TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Ve Nigar elendi..

İlk turdaki yemeğınde kasnak olduğu için sıfır puan aldı. Aslında onu bilinçli olarak bırakmış ama unutmuş gibi yaptı. İlk turun sonunda Eda'ya "Çaktırma" demesi bunun kanıtıydı.

53 yaşında olmasına rağmen 20'li yaşlardaki gençlerin temposuna, hızına ve ortamına uyum sağlaması ve buraya kadar gelmesi bence büyük bir başarıydı zaten.

En sondaki veda konuşmasında "MasterChef'e katılacağımı söylediğimde, 'bu yaştan sonra orada ne yapabilirsin ki' dediler. Ama ben yine de katıldım." dediğinde içim cız etti. İnsanlarımız heves kırmada dünyada bir numara.. Başkalarının hayallerini küçümsemede, tiye almada bir marka adeta..

Her şeye rağmen binlerce kişi arasından ana kadroya girip yarışmayı 13.olarak tamamladığı ve şeflerin kritik dediği son 12'ye kadar gelip ucundan kaçırdığı için tebrik ediyorum ben Nigar ablayı.

Telefon yasağından dolayı konuşamadığı için ailesine olan aşırı özlemi, yüksek tansiyon problemi, yemek yaptığı sırada ansızın gelen panik ataklar psikolijisini çok yordu. Bu kurtlar sofrasında şampiyon olamayacağı çok açıktı zaten. Artık ailesine ve sağlığına odaklansın.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Nigar in tansiyonum Hakan la olaydan sonra nüksetti şeklinde konuşması hakkında ne düşünüyorsunuz? @Royal Highness @The_Erinch
Haklı.. Hakan kadının üzerine çok gereksiz bir aşırılıkta gitti. Kağıda malzemeleri yazıp veren Eda ve Şirin ama tüm linci yiyen Nigar! Ayrıca Ezgi bunun yanlış olmadığını düşündüğünü söylemesine rağmen doğru dürüst hiç tepki görmedi şeflerden veya diğer yarışmacılardan. Neden mi? Çünkü Ezgi'ye diş geçiremiyorlar da ondan.. Ezgi kendini savunmasını çok iyi bilen, güçlü biri. Nigar'ın üstüne oynamak daha kolay geldi Hakan ve Kaan efendiye..

O olayda kağıda malzemeleri yazıp Nigar ve Ezgi'ye veren Eda ve Şirin baş suçlu iken tüm ihalenin Nigar'a kalması ve bunun ilerleyen haftalarda da sistematik olarak devam ettirilmesine kim maruz kalsa psikolojisi bozulurdu.

Nigar'ın kötü kadın ilan edilmesi bana göre kesinlikle hak etmediği bir durumdu.

20 kişi iken 10-10 du kadın-erkek sayısı ; 12 kişide 8-4 erkekler çok daha fazla ; resmen @serhatt büyüsü bu.ss

Siyah beyaz fotoğrafı görünce ne kadar çok kişinin elendiğini farketmek garip geldi :) Şaka maka aylardır bu yarışmayı takip ediyormuşum meğer :F

Haklı.. Hakan kadının üzerine çok gereksiz bir aşırılıkta gitti. Kağıda malzemeleri yazıp veren Eda ve Şirin ama tüm linci yiyen Nigar! Ayrıca Ezgi bunun yanlış olmadığını düşündüğünü söylemesine rağmen doğru dürüst hiç tepki görmedi şeflerden veya diğer yarışmacılardan. Neden mi? Çünkü Ezgi'ye diş geçiremiyorlar da ondan.. Ezgi kendini savunmasını çok iyi bilen, güçlü biri. Nigar'ın üstüne oynamak daha kolay geldi Hakan ve Kaan efendiye..

O olayda kağıda malzemeleri yazıp Nigar ve Ezgi'ye veren Eda ve Şirin baş suçlu iken tüm ihalenin Nigar'a kalması ve bunun ilerleyen haftalarda da sistematik olarak devam ettirilmesine kim maruz kalsa psikolojisi bozulurdu.

Nigar'ın kötü kadın ilan edilmesi bana göre kesinlikle hak etmediği bir durumdu.

Siyah beyaz fotoğrafı görünce ne kadar çok kişinin elendiğini farketmek garip geldi :) Şaka maka aylardır bu yarışmayı takip ediyormuşum meğer :F
Tabi onlar da işin içinde hepsi. Psikolojik olarak zaten sürekli Nigar ve Erime yükleniyorlar. Onlar gittikten sonra ne olacak göreceğiz yeni kurban çıkar kaos başlar.

• Aynen
Reactions: Royal Highness
  • Aynen
Reactions: The_Erinch
Zarfa yazıp şeflere verdiler.. Daha sonra açıklanacak sandılar.
Şefler açıp hemen açıkladı.

Kendi açıklamalarına göre
Ezgi
Onur
Semih
Emre
Kerem

İlk 5 de yer aldı.
Keşke açık açık soyleselerdi? Kendini ilk 5 e yazmayan var mı acaba Cok merak ettim. Hani iddian yoksa komik olurdu ondan :)