Hasan altın kaşık alıyormuş bu akşam artık evlenince bozdurursunLove MAN.
Hasan altın kaşık alıyormuş bu akşam artık evlenince bozdurursunLove MAN.
Hasan altın kaşık alıyormuş bu akşam artık evlenince bozdurursun@serhatt @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Senin cia larAy kim dedi onu ya
Boğazında kalsın o kaşık. .ssHasan altın kaşık alıyormuş bu akşam artık evlenince bozdurursun@serhatt @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @Carpe Diem
Kadın-Erkek finali yapacaklar bence ama şampiyon Hasan olur %99.9.Hahahaha abi ne Esra'ymış bu ya. Ne kadar şef varsa eledi. Şimdi de Barbaros'u eledi. Çarşınız pazar olsun umarım bundan sonra yarıştıracak All-Star bulursunuz. Şu rezil sezonu Kıvanç veya Barbaros'un şampiyonluğu temizlerdi onu da yapmadınız.
Hasan akşama elenir.Kadın-Erkek finali yapacaklar bence ama şampiyon Hasan olur %99.9.
Ablaaaaaaaa bu şeflerle hepsi bir araya geliyor yarışmadan çıksalar da çoğunun menajeri acun medyaHer zaman olduğu gibi iyilerin hakkı her zaman yeniliyor, şaka gibi. Harika bir kurgu ile Hasan elenecek deniliyor bu akşam. Umarım şampiyon Tahsin olur.
https://twitter.com/x/status/1743365976882639253
https://twitter.com/x/status/1582250217008926720Ablaaaaaaaa bu şeflerle hepsi bir araya geliyor yarışmadan çıksalar da çoğunun menajeri acun medya
Ayol Barbaros un yemeğine Mehmet şef yağsız dedi düşük verdi somer yağlı dedi düşük verdi bence oralara odaklan bir çakallık arıyorsan
Toparlayamadılar. Açık ara en kötü MasterChef Türkiye sezonu…Bu yarışmanın en sevdiğim özelliği Acun’un diğer yarışmalarında olan şeylerin olmamasıydı. Reytingler geçen sezon düştü diye mi bilmiyorum, yarışma tam bir Survivor oldu. Geçmiş sezonlarda yemek yapamayan potaya giderdi, bu sezon Sergen-Tahsin-Dilara önderliğindeki grubun istediği isimler potaya gidiyor. Kalanlar katiyen buna ses çıkarmıyor. Sergen ve Ayaz oyunu sabote ettiler, takımın kaybetmesini sağladılar. Kimse bu arkadaşları yazmadı, şefler uyarmadı. Orada Serhat veya onun gibi bir karakter olsa demediğini bırakmaz ikisini birden yazardı. Mehmet Şef direkt azarlardı. Konuşmalar, sohbetler, hareketler tam lise ortamına döndü.
Şeflere kaşık attıran birinciler ve ikinciler yok, onlar gelene kadar diğerleri hem ısındılar hem de yukarıda belirttiğim gibi gruplaştılar. Birinci ve finalist olmak avantajlı bir şey olmalıyken, gelinen noktada dezavantaja dönüştü. Bu sezon bu bölüm itibariyle neresinden tutsak elimizde kalıyor, hiç All-Star sezonu gibi değil. Umarım toparlarlar.
BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK.
https://twitter.com/x/status/1743381031082725727
Kadın-Erkek finali yapacaklar bence ama şampiyon Hasan olur %99.9.
hasan ne unutuyor tatlının içinde 😱Esra kuzum herkesi çıldırtıyor...
Yürü kuzummm..
Ben dedim Barborosa dümdüz bir tatlı yap diye çünkü..
Bu arada kesinlikle Barbaros ve Esra finali istiyordum...
Ama Esranın kendisini horgören, istemeyen, takımından atanları tek tek yollamasının verdiği hazzz muazzammm..
Hasan'a ne unutturdular tatlının içinde desek daha doğru olurdu.hasan ne unutuyor tatlının içinde 😱
Seninki vergi kaçırıyor diyolla bırak yarışmayı 😱Hasan'a ne unutturdular tatlının içinde desek daha doğru olurdu.
masterchefte bildiğim en yaşlı şampiyon erendi 30-31 yaşında olduKadın hamur işi yapa yapa finale kadar geldi be. Helal olsun sana. Diğerleri boşuna o kadar yemek eğitimi alıp teknik tabaklar çıkardı. Onlar da geleneksel yemekleri tekrar edip kolayca finale gelebilirmiş. Verin şu kadına kupasını da hepiniz rahat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?