşımdaydı :)))
bazen öyle takıntı oluyor aklıma gelen tipleme çıkmıyor bir türlü lizzy caplan ı ayrı bir karakterde düşünemedim :))