zaten en şekli düzgün tatlı buydu
2011-2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kuzey tam da bu tatlıyı Türkiye'ye getirmiş ve yapıp satmaya başlamıştı. Hamuru sarılarak pişirildiği için de adını Makara koymuştu.Offffffff keklereee bakkk... Kalkk Macaristana gidiyoruz @RüzgarGülü @Royal Highness @xemrexxx @Zeyno
Hepsinin yaşı küçük değil aslında nasıl bilmiyorlar şaşırdım. Yaşı 21 22 olanın bilmemesi normal dizi dediğin gibi 2011.2011-2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kuzey tam da bu tatlıyı Türkiye'ye getirmiş ve yapıp satmaya başlamıştı. Hamuru sarılarak pişirildiği için de adını Makara koymuştu.
Sonra tüm ülkede popüler olmuştu, bütün AVM'lerde stantlar açıp satmışlardı Eskilere gittim
Ama ilginç bir şekilde buradaki birçok yarışmacı bu tatlıyı ilk kez duyup gördüklerini söyledi.
Ekli dosyayı görüntüle 130846
@RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno
Kendimi o kadar yaşlı hissettim ki şu an... 😵 😵Hepsinin yaşı küçük değil aslında nasıl bilmiyorlar şaşırdım. Yaşı 21 22 olanın bilmemesi normal dizi dediğin gibi 2011.
Hatırladım önce kuzey getiriyor sonra kardeşi Güney felan derken işler buyuyor sonra güney kuzeye kazık atıyordu falan filanKendimi o kadar yaşlı hissettim ki şu an... 😵 😵
90 yaşındaymışız gibi hatırlıyoruz yahu
Sen hatırladın mi peki Makara'yı? @RüzgarGülü