Ay umurumda değiller.
Cevaptan önce tırnaklarını kessin. .ss
Ne? Nasıl? Tunahan mı gitti? 😱
Kuz bu akşamki bölüm İsveç başkonsolosluğundaymış, iç işlerimize karışan @Dosi yi protesto için TV leri kapatıyoruz bugünlükCevaptan önce tırnaklarını kessin. .ss
Kuz bu akşamki bölüm İsveç başkonsolosluğundaymış, iç işlerimize karışan @Dosi yi protesto için TV leri kapatıyoruz bugünlük@Çiğdem @Angelica @xBUGRAx @Zeyno @The_Erinch @mrt-06 @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @MasacRE @cookies
Kuz bu akşamki bölüm İsveç başkonsolosluğundaymış, iç işlerimize karışan @Dosi yi protesto için TV leri kapatıyoruz bugünlük@Çiğdem @Angelica @xBUGRAx @Zeyno @The_Erinch @mrt-06 @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @MasacRE @cookies
Kuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var
Televizyonda açıktı da bu staj falan diyen kız mıKuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var
@Dosi @The_Erinch @Özgür @serhatt @slhttnmtl
Zaten her hafta 1kişi giriyor ana kadroya. SsTelevizyonda açıktı da bu staj falan diyen kız mı
Ne alaka be o kız mı diye sordum, elendi zannettiydimZaten her hafta 1kişi giriyor ana kadroya. Ss
Kuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var
Ne tesadüf @Çiğdem de bu ikisini övüyordu bakalım hanginiz kapacak
İzlerken göz ve kulak isimli organlarını kullanNe alaka be o kız mı diye sordum, elendi zannettiydim
Kızın adını bilmediğim için yol aynı yol ve ben de o yolun yolcusuyumNe tesadüf @Çiğdem de bu ikisini övüyordu bakalım hanginiz kapacak
------
İzlerken göz ve kulak isimli organlarını kullan
Sence ona bırakır mıyım?Ne tesadüf @Çiğdem de bu ikisini övüyordu bakalım hanginiz kapacak
------
İzlerken göz ve kulak isimli organlarını kullan
Hangi ölçütlere göre seçtinSence ona bırakır mıyım?Gerçi esmeri alsın sarı oğlan benim.
Yakışıklılık.Hangi ölçütlere göre seçtin
Foto pleaseKuz hostes pelin ana kadroya girdi artık @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Sherlock ve @Tolstoyevski nin de destekleyebileceği bir yarışmacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?