TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Neden Esra küçümseniyor anlamıyorum ya kadın çok herşeyi güzel yaptı denenmeyen yapılmayan şeyleri korkmadan yaptı yahu ilginçsiniz

Yarışmadan önce zaten hiç birinin çok ünlü restoranları olamaz. Hepsinin durumu ortada ama bir çoğu işin mutfağında eğitim almış kişiler. Workshop vermiş kişiler. Evinin mutfağından zor çıkmış bir kadının bu kadar iş deneyimi olan kişilerin arasından sıyrılması bana gülünç geliyor.
Neden Esra küçümseniyor anlamıyorum ya kadın çok herşeyi güzel yaptı denenmeyen yapılmayan şeyleri korkmadan yaptı yahu ilginçsiniz
Bu kadına "hamur kadın" lakabı güzel hamur işi yapıldığı için mi takıldı yoksa sürekli kolaya kaçıp hamur işi yaptığı için mi? Çoğu şef tabağında sonlar da yer aldı ve kendi tarifleri kısmında klasik şeyler yapıp durdu. Yarışmanın bu dönemine bile gelmemesi gereken kadını şampiyon yapacaklar.

Reactions: Angelica
Bu sene gelenlerin çoğu bir baltaya sap olamamış kişilerdi yarışma, sayesinde dükkan açıp işi batıranlar falan vardı hep

Gelmeyen final haftasına kalmış kişilere bakalım ;
Serhat 13 tane restoranı var İstanbulu en iyi avm lerinde

Emir; sosyal medyadan en fazla parayı götüren yarışmacı büyük ihtimal

Ekin; star TV de kendi programı vardı all star başladığında vb.

Yarışma devam ederken eren, Ayaz, gamze, Çağatay, Dilara, metin vb. İlk dükkanlarını açtılar sponsorluklar sayesinde

2018 ve 2019 yarışmacıları unutulmamak için gelmiş gibiydi zaten.
Cemre modellikle, Alican ve eda reklamlarla işlerini devam ettiriyordu

Diğer yıllardan gelenler de yarışma sayesinde dükkan parası çıkarmaya gelmiş

Bu adamların neredeyse tamamı 30 yaş altı 20-21 yaşında meslek yüksek okulunu bitirseler dediğim gibi dediğim gibi 5-6 yıllık tecrübesi olur bu sürede de anca tek bir mutfakta ustalaşabilirler; burcunun Asya mutfağı gibi yani öyle senelerini verip kendini paralayan yok, yarışma olmasa çoğu workshop bile veremezdi

Kıvanç, dilara gibi birkaç hırslı yarışmacı dışında hiçbirini.in de bu konuyu düşündüğünü sanmıyorum hepsi kazanacağını kazanıp gitti

Sürekli hamur mu yaptı Allah aç bir daha izle ya hiçte klasik yapmadı gayet güzel tabaklar çıkardı

Reactions: mesmeso
Yarışmanın en iyi sezonu da 2020 sezonuymuş bence, bu da ispatlanmış oldu.

Reactions: xemrexxx
Yarışmanın en iyi sezonu da 2020 sezonuymuş bence, bu da ispatlanmış oldu.
hepsi gelseydi ilk 10 a 4 2020 ; 4 2021 kalır diye bekliyordum all star açıklandığında diğerleri de metin ve cemre olurdu

------

Hak edenin değil de torpilli olanın kazandığı bir program daha oldu. Gelecek sezon dibi görür umarım.
kim kazandı nereden bildin

------

Burcu ablam biraz daha kalıp 2021 tayfayı kudurtmalıydı

https://twitter.com/x/status/1744067991606612390

Son düzenleme:
Reactions: xemrexxx