TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

@serhatt taşısın ilgili konuya ; yetkisi yoksa @Dosi taşır yarın :F no problem :D

Sizi @Dosi'ye havale ediyorum forumdaşlarım :Z :Z Kararı o versin :A :A

@serhatt @xemrexxx
@serhatt bir nevi haklı
Bu film yorum konusu değil, veya bazı düz hesaplı forum oyunu değil. Duruma ve konuya göre mesaj taşıyoruz.
Ayrıca her konuda her telden yazan @xemrexxx ‘in böyle yazması komik olmuş :A

Ama cidden rahatsız oluyorsan o zaman raporlarsın biz ortak kararla yaparız. Dizi ve program yorum konularında katı kural yok genelde

Yorumları okumadım tam olarak bu arada

@serhatt bir nevi haklı
Bu film yorum konusu değil, veya bazı düz hesaplı forum oyunu değil. Duruma ve konuya göre mesaj taşıyoruz.

Ama cidden rahatsız oluyorsan o zaman raporlarsın biz ortak kararla yaparız. Dizi ve program yorum konularında katı kural yok genelde

Cevap ve bilgilendirme için teşekkür ederim Süper Modum @Dosi :)

Bu arada, rahatsız olmadım, sadece MasterChef konusuyla ilgisi olmadığını düşündüğüm için öyle yazdım ama goygoy eğlenceli oluyor :A:A

• Harika
Reactions: Dosi
@serhatt bir nevi haklı

ayol ben rahatsız olmadım, rahatsız olan varsa ve taşınması gerekiyorsa taşırsınız işte sayın isveçli süper mod hazretleri :bhr: :A

neyse bnm belgesel saatim geldi gut nayt :X

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ayol ben rahatsız olmadım, rahatsız olan varsa ve taşınması gerekiyorsa taşırsınız işte sayın isveçli süper mod hazretleri :bhr: :A

neyse bim belgesel saatim geldi gut nayt :X
Bende tam uyku moduna geçecektim sonra dur @Yakamoz-Asi için bir mesaj yazayım dedim kendimi burada buldum :A

Kimsenin birşeyine karışmayan Erim haklı bir sitem.

@Royal Highness @The_Erinch
------

Hepsi besleniyorlar kaostan.

Onur'un tepkileri aşırı abartılıydı. Erim haklı. Ağlarken karşısındaki Alper, Onur ve Muratcan'ın ona bakarak güldüğünü görünce sinirlenmesi gayet doğaldı. Alper resmen dalga geçti..

Erim'i zayıf halka olarak gördüklerini hen oylamada hem yarışırken çok belli ediyorlar.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Bugünnn hinduuuuuu mutfağındayızzzz 😄

@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness @xemrexxx
Hindu deyince aklıma değişik şeyler geliyor ama bunların ki temizdir :D
Onur'un tepkileri aşırı abartılıydı. Erim haklı. Ağlarken karşısındaki Alper, Onur ve Muratcan'ın ona bakarak güldüğünü görünce sinirlenmesi gayet doğaldı.

Erim'i zayıf halka olarak gördüklerini hen oylamada hem yarışırken çok belli ediyorlar.
Ezerek bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Onur çok abartmış ama hep öyle zaten star diye diye biraz da coştu.

• Beğendim
Reactions: Royal Highness
Semih'in dün akşam Kırmızı Takım'a Muratcan yerine Şirin'i göndermesi hakkında ne düşünüyorsunuz? @RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx
@Angelica @Zeyno
Muratı yollamasını bekliyordum..
Çünkü çok iyi bir kadroya sahip
------

Kimsenin birşeyine karışmayan Erim haklı bir sitem.

@Royal Highness @The_Erinch
------

Hepsi besleniyorlar kaostan.

Burada alper ve Onura çok sinir oldum çünküm çok dalga geçtiler erimle.

İzlemedim ama izlediğim bölümlerde Muratcan ne potaya gidiyor ne başka yere :D
Şöyle özetleyeyim: En iyi tantuniyi bir Mersinli olarak Semih yaptığı için Mavi Takım kaptanı oldu. Kırmızı Takım kaptanlığına Erim'i seçti. Semih ve Erim arasında yapılan kaptanlık düellosunu Semih kazandığı için Kırmızı Takım'dan istediği bir kişiyi kendi takımına alacak, kendi takımından birini de Kırmızı Takım'a gönderecekti.

Semih, Erim'in ilk seçtiği isim olan Ezgi'yi aldı. Kendi takımından da istatistiklerde haftalardır sonuncu olan Muratcan yerine Şirin'i gönderdi.

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü