TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

şu tiyatrocu çocuk inş hemen şutlanıcak bunun sosyal hesaplarda pis pis videoları varmıs benim hesabım olmadından bakamıyorum yarışmada tiyatro izlemeye gerek yok
@The_Erinch

Dilini koparırım.
Dokunulmazlık oyununa kadar bakabildim..
Şuanki durumum gereği çok izleyemiyorum ama Tunahanın eleme potasında olacağı seçimlerde en sona kalmasından belliydi.
Diğer Tahsin eleme potasından çıkar; çok itici biri ama yemek yapmayı biliyor.

Sergen bela biraz...hep böyle kamyoncu abi modeli..hep bir atar var..
Zamanla daha eğlenceli ve kaoslu olacağı belli.

@Mircan Saye @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica @Cervantes @Özgür

Tunahan gitmesin.

Bence de Tahsin , Tunahana göre daha iyi sanki Tunahan gidebilir ama bu kadar erken gitmesini istemem. 😔

Şuan tekrarı var. Herhalde en son bölüm. Dokunulmazlık oyunu. Balık yemeği yapacaklar. Pek iştah çekici gelemedi bana tabak

Reactions: The_Erinch
Hamza beklediğimden daha sinsi bir karakter. Burcu 'ya geçen seneden üzülmüştüm iyi birine benziyor diye ancak o da arkada kulisin alâsını yapıyor gibi. Şimdilik Fatma ablayı destekliyorum.

Hasan'ın olacağı belliydi. Şuan o sahne

Dün akşam Masterchefte sinirden deliye döndüm, favorilerimden olan Tunahan ve Tahsin potadalar, Tunahan'ın tatlısı kazanmasına rağmen çok sevilmesini ve popüler oluşunu çekemeyen yılanlar onu potaya gönderdi, rezalet bir konseydi, resmen şer ittifakı kurup kimi yazalım planı yapan "Hasan-Hamza-Burcu-Görkem" şer ittifakının acilen elendiğini görmek istiyorum yazıklar olsun.

Reactions: xemrexxx

Tunahan gitmez inşAllah

Hamza ve Hasan tam oklavalık tipler tunahan ayrı bir sıkıntı zaten adalet adalet diye yırtınıp kazanan beni gönderdiler diyipte sonra senin kazanmanda yardımcı olan arkanı toplayan fatma yı yazıyorsun bu tunahan kadar tehrikeli biri yok orada zaten bunun sosyal hesaplarında hareket çektiği videolar varmıs oralarda yatıyorsunuz bakın görün ayoll
@Emre Ozansoy @xemrexxx @Cervantes @12.Adam

Bizim japon burcuda şeytan burcu çıktı abicim @The_Erinch
Geçen sezon Tanya gibi ama bu daha önceden belli etti

Gecenin en iyi tabağını yapan şampiyonumuz

Öyleymiş.. Sağlam ecünni çıkmış Burcu.. Aynı Hürrem 😁😁😂😂😂 @xemrexxx

Siz ikiniz analiz ve çıkarım yapmayın bumamışsınız

Siz ikiniz analiz ve çıkarım yapmayın bumamışsınız
Aaa kendi tuttuğumuzu bile eleştiriyoruz yamuğunu görünce sende öyle olsana ayoll

Emre dısında hiçbirini tutmam bunların artık geçen sene barboyu finale çıkarmıştım bakalım bu sene nolur elenirse acun sessiz diye eletir sefayı elettiği gibi

Reactions: xemrexxx
Reactions: xemrexxx and STAR
Aa yeni duydum bunu. Gerçekten sırf reyting için bıraktıkları oluyorsa yazık diğerlerinin hakkına giriyorlar. 😔

Reactions: Çiğdem
Heyatım topikler senin, kırolar @xBUGRAx in bunaklar @serhatt ın döşü kıllılar @Angelica nın sefa gibi şirin tipler bnm Hoşt yani

Son düzenleme: