TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Onurun takım kazanınca o kadar mutlu oldum sevindim ki.

Emre bana göre Onur'a yanlış yaptı. Beraber yürüdüğü insanı ayirdi kendinden. Kırıldı Onur.

Takımları puan kaybedince Beyza bayıldı hemen geçmiş olsun :(

Bakalım elemeye kim gidecek?

• Okudum
Reactions: Royal Highness
Önceden yemekleri ve tariflerini bilmelerine rağmen 5 kişiyle oyunu kazanamayan Emre'nin kaptanlığındaki Mavi Takım çok şaşırttı.

Onur'un kaptanlığındaki Kırmızı Takım yemekleri önceden bilmemesine ve 4 kişiyle 5 yemek çıkarmalarına rağmen kazandılar. Gerçekten tebriği hak ediyorlar.

Emre bana göre Onur'a yanlış yaptı. Beraber yürüdüğü insanı ayirdi kendinden. Kırıldı Onur.
Emre ben kimseyle beraber yürümüyorum, burası bir yarışma dedi. Duygularına göre değil rekabeti düşünerek karar verdi. Onur'u 4 kişilik takımın kaptanı yaparak onu yenme planı yaptı. Ama MasterChef'te her an her şey olabiliyor, bu akşam tüm dezavantajlara rağmen Onur'un kaptanı olduğu Kırmızı Takım kazandı mesela..

Gerçekten ilginç bir akşam oldu :)

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Mavi Takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda dokunulmazlığı Emre kazandı.

Takım oylamasında Şirin ve Beyza 4'er oy aldı, kaptan Emre Şirin'i potaya gönderdi.

Önceden yemekleri ve tariflerini bilmelerine rağmen 5 kişiyle oyunu kazanamayan Emre'nin kaptanlığındaki Mavi Takım çok şaşırttı.

Onur'un kaptanlığındaki Kırmızı Takım yemekleri önceden bilmemesine ve 4 kişiyle 5 yemek çıkarmalarına rağmen kazandılar. Gerçekten tebriği hak ediyorlar.

Emre ben kimseyle beraber yürümüyorum, burası bir yarışma dedi. Duygularına göre değil rekabeti düşünerek karar verdi. Onur'u 4 kişilik takımın kaptanı yaparak onu yenme planı yaptı. Ama MasterChef'te her an her şey olabiliyor, bu akşam tüm dezavantajlara rağmen Onur'un kaptanı olduğu Kırmızı Takım kazandı mesela..

Gerçekten ilginç bir akşam oldu :)
Onurun kazanmasi çok değişik oldu şartları zorlaştırdı ve kendini hatta takimini gösterdi. Onur için emre için yanlışlık göremiyorum ama beraber yürüyelim diyen adamı da rakip etmezsin ama. Burda hırs ve arka oda planları devreye girdi bence. Onurla beraber bende hirslandim dün çok değişik izledim :D
------

Bu akşam oynanacak oyun farklı, zor ve eğlenceli gözüküyor.
Bakalım akşam nasıl olacak merakla bekliyorum :D

Onurun takım nasıl kazandı dün izledin mi :F

• Okudum
Reactions: Royal Highness
Onurun kazanmasi çok değişik oldu şartları zorlaştırdı ve kendini hatta takimini gösterdi. Onur için emre için yanlışlık göremiyorum ama beraber yürüyelim diyen adamı da rakip etmezsin ama. Burda hırs ve arka oda planları devreye girdi bence. Onurla beraber bende hirslandim dün çok değişik izledim :D
------

Bakalım akşam nasıl olacak merakla bekliyorum :D

Onurun takım nasıl kazandı dün izledin mi :F
Emre nin hatası... Alman yemeği demek sosis demek domuz demek... Sosisleri unutunca havasını aldı.

Bu akşam oynanan 2. takım oyununu da Onur'un kaptanlığındaki Kırmızı Takım kazandı. Böylece haftayı Kırmızı Takım kazanmış oldu.

Mavi Takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda dokunulmazlığı Kerem kazandı.

Mavi Takım potaya Beyza'yı gönderdi.