TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Mıymıy şirininin elenmesine sevindim

Onur haketti.. Kişisel özelliklerini bir yana bırakırsak, hakkediyor.

Kerem, Onur ve Semih.

Son 3üm.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Mıymıy şirininin elenmesine sevindim

Onur haketti.. Kişisel özelliklerini bir yana bırakırsak, hakkediyor.

Kerem, Onur ve Semih.

Son 3üm.
Mıy mıy şirin deyince kahkaha attım :D :D

Yolu açık olsun Şirinin çok sevdiğim birisi değil ama yetenekli birisi buraya kadar gelmesi zaten başarılı olduğunu gösterir elemelerden beri takipteyim tekniği iyi ve en iyi yaptığı yemek safranlı pilav. Olsa yerdim 2 tabak :D :D

Mıy mıy şirin deyince kahkaha attım :D :D

Yolu açık olsun Şirinin çok sevdiğim birisi değil ama yetenekli birisi buraya kadar gelmesi zaten başarılı olduğunu gösterir elemelerden beri takipteyim tekniği iyi ve en iyi yaptığı yemek safranlı pilav. Olsa yerdim 2 tabak :D :D
Ne bulursa yiyor bu yahuu 😄🤪😄 @Yakamoz-Asi

Sıcak şarap mı? Hiç denemedim. :)
Bu arada normal şarap ocakta ısıtılıp içilmiyor tabi ki :D Sıcak şarap yazıyor dış etiketinde, o alınıp ısıtılıyor :D Ben bir kere denedim, baharatlı bir tadı var. Çeşitli baharatlar var içinde. Karanfili sevmediğim ve karanfil tadı geldiği için çok tercih etmem ama nedense safranlı pilavın yanına yakışır gibime geliyor :)
tavsiye ediyorummm.. kahve gibi oluyor... ama daha hızlı çarpıyor. @Royal Highness
Evet içimi hafif olduğu için hızlı çarpar :A
@Yakamoz-Asi alplerde ne içiyor sanıyorsunuz..
Soğuk kış günlerinde karlı Alpler manzarası eşliğinde sıcak şarap çok keyifli olur gerçekten @Yakamoz-Asi :)

Bu arada normal şarap ocakta ısıtılıp içilmiyor tabi ki :D Sıcak şarap yazıyor dış etiketinde, o alınıp ısıtılıyor :D Ben bir kere denedim, baharatlı bir tadı var. Çeşitli baharatlar var içinde. Karanfili sevmediğim ve karanfil tadı geldiği için çok tercih etmem ama nedense safranlı pilavın yanına yakışır gibime geliyor :)

Soğuk kış günlerinde karlı Alpler manzarası eşliğinde sıcak şarap çok keyifli olur gerçekten @Yakamoz-Asi :)
Baharat felan var demeseydin denerdim :D

• Güldürdün
Reactions: Royal Highness
Sıcak şarap mı? Hiç denemedim. :)

tavsiye ediyorummm.. kahve gibi oluyor... ama daha hızlı çarpıyor. @Royal Highness

@Yakamoz-Asi alplerde ne içiyor sanıyorsunuz..

Noel sebebiyle bir seyler kurmuslar, pazar günleri ugruyorum ve sicak sarap iyi gidiyor. :A

• Harika
Reactions: Royal Highness