Royal Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 2,074
- Puanı
- 270
ilk 26 ya nasıl kaldığını anlamadığım adam son 6 ya kaldıSon 6'ya kalan dördüncü isim Erim oldu.
Benim öngörüm hala geçerli. Ağlayan elenir. Güle güle onur. Niye ağladın la. O kadar iyi yarıştın destekledik niye ağladın. Eleniyorsan Elen De ağlama. Bu beni yaraladı. Uff şimdi Onur'a gidecek gözüyle bakıyorum. Ne olcak 😩🥺🥴😣Onur 4 gündür Son 6'ya kalamayıp yukarı çıkamayınca hırsından sinir krizi geçiriyor
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Angelica @Zeyno @BerzzAnn @12.Adam
Benim öngörüm hala geçerli. Ağlayan elenir. Güle güle onur. Niye ağladın la. O kadar iyi yarıştın destekledik niye ağladın. Eleniyorsan Elen De ağlama. Bu beni yaraladı. Uff şimdi Onur'a gidecek gözüyle bakıyorum. Ne olcak 😩🥺🥴😣
somer şefin hala yemek yemeye devam etmesi 😱 bu yemek aşkı bende bile yok @Dosi @The_Erinch @Angelica @MasacRE @Bully @serhatt @tekin @12.Adam
bu meloşun tansiyonu çıkar bayılır falan sorumluluk alamam benSizi kamera karşısına çıkarıp tartıştırmak lazım reyting rekorları kırarsınız
En sevdiğim Onur ile en sevmediğim Şirin kaldı. Bu nasıl duello böyle kafayı yicemSon 6'ya kalan beşinci isim Eda oldu.
Haftanın son bölümünde Onur ve Şirin düelloya çıkacak, biri elenirken diğeri son 6'ya çıkacak.
Sırasıyla son 6'ya kalanlar ;
Beyza, Kerem, Semih, Erim, Eda
Sizi kamera karşısına çıkarıp tartıştırmak lazım reyting rekorları kırarsınız
bu meloşun tansiyonu çıkar bayılır falan sorumluluk alamam ben
Tamam işte senin tarafın belli o zamanEn sevdiğim Onur ile en sevmediğim Şirin kaldı. Bu nasıl duello böyle kafayı yicem
Benim tarafım en başından belliydiTamam işte senin tarafın belli o zaman
Yok yani izlerken zorlanmayacağın bir düello olacak anlamında dedimBenim tarafım en başından belliydi
izlemeyebilirimYok yani izlerken zorlanmayacağın bir düello olacak anlamında dedim