Benim adım çıkmış ayol. .ssKuz bu seni sollamış milyonların önünde kuduruyor 😱 @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @12.Adam @Dosi
Benim adım çıkmış ayol. .ssKuz bu seni sollamış milyonların önünde kuduruyor 😱 @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @12.Adam @Dosi
Dizilerden daha iyi senaryosuBenim adım çıkmış ayol. .ss
Canları cehenneme.
Seninle komşu oluyorlar bu durumdaCanları cehenneme.![]()
No umur. .ssSeninle komşu oluyorlar bu durumda![]()
Öbür dünyada kıvançla komşu olmak istediğini sanıyordum şaşırdımNo umur. .ss
Komşuya gerek yok.Öbür dünyada kıvançla komşu olmak istediğini sanıyordum şaşırdım![]()
İzlemedim videoyu senin saçmalıkların yetti artık. .ss
Yetti ise ölebilirsinİzlemedim videoyu senin saçmalıkların yetti artık. .ss
Sen öl anam daha iyi.Yetti ise ölebilirsin![]()
Heyatım sen yaşayacağını yaşadın göreceğini gördün bence sen öl, ben daha seçici olduğumdan senin kadar görmedimSen öl anam daha iyi.![]()
Seçici olamazsın çünkü seni beğenebilecek bir insan henüz yaratılmadı.Heyatım sen yaşayacağını yaşadın göreceğini gördün bence sen öl, ben daha seçici olduğumdan senin kadar görmedim![]()
Senin o 1.90 kara kuru tipini beğeniyorlarsa beni hayli hayli beğenirlerSeçici olamazsın çünkü seni beğenebilecek bir insan henüz yaratılmadı.![]()
Bende mihrap yerinde çatla.Senin o 1.90 kara kuru tipini beğeniyorlarsa beni hayli hayli beğenirler![]()
Mihrap kim komşun muBende mihrap yerinde çatla.![]()
Senin aklının ermeyeceği şeyler bunlar boşver.Mihrap kim komşun musende olmadığı kesin
Çağatay elendi sağlık sorunundan![]()
Yaşlandıkça @Çiğdem in tercihlerine benziyor tercihlerin sonun da aynı olur benceTürk kekolarına benziyy bunlar. .ss