TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Suyu çıkartılır bu sezon yarışmanın

Pandemi sürecinin nasıl ilerleyeceği çok önemli..
Yoksa her hafta farklı şehir,fabrika,okul,sosyal mekanlarda çekimler yapıyorlar; çok takdir toplandı geçen sene...
MC herzaman farklı bir kitlesi var;Survivordan çok farklı

Reactions: Gizmen
Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye. Bunlarda zamanında çok iyiydi. Hele O Ses Türkiye, sonra en çok alım kısmı ilgi görüyor diye çok fazla uzattılar o kısmı ve takım kurulacağı zamana tekrar dinlemeyip, sen sen sen deyip seçtiler ilerleyecek isimleri. İlk performanslara göre aldılar. O günden sonra ben düzenli izlemeyi bıraktım.
MasterChef'in sonuda onlara benzer. Yılda 1 kere yetmiyor artık, halk bıkar zamanla.

Reactions: The_Erinch
2.grup daha teknik çıktı gibi...

Barbaros efsane... Barbaros ve Serhat kapışmalarını merak ediyorum şimdiden...

Kayhan 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Serhat ve Barbaros benim final favorilerim. Eray'da en az onlar kadar bilgili ama çenesini tutmayı bilmediği için finale kalamaz.

Serhat ve Barbaros benim final favorilerim. Eray'da en az onlar kadar bilgili ama çenesini tutmayı bilmediği için finale kalamaz.
Bilgili kısmı için teşekkürler.
Çok ince düşünülmüş, güzel bir bölüm yayınladılar bugün. Tebrik etmek gerek.
Kaostan yanayız

Reactions: 12.Adam and Aserat
Ben sadece 1 bölüm izledim, o da en son takım kurma oyunuydu, Barbados mu ne öyle biri vardı, o adam bu sezonun reyting olarak parlayacak ismi, bu Eray ile de arkadaşlar galiba. O Barbados aşırı zeki ve stratejik davranmayı bilen biri olarak geldi bana @The_Erinch

Bu Eray'ı pek sevemedim. Çok barınmaz gibi ama ortalık karıştıracak potansiyelde

İkinci mert vakası 😱

Reactions: Dosi

Bu akşam bomba gibi 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥

Beni ortalığı karıştıracak potansiyele gördüğüne sevindim öyleyim çünkü.

Reactions: Dosi