niye favorin oldu hiç anlamadım bir tek göbeğemm açılıyor dediğini hatırlıyorum onunÇağlar aklıma geldi elenenleri görünce 🥴
niye favorin oldu hiç anlamadım bir tek göbeğemm açılıyor dediğini hatırlıyorum onunÇağlar aklıma geldi elenenleri görünce 🥴
Sonlara kalsa çok eğlenceli olurdu. Programa çok renk katardi o yüzden. Çok erken gittiniye favorin oldu hiç anlamadım bir tek göbeğemm açılıyor dediğini hatırlıyorum onun
Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.20 kişi iken 10-10 du kadın-erkek sayısı ; 12 kişide 8-4 erkekler çok daha fazla ; resmen @serhatt büyüsü bu.ss
Haklı.. Hakan kadının üzerine çok gereksiz bir aşırılıkta gitti. Kağıda malzemeleri yazıp veren Eda ve Şirin ama tüm linci yiyen Nigar! Ayrıca Ezgi bunun yanlış olmadığını düşündüğünü söylemesine rağmen doğru dürüst hiç tepki görmedi şeflerden veya diğer yarışmacılardan. Neden mi? Çünkü Ezgi'ye diş geçiremiyorlar da ondan.. Ezgi kendini savunmasını çok iyi bilen, güçlü biri. Nigar'ın üstüne oynamak daha kolay geldi Hakan ve Kaan efendiye..Nigar in tansiyonum Hakan la olaydan sonra nüksetti şeklinde konuşması hakkında ne düşünüyorsunuz? @Royal Highness @The_Erinch
Siyah beyaz fotoğrafı görünce ne kadar çok kişinin elendiğini farketmek garip geldi Şaka maka aylardır bu yarışmayı takip ediyormuşum meğer20 kişi iken 10-10 du kadın-erkek sayısı ; 12 kişide 8-4 erkekler çok daha fazla ; resmen @serhatt büyüsü bu.ss
Tabi onlar da işin içinde hepsi. Psikolojik olarak zaten sürekli Nigar ve Erime yükleniyorlar. Onlar gittikten sonra ne olacak göreceğiz yeni kurban çıkar kaos başlar.Haklı.. Hakan kadının üzerine çok gereksiz bir aşırılıkta gitti. Kağıda malzemeleri yazıp veren Eda ve Şirin ama tüm linci yiyen Nigar! Ayrıca Ezgi bunun yanlış olmadığını düşündüğünü söylemesine rağmen doğru dürüst hiç tepki görmedi şeflerden veya diğer yarışmacılardan. Neden mi? Çünkü Ezgi'ye diş geçiremiyorlar da ondan.. Ezgi kendini savunmasını çok iyi bilen, güçlü biri. Nigar'ın üstüne oynamak daha kolay geldi Hakan ve Kaan efendiye..
O olayda kağıda malzemeleri yazıp Nigar ve Ezgi'ye veren Eda ve Şirin baş suçlu iken tüm ihalenin Nigar'a kalması ve bunun ilerleyen haftalarda da sistematik olarak devam ettirilmesine kim maruz kalsa psikolojisi bozulurdu.
Nigar'ın kötü kadın ilan edilmesi bana göre kesinlikle hak etmediği bir durumdu.
Siyah beyaz fotoğrafı görünce ne kadar çok kişinin elendiğini farketmek garip geldi Şaka maka aylardır bu yarışmayı takip ediyormuşum meğer
Haklısın. Geçen bölümlerden birinde birisi "Erim'i yazmak kolay" dedi. Açıkça itiraf bu.Tabi onlar da işin içinde hepsi. Psikolojik olarak zaten sürekli Nigar ve Erime yükleniyorlar. Onlar gittikten sonra ne olacak göreceğiz yeni kurban çıkar kaos başlar.
O bölümü izlememiştim. Kim dedi onu acaba Kaan yada Şirin demiş olabilir.Haklısın. Geçen bölümlerden birinde birisi "Erim'i yazmak kolay" dedi. Açıkça itiraf bu.
Bu ilk beş in arkasındayım kesinlikle 😉İlk 5 lerini açıklayarak çok iyi gizli kaos oluşturdular...
Ezgiye hepsi çok güveniyor.
Keremi yazan çok az.. Şaşırdım.
Kendi Top 5
Kerem
Onur
Ezgi
Emre
Alper
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal Highness @xemrexxx
Herkes mi ilk 5 açıkladı? İzlemiyorum bugünİlk 5 lerini açıklayarak çok iyi gizli kaos oluşturdular...
Ezgiye hepsi çok güveniyor.
Keremi yazan çok az.. Şaşırdım.
Kendi Top 5
Kerem
Onur
Ezgi
Emre
Alper
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal Highness @xemrexxx
Zarfa yazıp şeflere verdiler.. Daha sonra açıklanacak sandılar.Herkes mi ilk 5 açıkladı? İzlemiyorum bugün
Keşke açık açık soyleselerdi? Kendini ilk 5 e yazmayan var mı acaba Cok merak ettim. Hani iddian yoksa komik olurdu ondanZarfa yazıp şeflere verdiler.. Daha sonra açıklanacak sandılar.
Şefler açıp hemen açıkladı.
Kendi açıklamalarına göre
Ezgi
Onur
Semih
Emre
Kerem
İlk 5 de yer aldı.
Vardı kendini yazmayanlar.Keşke açık açık soyleselerdi? Kendini ilk 5 e yazmayan var mı acaba Cok merak ettim. Hani iddian yoksa komik olurdu ondan
Kendini yazmayanlar onlar muhtemelen. Kendini favori olarak görmemek büyük eksiklik.Vardı kendini yazmayanlar.
Hiç yazılmayan 3 kişi vardı.
Eda Muratcan Erim
Erim gene kendini 6. Yazmış 😄😄😄Kendini yazmayanlar onlar muhtemelen. Kendini favori olarak görmemek büyük eksiklik.
Erim güldürüyor ya eğlenceli insan. İlk geldiginde hiç sevmezdim sonradan alıştımErim gene kendini 6. Yazmış 😄😄😄
Sanırım Alper demişti.O bölümü izlememiştim. Kim dedi onu acaba Kaan yada Şirin demiş olabilir.