Kuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var
@Dosi @The_Erinch @Özgür @serhatt @slhttnmtl
Kız ben bu viking çakmasını sevmiyorum....
Ben yedeklerden Ateşin gelmesini istiyorum.
Hani benim böreğimmmmm
İdare eder. Abartılacak bir tarafı yokmuşŞarlok seni
Şimdi gördüm ben de YouTube'da. Yarışmanın en sakin efendi ismiydi izlediğim kadarı ile. Erken veda olmuş.
Elenen birini tekrar mı aldılar yarışmaya? 😱Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum@Angelica @Dosi @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum@Angelica @Dosi @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Bu kız elendi, daha alınalı 1 hafta oldu ve bir daha eleme potasında yani. Maşallah kızımıza tü tü tü tü.Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum@Angelica @Dosi @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Birincisi @Forumdash beni değil ben onu terk ettim, ikincisi @denizz19 annesi beni çok sever UYDURMA ARTIK.Azize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum@Angelica @Dosi @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Ve elenmiş anlaşılanAzize 7 gün arayla 2.kez elenirse çok komik oluren son @serhatt ı @Forumdash yalıdan kovmasının üzerine faruğu boynuzladığu @denizz19 un evinden de marul kafanın annesi tarafından saçı başı yolunarak sokağa atıldığı zaman bu kadar mutlu olmuştum@Angelica @Dosi @The_Erinch @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Darısı başınaVe elenmiş anlaşılan
Zirvede elenmek, elenmek değildirDarısı başına
Kuz senşn desteklediğin yarışmacı budur bu bilgiye göreZirvede elenmek, elenmek değildir
Figüran galiba. Sonra bakarımKuz senşn desteklediğin yarışmacı budur bu bilgiye göreefsane dizinde oynamış@Angelica @The_Erinch @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?