Seni niye çağırmaymışlar tatileTam bir Anadolu erkosu.
Seni niye çağırmaymışlar tatileTam bir Anadolu erkosu.
Yurtdışındayım ondan gidemedim.
Ablam inş.daha yakından destek olup seni çatlatırYurtdışındayım ondan gidemedim.
Okan varken zor o.Ablam inş.daha yakından destek olup seni çatlatır
Eder gibi o ka popi olduBu akşamki bölümde Beyza geliyor. Yarışmaya devam edip etmeme kararını açıklayacak. Tahminleriniz ne? Sizce devam mı edecek yoksa bırakacak mı? @RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Angelica @Zeyno
Yüz yanığı zor iyileşen bir yanıkdır.Bu akşamki bölümde Beyza geliyor. Yarışmaya devam edip etmeme kararını açıklayacak. Tahminleriniz ne? Sizce devam mı edecek yoksa bırakacak mı?
@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Yakamoz-Asi @Angelica @Zeyno
Beyza yarışmaya devam etme kararı aldığını açıkladı.
İzlemedim bugun ama karara sevindim. Yarın eleme gecesini izlemeyi düşünüyorum oyunlara ara vereyim birazBeyza yarışmaya devam etme kararı aldığını açıkladı.
İzle izle Bu akşamki bireysel oyunda potaya gidenİzlemedim bugun ama karara sevindim. Yarın eleme gecesini izlemeyi düşünüyorum oyunlara ara vereyim biraz
Erim ve Alper nasıl yok ya şaşırdımİzle izle Bu akşamki bireysel oyunda potaya giden
4. isim Semih oldu.
Potadaki 4 isim: Nigar, Kaan, Eda ve Semih
Bakalım kim elenecek?
Güzel bir akşam olacak belli ki. Bu tür şeyleri pas geçmemeleri hoş.Bir fragmana bu kadar duygulanacağım aklımın ucundan geçmezdi.. 🥹🥹
Çok güzel anmışlar ATA'mızı ♥️
Sanırım bu akşam gider.Nigar in tansiyonum Hakan la olaydan sonra nüksetti şeklinde konuşması hakkında ne düşünüyorsunuz? @Royal Highness @The_Erinch
------
İlk yemek puanlamasında ;
Semih ; 18.5
Kaan 19
Eda 20 ydı herhalde
Nigar 0 puan aldı hata yaptı.
Bende öyle düşünüyorum ama bir başkası birazdan hata yaparsa hala ihtimal var ama ağladı ya Nigar bitti dedim. Ağlayan direk eleniyor benim gözümde 🥴Sanırım bu akşam gider.
Çağlar aklıma geldi elenenleri görünce 🥴20 kişi iken 10-10 du kadın-erkek sayısı ; 12 kişide 8-4 erkekler çok daha fazla ; resmen @serhatt büyüsü bu.ss