Rütbe olarak benden üstte olması tüm yetkinin elinde olduğunu göstermiyor.
Rütbe olarak benden üstte olması tüm yetkinin elinde olduğunu göstermiyor.
Aynen çok doğru. Ben öyle bir şey demedim zatenRütbe olarak benden üstte olması tüm yetkinin elinde olduğunu göstermiyor.
@serhatt bir nevi haklı
Cevap ve bilgilendirme için teşekkür ederim Süper Modum @Dosi@serhatt bir nevi haklı
Bu film yorum konusu değil, veya bazı düz hesaplı forum oyunu değil. Duruma ve konuya göre mesaj taşıyoruz.
Ayrıca her konuda her telden yazan @xemrexxx ‘in böyle yazması komik olmuş
Ama cidden rahatsız oluyorsan o zaman raporlarsın biz ortak kararla yaparız. Dizi ve program yorum konularında katı kural yok genelde
Yorumları okumadım tam olarak bu arada
Senden daha üst rütbeye sahip nağğberr diye diyeceğini demişsin zaten daha ne diyeceksin.Aynen çok doğru. Ben öyle bir şey demedim zaten
ayol ben rahatsız olmadım, rahatsız olan varsa ve taşınması gerekiyorsa taşırsınız işte sayın isveçli süper mod hazretleri@serhatt bir nevi haklı
Bu film yorum konusu değil, veya bazı düz hesaplı forum oyunu değil. Duruma ve konuya göre mesaj taşıyoruz.
Ayrıca her konuda her telden yazan @xemrexxx ‘in böyle yazması komik olmuş
Ama cidden rahatsız oluyorsan o zaman raporlarsın biz ortak kararla yaparız. Dizi ve program yorum konularında katı kural yok genelde
Yorumları okumadım tam olarak bu arada
Ben onu goygoy amaçlı yazdım, herkes goygoy yapıyor ben yapınca alınmana üzüldümSenden daha üst rütbeye sahip nağğberr diye diyeceğini demişsin zaten daha ne diyeceksin.
Bende tam uyku moduna geçecektim sonra dur @Yakamoz-Asi için bir mesaj yazayım dedim kendimi burada buldumayol ben rahatsız olmadım, rahatsız olan varsa ve taşınması gerekiyorsa taşırsınız işte sayın isveçli süper mod hazretleri
neyse bim belgesel saatim geldi gut nayt
Benim goygoy yaptığım kişi sayısı sınırlıdır herkesle yapmam. Seninle o samimiyete tam erişmediğimizi düşündüğüm için söylediklerin ve söyleme şeklin rahatsız etti.Ben onu goygoy amaçlı yazdım, herkes goygoy yapıyor ben yapınca alınmana üzüldüm
Anladım. Kusura bakma, bir daha olmaz.Benim goygoy yaptığım kişi sayısı sınırlıdır herkesle yapmam. Seninle o samimiyete tam erişmediğimizi düşündüğüm için söylediklerin ve söyleme şeklin rahatsız etti.
Onur'un tepkileri aşırı abartılıydı. Erim haklı. Ağlarken karşısındaki Alper, Onur ve Muratcan'ın ona bakarak güldüğünü görünce sinirlenmesi gayet doğaldı. Alper resmen dalga geçti..Kimsenin birşeyine karışmayan Erim haklı bir sitem.
@Royal Highness @The_Erinch
------
Hepsi besleniyorlar kaostan.
Hindu deyince aklıma değişik şeyler geliyor ama bunların ki temizdir
Ezerek bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Onur çok abartmış ama hep öyle zaten star diye diye biraz da coştu.Onur'un tepkileri aşırı abartılıydı. Erim haklı. Ağlarken karşısındaki Alper, Onur ve Muratcan'ın ona bakarak güldüğünü görünce sinirlenmesi gayet doğaldı.
Erim'i zayıf halka olarak gördüklerini hen oylamada hem yarışırken çok belli ediyorlar.
İzlemedim ama izlediğim bölümlerde Muratcan ne potaya gidiyor ne başka yereSemih'in dün akşam Kırmızı Takım'a Muratcan yerine Şirin'i göndermesi hakkında ne düşünüyorsunuz? @RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno
Aynen, Onur'un egosu iyice arttı.Ezerek bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Onur çok abartmış ama hep öyle zaten star diye diye biraz da coştu.
Muratı yollamasını bekliyordum..Semih'in dün akşam Kırmızı Takım'a Muratcan yerine Şirin'i göndermesi hakkında ne düşünüyorsunuz? @RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno
Burada alper ve Onura çok sinir oldum çünküm çok dalga geçtiler erimle.Kimsenin birşeyine karışmayan Erim haklı bir sitem.
@Royal Highness @The_Erinch
------
Hepsi besleniyorlar kaostan.
Şöyle özetleyeyim: En iyi tantuniyi bir Mersinli olarak Semih yaptığı için Mavi Takım kaptanı oldu. Kırmızı Takım kaptanlığına Erim'i seçti. Semih ve Erim arasında yapılan kaptanlık düellosunu Semih kazandığı için Kırmızı Takım'dan istediği bir kişiyi kendi takımına alacak, kendi takımından birini de Kırmızı Takım'a gönderecekti.İzlemedim ama izlediğim bölümlerde Muratcan ne potaya gidiyor ne başka yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?