Benim adım çıkmış ayol. .ssKuz bu seni sollamış milyonların önünde kuduruyor 😱 @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @12.Adam @Dosi
Benim adım çıkmış ayol. .ssKuz bu seni sollamış milyonların önünde kuduruyor 😱 @Alos @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @12.Adam @Dosi
Dizilerden daha iyi senaryosuBenim adım çıkmış ayol. .ss
Canları cehenneme.
Seninle komşu oluyorlar bu durumdaCanları cehenneme.
No umur. .ssSeninle komşu oluyorlar bu durumda
Öbür dünyada kıvançla komşu olmak istediğini sanıyordum şaşırdımNo umur. .ss
Komşuya gerek yok.Öbür dünyada kıvançla komşu olmak istediğini sanıyordum şaşırdım
İzlemedim videoyu senin saçmalıkların yetti artık. .ss
Yetti ise ölebilirsinİzlemedim videoyu senin saçmalıkların yetti artık. .ss
Sen öl anam daha iyi.Yetti ise ölebilirsin
Heyatım sen yaşayacağını yaşadın göreceğini gördün bence sen öl, ben daha seçici olduğumdan senin kadar görmedimSen öl anam daha iyi.
Seçici olamazsın çünkü seni beğenebilecek bir insan henüz yaratılmadı.Heyatım sen yaşayacağını yaşadın göreceğini gördün bence sen öl, ben daha seçici olduğumdan senin kadar görmedim
Senin o 1.90 kara kuru tipini beğeniyorlarsa beni hayli hayli beğenirlerSeçici olamazsın çünkü seni beğenebilecek bir insan henüz yaratılmadı.
Bende mihrap yerinde çatla.Senin o 1.90 kara kuru tipini beğeniyorlarsa beni hayli hayli beğenirler
Mihrap kim komşun mu sende olmadığı kesinBende mihrap yerinde çatla.
Senin aklının ermeyeceği şeyler bunlar boşver.Mihrap kim komşun mu sende olmadığı kesin
Çağatay elendi sağlık sorunundan
Yaşlandıkça @Çiğdem in tercihlerine benziyor tercihlerin sonun da aynı olur benceTürk kekolarına benziyy bunlar. .ss