Showtime Masters of Sex - Dizi Yorumları

başroldeki doktor bill midir herneyse işte soğuk biri zaten karakter olarakda donuk birini canlandırıyor ?

lizz caplan a gelince , kadını görür görmez zuhal topal ın selenadaki oynak okul müdiresi karakteri aklıma geldi bir türlüde aklımdan çıkmadı bölüm bitene kadar oynak okul müdiresi karşımdaydı :)))
bazen öyle takıntı oluyor aklıma gelen tipleme çıkmıyor bir türlü lizzy caplan ı ayrı bir karakterde düşünemedim :))
Libby'yi sevmişsin ben onu seveceğini tahmin ediyordum.

Gelecek bölümlerde rektörle ilgili de gelişme oluyor. Rektör yardımcısının karısını bizim Mom'daki Allison Janney oynuyordu. Kızları falan derken baya genişliyordu karakter yelpazesi. Onlardan da seveceklerin çıkacağını tahmin ediyordum ama Lizzy Caplan'ı o kadar katlanılmaz bulduysan devam etmen zor tabii. :)

Libby'yi sevmişsin ben onu seveceğini tahmin ediyordum.

Gelecek bölümlerde rektörle ilgili de gelişme oluyor. Rektör yardımcısının karısını bizim Mom'daki Allison Janney oynuyordu. Kızları falan derken baya genişliyordu karakter yelpazesi. Onlardan da seveceklerin çıkacağını tahmin ediyordum ama Lizzy Caplan'ı o kadar katlanılmaz bulduysan devam etmen zor tabii. :)
başroldeki kadın veya erkek ikisindende kıl kaparsan dizi gitmez bunu daha önce tecrübe ettim o yüzden gelecek günlerin getireceği güzel oyuncuların hatrınada olsa diziye devam etmem mümkün değil :)
hanı yan rollerdekiler benimsenmezse sorun olmazda başroldekilerden en az birine ısınmak lazım yoksa diziyi terketmek en iyisi :)

1x4

Dizi gayet güzel gidiyor. Asla klişeye bulaşmadan özgün bir biçimde ilerliyor. Harikulade kadın Lizzy Caplan'a aşkım depreşmekte her geçen bölüm ile. :)

Oyuncuların ismi önemli değil, karakterlerle kimyaları uyuşmuyor öyle her dizide, tam bir bütün olmuşlar karakterlerle. Virginia'nın eski kocası bile matrak adam. İsmini gizleyip çalışmalara katılması eğlenceli sahnelerdi. :)

Bill resmen aşık Virginia'ya, yemeğe Ethan'da katıldı diye sinir küpüydü. :)

@OzaN Geçen bölümden kafama takılan sorunun cevabını bulamadım. Bill'in sperm sayısının yetersizliğinden asıl sorunun onda olduğunu öğrenmiştik. Libby doktoru Ethan'dan hamile kalmış olabilir mi? O aralar 4'üz bebek olayı vardı Ethan kızgındı Bill'e intikam içinde yapmış olabilir. Merak ettiğim Libby'in haberi var mı yok mu? :)
8/10

1x4

Dizi gayet güzel gidiyor. Asla klişeye bulaşmadan özgün bir biçimde ilerliyor. Harikulade kadın Lizzy Caplan'a aşkım depreşmekte her geçen bölüm ile. :)

Oyuncuların ismi önemli değil, karakterlerle kimyaları uyuşmuyor öyle her dizide, tam bir bütün olmuşlar karakterlerle. Virginia'nın eski kocası bile matrak adam. İsmini gizleyip çalışmalara katılması eğlenceli sahnelerdi. :)

Bill resmen aşık Virginia'ya, yemeğe Ethan'da katıldı diye sinir küpüydü. :)

@OzaN Geçen bölümden kafama takılan sorunun cevabını bulamadım. Bill'in sperm sayısının yetersizliğinden asıl sorunun onda olduğunu öğrenmiştik. Libby doktoru Ethan'dan hamile kalmış olabilir mi? O aralar 4'üz bebek olayı vardı Ethan kızgındı Bill'e intikam içinde yapmış olabilir. Merak ettiğim Libby'in haberi var mı yok mu? :)
8/10
Ethan'ın alakası yok bebekle. Bill'de sorun var ama tamamen engel değil çocuk sahibi olmasına, çocuk ondan. :)

1x5

Dizi üstüne hep koyarak devam ediyor, yine muhteşem bir bölüm izledik. Uzun süredir çektiğim iyi dizi yokluğunu fazlasıyla giderdi şimdiden gelmiş geçmiş en iyi 10 dizi listeme adını yazdırdı. :)

Libby'in biz bu bebeği birlikte yapmadık. gerçekten yapmadık ama en azından birlikte kaybedebilir miyiz? sözü çok fenaydı. Uzun zamandır izleyip de koltuğa çivilendiğim böyle bir sahne hatırlamıyorum. Bill de finalde yürekleri dağladı. Bir insan ancak bu kadar iyi oynayabilirdi. Tekrar tekrar izleyip ağlar insan. Bill'in koridorda Tessa'yı gördükten sonra kızını kaybetmesi de başka güzel bir ayrıntıydı. :(

En son Six Feet Under'i izlerken yer yer sıkılıyordum ama bu dizi öyle değil. Süresi uzun olmasına rağmen sıkılmadan izlenebilecek ender dizilerden. 9.5/10

1x6

Yine güzel bölümdü. İzlemeye doyamadığım gibi, çabucak bitecek diye izlemeye de kıyamıyorum. çelişkilere sürüklemiştir beni. :)

Margaret'in kocası gay çıktı 1 yıldırda tık yokmuş o da Dr. Austin ile birlikte oldu. Orgazm yaşamasına da kendim olmuş kadar sevindim. :):)

Bill karısıyla tatile çıkmıştı ancak aklı Virginia ve çalışmalarında olduğu için erken döndü. Libby de yaşlı kurta az daha yem oluyordu. :)

@OzaN Dönem dizilerine ayrı bir hayranlığım olduğundan renkler, kıyafetler, ahenk çok hoş. Virginia ve Libby'in saç kesimleride çok iyi değilmi ya? :) İlerde karım olacak kadının saçlarını öyle kestirmesini çok isterim. Zorla değil tabi kendisi isterse. :):)
8.5/10

1x6

Yine güzel bölümdü. İzlemeye doyamadığım gibi, çabucak bitecek diye izlemeye de kıyamıyorum. çelişkilere sürüklemiştir beni. :)

Margaret'in kocası gay çıktı 1 yıldırda tık yokmuş o da Dr. Austin ile birlikte oldu. Orgazm yaşamasına da kendim olmuş kadar sevindim. :):)

Bill karısıyla tatile çıkmıştı ancak aklı Virginia ve çalışmalarında olduğu için erken döndü. Libby de yaşlı kurta az daha yem oluyordu. :)

@OzaN Dönem dizilerine ayrı bir hayranlığım olduğundan renkler, kıyafetler, ahenk çok hoş. Virginia ve Libby'in saç kesimleride çok iyi değilmi ya? :) İlerde karım olacak kadının saçlarını öyle kestirmesini çok isterim. Zorla değil tabi kendisi isterse. :):)
8.5/10
Dönem dizisi olması bence de ayrı bir tat katıyor. Bu dönemde geçen bir dizi olsa kesinlikle bu kadar etkileyici olamazdı. :):) Saçlar doğrusu çok dikkatimi çekmedi ama genel tablo hoş. :):)

1x7

Her sahneyi büyük ilgiyle izliyorum. Yine mükemmel bölümdü. :)

Libby ve Ethan, Bill'den habersiz donmuş spermlerinden çocuk yapma çalışmalarına başladılar. Ethan, Vivian ile birlikte olsada gönlü Virginia'da, Bill ve Virginia yakınlaşmasınında farkında. Acaba Bill'i çocuk sahibi yaparsam Virginia'dan koparırım diye mi düşünüyor? Yoksa Bill'den habersiz arkasından iş çevirmesindeki ısrarı anlamış değilim. Hem Bill'den habersiz spermini kullanarak suç işlemiş olmuyor mu? :)

Rektör yardımcısının karısı deneylere tekrar katılıcam derse, Jane'de Austin ile ilişkilerini öğrenirse olacakları tahmin edemiyorum. :)

Virginia, Bill ve Libby arasındaki ilişkiyi düzeltti ancak bölüm sonundaki sahnede Bill'e abayı yakmış olduğunu anladık. :)
9/10

1x8

Bir önceki bölüm kadar güzel olmasada yine zevkle izledim. :)

Bill çıkarcının önde gideni çıktı. Virginia ile yatmak için kadının eğitim hayatına mani oluyor. :(

Libby yeniden hamile. Bill'in donmuş spermlerinden mi yoksa Ethan'dan mı hamile kaldı şüphelerim var. :)

Ethan, Vivian'la evlilik için ilk adımı attı. Ancak bana göre olmayacak o iş. :)

Margaret'ın evlilik üzerine söylediği sözler güzeldi. :)
8/10

1x9

Ortalama bir bölümdü. Neyse, buna da şükür, bu da iyi. :)

Bill'in annesi oğlunun Virgina'ya gönlünü kaptırdığını anladı. Bill de kendinden beklenecek bir tarzda, Virginia'yı inciterek geri adım attı. Bill'in ne istediği belli değil. Bu saatden sonra Ethan ve Virginia arasında yakınlaşma bekliyorum. :)
Kız çocuğun üstünde çok baskı kurdu. Rektör yardımcısı Ethan ve Vivian ayrılığına ne diyecek bakalım. :)
8/10

1x10

İki üç gündür izlediğim sıkıcı dizilerin üstüne ilaç gibi geldi. :)

@OzaN Virginia ve Ethan olayının hızlı gelişmesi Bill'in çalışmalara katıldığı için Virginia'ya para teklif etmesiyle başladı. Bu Virginia için onur kırıcıydı finalden de anlaşılacağı üzere Virginia, Bill'e aşık. :) Birde Ethan çocuklarıya ilgileneceğini söylemişti anlayacağın kaleyi içerden fethetti. Ancak ikili arasında ilişkinin çok süreceğini sanmıyorum çünkü Bill'de, Virginia'ya karşı boş değil. :)

Flora Banks isimli çalışmalara katılan kadın Dr. Austin'den hamile kalmış üzücü tabi. Margaret kırk yıl sonra kocasının eşcinsel olduğunu öğrendi. :)

Ethan, Vivian'dan ayrıldığı için kovulma tehlikesiyle karşı karşıya. :)

Tatbikatlardan da anlaşılacağı üzere Amerikalılar soğuk savaş döneminde Ruslar'dan bayağı çekinirlermiş. Ancak 91'de Sovyetler Birliği'nin sanıldığı kadar güçlü olmadığını gördük. :)
8.5/10

1x11

Sezon finaline doğru duygular gitgide kızışıyor, olacakları merak ediyorum. :)

Bill ve Virginia arasında kuvvetli bir bağ var. Gözleri hep birbirini arıyor. İkisinin de başka hiç kimseyle hissetmediği kadar gerçek ve ikisi ne kadar görmezden gelirse gelsin her şey ortada. :)

Bir sonraki bölümde yakınlaşma bekliyorum. Ancak Libby çalışma kasetlerini izlerse olacakları düşünemiyorum. :)

Lillian ve Virginia'nın konuşmaları esnasında kadıncağızın canıyla uğraştığı ortaya çıktı. :(
8.5/10

1x12 (Sezon Finali)

Hakikaten çok güzel bir sezon izledim, sıkıldığım tek bir bölüm bile hatırlamıyorum. Umarım ikinci sezon bölümlerinide aynı zevk ve keyifle izlerim. :)

Sondan başlayayım. Bill "Sahip olmadan yaşayamayacağım tek şey sensin. sen." dedi. İtiraf şaşırttı doğrusu, Bill gibi adam nasıl çıkardı ağzından baklayı hayret ettim. :)

Ethan, Virginia'ya evlilik teklifinde bulundu. Ancak baştan beri olmayacağı belli. Ethan, Virginia'nın yanında çocuk gibi kalıyor. Sonunda üzülen taraf olacağını bildiğim için kendisini acıyarak izliyorum. :)

Rektör yarımcısına için üzüldüm. Yaşadığı bu kördüğüme bir de ton ton suratı, boncuk gözleri, fırça kaşları eklenince sevdim gitti adamcağızı. 1950-1960'ların Amerikasında eşcinsellikle ilgili durumlar, öyle sert ve öyle gerçekti ki, kalakaldım. Siyahların neler yaşadıklarını biliyordum ama eşcinseller için bu kadar baskı olduğunu diziden öğrendim.

Libby doğurduğuna göre işler daha çok karışacak Bill ve Virginia aşkını desteklerken Libby'in üzülmesini istemiyorum. Kıyamam ben ona @OzaN dediğin gibi melek gibi bir kadın.
9/10

2x1

Genel itibariyle dizi kendi çizgisinde devam ediyor, güzel bir sezon açılışı oldu. :)

Barton, dizide içimi en fazla parçalayan karakter haline geldi. Çaresizliğinden intihara kalkışması ve yaşadığı dram karşısında acı çektim. :(

Bill'i seviyoruz tamam da bencil herifin önde gideni. Çocukluğunda yaşadığı travmalar yüzünden herekese hayatı zindan etmeye başladı. Hepsini geçtim bebeğin ne suçu var? Ağladığını duymasına rağmen bebekle ilgilenmediği o sahnede çok öfkelendim. Annesine de her seferinde kötü davranıyor, kadın çareyi geldiği yere dönmekte buldu.

Ethan'ın evlenme teklifini Virgina'nın kabul etmeyeceği zaten belliydi. Bill'de yan çizmeye başladı, mutlu bir evliliği olduğunu söyledi tekrar çalışmaya başlayacaklar umarım Virginia üzülmez. Bill tam da güvenilecek bir adam değil. :)
8/10