zaten en şekli düzgün tatlı buydu
2011-2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kuzey tam da bu tatlıyı Türkiye'ye getirmiş ve yapıp satmaya başlamıştı. Hamuru sarılarak pişirildiği için de adını Makara koymuştu.Offffffff keklereee bakkk... Kalkk Macaristana gidiyoruz @RüzgarGülü @Royal Highness @xemrexxx @Zeyno
Hepsinin yaşı küçük değil aslında nasıl bilmiyorlar şaşırdım. Yaşı 21 22 olanın bilmemesi normal dizi dediğin gibi 2011.2011-2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kuzey tam da bu tatlıyı Türkiye'ye getirmiş ve yapıp satmaya başlamıştı. Hamuru sarılarak pişirildiği için de adını Makara koymuştu.
Sonra tüm ülkede popüler olmuştu, bütün AVM'lerde stantlar açıp satmışlardı Eskilere gittim
Ama ilginç bir şekilde buradaki birçok yarışmacı bu tatlıyı ilk kez duyup gördüklerini söyledi.
Ekli dosyayı görüntüle 130846
@RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno
Kendimi o kadar yaşlı hissettim ki şu an... 😵 😵Hepsinin yaşı küçük değil aslında nasıl bilmiyorlar şaşırdım. Yaşı 21 22 olanın bilmemesi normal dizi dediğin gibi 2011.
Hatırladım önce kuzey getiriyor sonra kardeşi Güney felan derken işler buyuyor sonra güney kuzeye kazık atıyordu falan filanKendimi o kadar yaşlı hissettim ki şu an... 😵 😵
90 yaşındaymışız gibi hatırlıyoruz yahu
Sen hatırladın mi peki Makara'yı? @RüzgarGülü
Erim çok enerjik gördüm ama Ezgi o ne öyle 2 3 hafta önceki baktın bakmadin konusunu hortlatiyor. Kendisi konuya dahil bile değilken. Kaos kaos kaosŞeflerin söylediği kritik son 12'ye girilince gerilim ve tansiyon yükselmeye başladı ;
Onur'u merak ettim. Yarın kesitlere bakarım. Çok coştu bu aralar. Destekliyorum ama şımardi.Ve Kırmızı Takım bu akşamki takım oyununu 4-2 kazanarak haftayı da kazanmış oldu.
Şu an durum 2-0 ; Yarın da kazanırsalar 3-0 olacak.
Semih, Erim'i yenebileceğini düşündüğü için onu Kırmızı Takım kaptanı yaptı ama ummadık taş baş yararmış. İşin ilginci bu kaptanlığı Semih'in 4. kaptanlığı ve yine kaybetti. (4 kaptanlığında da kaybetti)
MasterChef tam 1 hafta önden çekiliyor. Yani haftaya perşembe veya cuma günü yayınlanacak olan bölüm bugün çekilmiş.Masterchef ekibi bugün İskenderun'daydi. Detayları yakında gelir. Muhtemelen dönerdir.
@Royal Highness @The_Erinch
------
Ben gizemli değilim ki sen tanımıyorsun diye öyle geliyordur. Daha yeni yeni tanıyorsunMasterChef tam 1 hafta önden çekiliyor. Yani haftaya perşembe veya cuma günü yayınlanacak olan bölüm bugün çekilmiş.
Demek ki ya 3.takım oyununda ya da bir sonraki gün ödül oyununda İskenderun'da olacaklar.
Bu arada senin de İskenderun'da olduğunu öğrenmiş olduk Mr. Çok Gizemli @RüzgarGülü
Espri amaçlı yazmıştım zaten gizemli diyeBen gizemli değilim ki sen tanımıyorsun diye öyle geliyordur. Daha yeni yeni tanıyorsun
Kral söz söylemiş iyi aklına gelmişEspri amaçlı yazmıştım zaten gizemli diye
Sonuçta burada hepimiz anonim takılıyoruz
Danilo'nun Onur'a kapak yaptığı sahneyi buraya koyalım da hatıra kalsın