Son 6'ya kalan altıncı isim Onur oldu.
Şirin 7. olarak yarışmaya veda etti.
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Angelica @Zeyno @BerzzAnn
Rahatladım. Onurun kazanmasına çok sevindimSon 6'ya kalan altıncı isim Onur oldu.
Bakalım ilk yine Beyza mi giyecekPazar akşamından itibaren her akşam 1 yarışmacı ceket giymeye hak kazanacak.
Kör göze parmak olur iyiceBakalım ilk yine Beyza mi giyecek
Onur şampiyon bile olabilir benceSon 6'ya kalan altıncı isim Onur oldu.
Mıy mıy şirin deyince kahkaha attımMıymıy şirininin elenmesine sevindim
Onur haketti.. Kişisel özelliklerini bir yana bırakırsak, hakkediyor.
Kerem, Onur ve Semih.
Son 3üm.
Ne bulursa yiyor bu yahuu 😄🤪😄 @Yakamoz-AsiMıy mıy şirin deyince kahkaha attım
Yolu açık olsun Şirinin çok sevdiğim birisi değil ama yetenekli birisi buraya kadar gelmesi zaten başarılı olduğunu gösterir elemelerden beri takipteyim tekniği iyi ve en iyi yaptığı yemek safranlı pilav. Olsa yerdim 2 tabak
Yanına şarap yada arpa suyu yakışır bence safranlı pilavınNe bulursa yiyor bu yahuu 😄🤪😄 @Yakamoz-Asi
Sıcak şarapla da gider bence safranlı pilavYanına şarap yada arpa suyu yakışır bence safranlı pilavın
Sıcak şarap mı? Hiç denemedim.Sıcak şarapla da gider bence safranlı pilav
Sıcağını denedin mi hiç?
tavsiye ediyorummm.. kahve gibi oluyor... ama daha hızlı çarpıyor. @Royal HighnessSıcak şarapla da gider bence safranlı pilav
Sıcağını denedin mi hiç?
Bu arada normal şarap ocakta ısıtılıp içilmiyor tabi ki Sıcak şarap yazıyor dış etiketinde, o alınıp ısıtılıyor Ben bir kere denedim, baharatlı bir tadı var. Çeşitli baharatlar var içinde. Karanfili sevmediğim ve karanfil tadı geldiği için çok tercih etmem ama nedense safranlı pilavın yanına yakışır gibime geliyorSıcak şarap mı? Hiç denemedim.
Evet içimi hafif olduğu için hızlı çarpartavsiye ediyorummm.. kahve gibi oluyor... ama daha hızlı çarpıyor. @Royal Highness
Soğuk kış günlerinde karlı Alpler manzarası eşliğinde sıcak şarap çok keyifli olur gerçekten @Yakamoz-Asi@Yakamoz-Asi alplerde ne içiyor sanıyorsunuz..
Baharat felan var demeseydin denerdimBu arada normal şarap ocakta ısıtılıp içilmiyor tabi ki Sıcak şarap yazıyor dış etiketinde, o alınıp ısıtılıyor Ben bir kere denedim, baharatlı bir tadı var. Çeşitli baharatlar var içinde. Karanfili sevmediğim ve karanfil tadı geldiği için çok tercih etmem ama nedense safranlı pilavın yanına yakışır gibime geliyor
Evet içimi hafif olduğu için hızlı çarpar
Soğuk kış günlerinde karlı Alpler manzarası eşliğinde sıcak şarap çok keyifli olur gerçekten @Yakamoz-Asi
Sıcak şarap mı? Hiç denemedim.
tavsiye ediyorummm.. kahve gibi oluyor... ama daha hızlı çarpıyor. @Royal Highness
@Yakamoz-Asi alplerde ne içiyor sanıyorsunuz..
Bu arada normal şarap ocakta ısıtılıp içilmiyor tabi ki Sıcak şarap yazıyor dış etiketinde, o alınıp ısıtılıyor Ben bir kere denedim, baharatlı bir tadı var. Çeşitli baharatlar var içinde. Karanfili sevmediğim ve karanfil tadı geldiği için çok tercih etmem ama nedense safranlı pilavın yanına yakışır gibime geliyor
Evet içimi hafif olduğu için hızlı çarpar
Soğuk kış günlerinde karlı Alpler manzarası eşliğinde sıcak şarap çok keyifli olur gerçekten @Yakamoz-Asi
Aynen baharatların tadı geliyor yalan yokBaharat felan var demeseydin denerdim