TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Tuh gözün kör olmaya nasıl bir geri vitestir bu. Serhat a dediğine kalıbımı basarım.
Serhat'ın lakabı en başından beri "ALFA"... O yüzden öyle dedim.
"Seri katil" ise geldiği ilk gün yaptığı şovlardan ötürü Barbaros'a deniyordu diye biliyorum.
Hatta @DarkLegenD bile övmüştü kendisini o şov sonrası... @Maskeli Fedai

Finalin ilk partı varmış bugün, şampiyon ALFA Serhat...
@Maskeli Fedai

@The_Erinch @mesmeso61 @Hazem ve Barbaros'un şampiyon olacağını söyleyen ama sanırım yarışmayı düzenli olarak izlemeyen @Dosi...

Yarışmada kim daha yetenekli hiç bir fikrim yok ama ilk kez izlediğim bir bölümde şu yorumu yazmışım 4 ay önce:
Barbados mu ne öyle biri vardı, o adam bu sezonun reyting olarak parlayacak ismi, bu Eray ile de arkadaşlar galiba. O Barbados aşırı zeki ve stratejik davranmayı bilen biri olarak geldi bana
Bu yüzden Barbados dedim şimdi ankette

Reactions: Sherlock
Burada hiç Barbaros övmemişim. Sadece Kayhan fanı olmuşum. Yarışma başladığından beri Kayhan, Barbaros ve Eray'ı destekledik, o ayrı konu...

Yarışmada kim daha yetenekli hiç bir fikrim yok ama ilk kez izlediğim bir bölümde şu yorumu yazmışım 4 ay önce:

Bu yüzden Barbados dedim şimdi ankette
Bu yorumunu biliyorum, geçen gün de konuşmuştuk.
Kaliteli bir saptama olmuş bu da.
Fakat bir şeyi merak ediyorum, neden inatla "Barbados" diyorsun Barbaros'a...

Burada hiç Barbaros övmemişim. Sadece Kayhan fanı olmuşum. Yarışma başladığından beri Kayhan, Barbaros ve Eray'ı destekledik, o ayrı konu...
Vizyonsuzluğunu gittim ve yerinde gördüm... CW dizileri seni bu hale getirdi...
Sonradan "ALFA" demeye başladık işte reise, Barbaros ise "seri katil" oldu.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Kayhan fanı olduktan 1-2 dakika sonra Barbaros'a ve Eray'a sardık işte, daha ne istiyorsunuz? Vallahi billahi ileri görüşlülüğüme, analiz yeteneğime ve pirincin taşını ayıklama hassasiyetime laf ettirmem... Ben, Hertha Berlin maçı izlemeye gidiyorum.

Bilmiyorum neden öyle diyorum 😱 4 ay önce bile öyle yazmışım 😱

Kalvyeme de kayıt olmuş artık öyle

Çevir kazı yanmasın, kıvır yoldaşım kıvır aşağıdan, yukarıdan Bülent Halamız bile böyle dönüş görmemiştir.Görse hayran kalırdı.

Barbaros olsun istiyordum ama Serhat kazanacak gibi

Baştan beri desteklediğim iki ismin finalde olması beni mutlu etmişti. Hangisi kazanırsa kazansın hak etmiş olacağı için ikisine de sevineceğim. Serhat kazanırsa bir tık daha mutlu olurum.

Eray nerede... Özgül'e de elenmezsin...
@Maskeli Fedai
Bilmiyorum neden öyle diyorum 😱 4 ay önce bile öyle yazmışım 😱

Kalvyeme de kayıt olmuş artık öyle
Ahahahaha tahminden doğru basıyordun herhalde dikkat etmeden, ondan öyle demek ki.

Finalin ilk partı varmış bugün, şampiyon ALFA Serhat...
@Maskeli Fedai

@The_Erinch @mesmeso61 @Hazem ve Barbaros'un şampiyon olacağını söyleyen ama sanırım yarışmayı düzenli olarak izlemeyen @Dosi...
İkiside baştan sevemediğim iki tip olasada 6 ay önceden bu seneryo belliydi.
Serhatın Ultra Yürüyen Egosu beni rahatsız ediyor;
Yoksa gerçekten Chef olmayı hakediyor. Herşeyin fazlası zarar bana göre.
Barboda çok konuşuyor.

Ama ikiside hakediyor ama tabiki Barboyu tutuyorum.

Emir için neler düşünüyorsun? Elenmesine çok üzüldüm.