Karıştı biraz gııı çok yakın puanlar bakalım sergenle Tahsin gitsin son 3 e kalmasınlarOhh ohhhh sonundaaa
Karıştı biraz gııı çok yakın puanlar bakalım sergenle Tahsin gitsin son 3 e kalmasınlarOhh ohhhh sonundaaa
Karıştı biraz gııı çok yakın puanlar bakalım sergenle Tahsin gitsin son 3 e kalmasınlar
Hemen bir hatim indirYarım puanla Sergen gidecek diyorlar 7 ocakta da tahsin elensin inşallah
Hemen bir hatim indir
Sıra tahsinde inşallahGitti emre gittiii
Sıra tahsinde inşallah
Neden kadın yemek yapmaktan başka ne yaptı?Abi şaka gibi bir sezon oluyor cidden. Ne yaptılar ettiler son dörde illa bir kadın bıraktılar ve o da Esra oldu. Kahkahalarla hatırlayacağım saçma bir sezon olacak.
Abi şaka gibi bir sezon oluyor cidden. Ne yaptılar ettiler son dörde illa bir kadın bıraktılar ve o da Esra oldu. Kahkahalarla hatırlayacağım saçma bir sezon olacak.
Ben de tam @The_Erinch yeni yıla katil olarak girmesin diye @Angelica uyku hapı ver ihtiyar abine demeye geliyordumKuzum şampiyon olacak 😂😂😂
------
Neden kadın yemek yapmaktan başka ne yaptı?
Ben de tam @The_Erinch yeni yıla katil olarak girmesin diye @Angelica uyku hapı ver ihtiyar abine demeye geliyordum
Adam hakaret etmiş Kuzumaaa..Ben de tam @The_Erinch yeni yıla katil olarak girmesin diye @Angelica uyku hapı ver ihtiyar abine demeye geliyordum
Başlangıçta o da çok uyuzdu. Sonradan kabul edilebilir düzeye geldi ama ben kendisinin o kadar başarılı birisi olduğunu düşünmüyorum.Kuzum şampiyon olacak 😂😂😂
------
Neden kadın yemek yapmaktan başka ne yaptı?
Bu arada harika bir şef değil ama 6 ay boyunca elinden geldiğince sadece yemek yapmaya çalıştı..Başlangıçta o da çok uyuzdu. Sonradan kabul edilebilir düzeye geldi ama ben kendisinin o kadar başarılı birisi olduğunu düşünmüyorum.
Aynen öyle abi valla bende Esranın kazanmasını çok istiyorumBu arada harika bir şef değil ama 6 ay boyunca elinden geldiğince sadece yemek yapmaya çalıştı..
Polemikkerde olabildiğince hep uzak durdu..
İnsanlar dalga geçmesi, saldırmasına rağmen hep pozitif kaldı..
Bana göre yarışmada kazıyarak geldi bu aşamalara... Bu arada kesinlikle ondan daha başarılı kadın yarışmacılar vardı ama bir nedenle hiçbiri yok...
Açıkçası şampiyon olmasını isterim Kuzumun ☺️😊
@xemrexxx @Zeyno @Angelica @Dosi @12.Adam
Tek başına dim dik hayata direnen bir kadın bir anne Esra evet o birçoğu gibi dünyayi gezerek mutfaklarını yerinde görmedi belki ama en az onlar kadar başarılı tabaklar çıkardı gerek Türk mutfagina ait gerekse Dünya mutfağına ait olan öncelikle bunun için daha sonra da Cemre den sonra bir kadın şampiyon daha görmek istediğim için sonuna kadar Esra diyorum ❤️Bu arada harika bir şef değil ama 6 ay boyunca elinden geldiğince sadece yemek yapmaya çalıştı..
Polemikkerde olabildiğince hep uzak durdu..
İnsanlar dalga geçmesi, saldırmasına rağmen hep pozitif kaldı..
Bana göre yarışmada kazıyarak geldi bu aşamalara... Bu arada kesinlikle ondan daha başarılı kadın yarışmacılar vardı ama bir nedenle hiçbiri yok...
Açıkçası şampiyon olmasını isterim Kuzumun ☺️😊
@xemrexxx @Zeyno @Angelica @Dosi @12.Adam
Aynen öyle abi valla bende Esranın kazanmasını çok istiyorum
Kız @eemre nin her gece gördüğü rüyalar resmen @serhatt gibi edepsiz oldu herkes @12.Adam @Yakamoz-Asi @Carpe DiemTek başına dim dik hayata direnen bir kadın bir anne Esra evet o birçoğu gibi dünyayi gezerek mutfaklarını yerinde görmedi belki ama en az onlar kadar başarılı tabaklar çıkardı gerek Türk mutfagina ait gerekse Dünya mutfağına ait olan öncelikle bunun için daha sonra da Cemre den sonra bir kadın şampiyon daha görmek istediğim için sonuna kadar Esra diyorum ❤️
Love MAN.Kız @eemre nin her gece gördüğü rüyalar resmen @serhatt gibi edepsiz oldu herkes @12.Adam @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Baş edepsiz mi söylüyor bunları ayol sende her yol var başkalarına iftira atıp kendini aklamaya çalışma.Kız @eemre nin her gece gördüğü rüyalar resmen @serhatt gibi edepsiz oldu herkes @12.Adam @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Love MAN.
Yarışmada çok fazla görünce oyster sevdalısı olmuşsunuz misal @Angelica ile @Carpe Diem oyyşştur oyyşştur diye geziyormuş @Yakamoz-Asi @12.Adam @DosiBaş edepsiz mi söylüyor bunları ayol sende her yol var başkalarına iftira atıp kendini aklamaya çalışma.
Kim kız bu parlak?Yarışmada çok fazla görünce oyster sevdalısı olmuşsunuz misal @Angelica ile @Carpe Diem oyyşştur oyyşştur diye geziyormuş @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi