The_Erinch
Favori Üye
Offf yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal Highness @xemrexxx
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
Benim ilk 5'im ;Kendi Top 5
Kerem
Onur
Ezgi
Emre
Alper
Gerçekten acayip canını istetiyorlar insanların yahuuOfff yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
Relax relax şimdi o yaladığın ekranı hafta sonu silmek zorunda kalacağını düşün ve usulca oradan yerine dönOfff yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
Benim ilk 5'im ;
1. Onur
2. Ezgi
3. Kerem
4. Emre
5. Alper/Semih
Gerçekten acayip canını istetiyorlar insanların yahuu![]()
Adammm ama ne yediii beeeeeeeRelax relax şimdi o yaladığın ekranı hafta sonu silmek zorunda kalacağını düşün ve usulca oradan yerine dön![]()
Danilo'nun yiyişini diyorsun dimi?Adammm ama ne yediii beeeeeee
Relax relax şimdi o yaladığın ekranı hafta sonu silmek zorunda kalacağını düşün ve usulca oradan yerine dön![]()
@serhatt ın kankisi kaptan olmuşDanilo'nun yiyişini diyorsun dimi?![]()
![]()
Muratcani potaya da yazmıyorlar genelde ilgimi çekiyorBen de şaşırdım @RüzgarGülü ben de şaşırdım Muratcanımı nasıl yazmazlar laa neyse o yinede birinci ama sondan işte neyseee![]()
Erime yuklensinler bakalım o da gitsin sonra Alper hata yapınca kafayı yiyor.Sanırım Alper demişti.
Ahhh 🤤Offf yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
günlüğüme fatik ile ilgili bir şey yazmamAğlayarak günlüğüne yaz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooooo nasıl kudurduysan artık.günlüğüme fatik ile ilgili bir şey yazmamgenelev günlüklerine yazsınlar o at hırsızını
![]()
niye kudurayım ayol sanki Kıvanç var profilinde de ona laf ediyor ; kassız, kıllı bir göğüs koymuşun göz zevkimi bozuyor her bildirim geldiğindeOoooo nasıl kudurduysan artık.![]()
Ooooo nasıl kudurduysan artık.![]()
Ama hala fatih kavgası yapıyorsunuz MASTERCHEF konusundaniye kudurayım ayol sanki Kıvanç var profilinde de ona laf ediyor ; kassız, kıllı bir göğüs koymuşun göz zevkimi bozuyor her bildirim geldiğinde![]()
Tamam işte kuduruyorsun.niye kudurayım ayol sanki Kıvanç var profilinde de ona laf ediyor ; kassız, kıllı bir göğüs koymuşun göz zevkimi bozuyor her bildirim geldiğinde![]()
Bu haftaki Mavi Takım çok güçlü oldu. Kırmızı Takım'ı ezer geçerler gibime geliyor![]()
------
Ama hala fatih kavgası yapıyorsunuz MASTERCHEF konusunda![]()
Her konuda her muhabbet yapılıyor çok şaapmamak lazım.
Kararı ben verdim gördüğün gibi.