TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

O kadar doğru bir yorum ki... Çok iyi analiz etmişsin. Ezgi kaşık alınca Onur biraz kıskandı ve artık Ezgi'yi ciddi bir rakip olarak görüyor. Dolayısıyla Ezgi ile olan ikili düelloda ona yenilmek istemedi.

Mavi takımın kaptanı Kaan kalamar-kırmızı elma düellosuna Onur'u koyduğunda Ezgi onun karşısına kendini koyarak en büyük rakibinin Onur olduğunu göstermiş oldu.

İkisi de birbiriyle acayip rekabet hâlindeler :D

Ve dediğin gibi yarışmacı sayısı azaldıkça rekabet iyice artmaya başladı :)
Bu akşam yeni bölüm fragmanını izledim ikiside farklı yerde kayıp düşüyor aynı günde farklı yerde düşmeleri bile ironi olmuş :D

• Güldürdün
Reactions: Royal Highness
⚠️ Aşağıdaki iddia spoiler içermektedir ⚠️

Sosyal medyaya sızan iddiaya göre Beyza çekimler sırasında elini sıcak suyla fena hâlde yakmış. Ekip hastaneye götürmüş. 2.derece yanık teşhisi konmuş. Yarışmaya devam edip edemeyeceği belli değilmiş. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yok. Asılsız haber de olabilir.

Mavi Takımın 7-0 yenilmesi şok etkisi yarattı :A :A

Şefler de bireysel dokunulmazlık oyunu oynarken mavi takım yarışmacılarıyla bu konuda baya dalga geçtiler :F :F
Ben geriden geliyorum yarın bakma fırsatım olursa bugüne bakarım. Hepsi birden nasıl kaybetmiş ya ilginç :F

• Güldürdün
Arka tarafta konuşup, birbirlerinden özür dilemelerine ve konuyu çözmelerine sevindim :)
31 yaşındaymış Onur. Ezgide 34 yaşındaymış artık olgun sayılırlar bilirsin o yaşları :)

Ezginin yaşına bakarken bir bilgi daha gördüm. Mühendislik fakültesinden mezun olup 30 undan sonra bu mutfak işlerine koyulmuş. Demek ki içinden gelen birşey çok başarılı tabaklar yapıyor. Azim örneği, takdir ettim :)

• Beğendim
Ezginin yaşına bakarken bir bilgi daha gördüm. Mühendislik fakültesinden mezun olup 30 undan sonra bu mutfak işlerine koyulmuş. Demek ki içinden gelen birşey çok başarılı tabaklar yapıyor. Azim örneği, takdir ettim :)
Vay ilginçmiş :) Ezgi'nin gerçekten çok farklı tabak konseptleri var. Her tabağı estetik oluyor ve göze hitap ediyor. Yarışmaci arkadaşlarının da dediği gibi "kafası çok farklı çalışıyor" :) Geçen yılki MasterChef All Star'da dahi kaşık atılmamış. Pazar akşamı Ezgi'ye 2 yıl sonra ilk kez kaşık attıklarını söyledi Mehmet Şef.

Zaten ikili düellolarda 1. sıradaymış. Bu da yaratıcılık alanındaki başarısını gösteriyor.

Bir de dediğin gibi 30 yaşından sonra başlayıp da bu kadar iddialı tabaklar çıkarması ve 15 yıldır mutfakta olduğunu söyleyenlerin korkulu rakibi olması gerçekten takdiri hak ediyor.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Vay ilginçmiş :) Ezgi'nin gerçekten çok farklı tabak konseptleri var. Her tabağı estetik oluyor ve göze hitap ediyor. Yarışmaci arkadaşlarının da dediği gibi "kafası çok farklı çalışıyor" :) Geçen yılki MasterChef All Star'da dahi kaşık atılmamış. Pazar akşamı Ezgi'ye 2 yıl sonra ilk kez kaşık attıklarını söyledi Mehmet Şef.

Zaten ikili düellolarda 1. sıradaymış. Bu da yaratıcılık alanındaki başarısını gösteriyor.

Bir de dediğin gibi 30 yaşından sonra başlayıp da bu kadar iddialı tabaklar çıkarması ve 15 yıldır mutfakta olduğunu söyleyenlerin korkulu rakibi olması gerçekten takdiri hak ediyor.
Şu an kim kazanır sorusuna Onur yada Ezgi diye cevap veririm. Bir başkası çok şaşırtır. Tabaklar ortada. Sürpriz çıkar mı bilemem tabi :)

• Aynen
Ben bu çoraplardan almayı düşündüm yaw
Mıknatıslı çorap. Senin çorap koleksiyonuna yakışır:D

Reklamlara gıcık oluyorum. Şimdi tam eşitlik bozulacak Erim mi Onur mu onu bekliyoruz reklam biterse :pala:

Herkes Erime çok yükleniyor sürekli Erim birşey mi yaptın diye sormaları çok ayıp ve saçma olmuş. Neymiş guvenmiyorlarmis. Pasta vs konusunda Erime güvenim tam.

Neyse reklam bitti :D

Bu hafta Kaan'ın kaptanlığındaki Kırmızı Takım, Ezgi'nin kaptanlığındaki Mavi Takım'ı 2-1 yendi.

Pazar akşamki potaya giden 6 isim: Erim, Alper, Akın, Ezgi, Nigar ve Onur

Potaya gidecek 7. isim cumartesi akşamı oynanacak bireysel dokunulmazlık oyunu ile belli olacak.