The_Erinch
Favori Üye
Offf yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal Highness @xemrexxx
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
Benim ilk 5'im ;Kendi Top 5
Kerem
Onur
Ezgi
Emre
Alper
Gerçekten acayip canını istetiyorlar insanların yahuuOfff yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
Relax relax şimdi o yaladığın ekranı hafta sonu silmek zorunda kalacağını düşün ve usulca oradan yerine dönOfff yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
Benim ilk 5'im ;
1. Onur
2. Ezgi
3. Kerem
4. Emre
5. Alper/Semih
Gerçekten acayip canını istetiyorlar insanların yahuu
Adammm ama ne yediii beeeeeeeRelax relax şimdi o yaladığın ekranı hafta sonu silmek zorunda kalacağını düşün ve usulca oradan yerine dön
Danilo'nun yiyişini diyorsun dimi?Adammm ama ne yediii beeeeeee
Relax relax şimdi o yaladığın ekranı hafta sonu silmek zorunda kalacağını düşün ve usulca oradan yerine dön
@serhatt ın kankisi kaptan olmuş @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @BullyDanilo'nun yiyişini diyorsun dimi?
Muratcani potaya da yazmıyorlar genelde ilgimi çekiyorBen de şaşırdım @RüzgarGülü ben de şaşırdım Muratcanımı nasıl yazmazlar laa neyse o yinede birinci ama sondan işte neyseee
Erime yuklensinler bakalım o da gitsin sonra Alper hata yapınca kafayı yiyor.Sanırım Alper demişti.
Ahhh 🤤Offf yaaaa Tantuniiii
Ekrana yapıştım..
Yalıyorum 😄🤣😄🤣🤣😄😄
Ağlayarak günlüğüne yaz.💩💩💩💩💩💩💩💩
günlüğüme fatik ile ilgili bir şey yazmam genelev günlüklerine yazsınlar o at hırsızınıAğlayarak günlüğüne yaz.
Ooooo nasıl kudurduysan artık.günlüğüme fatik ile ilgili bir şey yazmam genelev günlüklerine yazsınlar o at hırsızını
niye kudurayım ayol sanki Kıvanç var profilinde de ona laf ediyor ; kassız, kıllı bir göğüs koymuşun göz zevkimi bozuyor her bildirim geldiğindeOoooo nasıl kudurduysan artık.
Ooooo nasıl kudurduysan artık.
Ama hala fatih kavgası yapıyorsunuz MASTERCHEF konusundaniye kudurayım ayol sanki Kıvanç var profilinde de ona laf ediyor ; kassız, kıllı bir göğüs koymuşun göz zevkimi bozuyor her bildirim geldiğinde
Tamam işte kuduruyorsun.niye kudurayım ayol sanki Kıvanç var profilinde de ona laf ediyor ; kassız, kıllı bir göğüs koymuşun göz zevkimi bozuyor her bildirim geldiğinde
Bu haftaki Mavi Takım çok güçlü oldu. Kırmızı Takım'ı ezer geçerler gibime geliyor
------
Ama hala fatih kavgası yapıyorsunuz MASTERCHEF konusunda
Her konuda her muhabbet yapılıyor çok şaapmamak lazım.
Kararı ben verdim gördüğün gibi.