TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Hahahaha abi ne Esra'ymış bu ya. Ne kadar şef varsa eledi. Şimdi de Barbaros'u eledi. Çarşınız pazar olsun umarım bundan sonra yarıştıracak All-Star bulursunuz. Şu rezil sezonu Kıvanç veya Barbaros'un şampiyonluğu temizlerdi onu da yapmadınız.

Reactions: 12.Adam
Kadın-Erkek finali yapacaklar bence ama şampiyon Hasan olur %99.9.

Esra kuzum herkesi çıldırtıyor...

Yürü kuzummm..
Ben dedim Barborosa dümdüz bir tatlı yap diye çünkü..
Bu arada kesinlikle Barbaros ve Esra finali istiyordum...

Ama Esranın kendisini horgören, istemeyen, takımından atanları tek tek yollamasının verdiği hazzz muazzammm..

Her zaman olduğu gibi iyilerin hakkı her zaman yeniliyor, şaka gibi. Harika bir kurgu ile Hasan elenecek deniliyor bu akşam. Umarım şampiyon Tahsin olur.
https://twitter.com/x/status/1743365976882639253
Ablaaaaaaaa bu şeflerle hepsi bir araya geliyor yarışmadan çıksalar da çoğunun menajeri acun medya

Ayol Barbaros un yemeğine Mehmet şef yağsız dedi düşük verdi somer yağlı dedi düşük verdi bence oralara odaklan bir çakallık arıyorsan

Reactions: Emre Ozansoy
Toparlayamadılar. Açık ara en kötü MasterChef Türkiye sezonu…

Kadın-Erkek finali yapacaklar bence ama şampiyon Hasan olur %99.9.

hasan ne unutuyor tatlının içinde 😱

Görsel olarak Tahsin ve Hasanın harika oldu tatlı..
Kuzumun çok basit kaldı yanlarında..

Gerçekten talihsiz bir şekilde elenene üzüldüm.

Kadın hamur işi yapa yapa finale kadar geldi be. Helal olsun sana. Diğerleri boşuna o kadar yemek eğitimi alıp teknik tabaklar çıkardı. Onlar da geleneksel yemekleri tekrar edip kolayca finale gelebilirmiş. Verin şu kadına kupasını da hepiniz rahat edin.

masterchefte bildiğim en yaşlı şampiyon erendi 30-31 yaşında oldu
uğur 22, serhat 23 yaşında şampiyon oldu yani neyin emeği olabilir burada zaten kariyerleri 5-6 yıl maksimum
finale kalan tahsin ve ortileri dilara, sergen hepsi 26-27 yaşlarında burgerci, köfteci vb. açmış yani bunu sen de yapabilirsin
mezun oldukları okullar desen serhat bence en iyi şampiyon ıspartada 2 yıl okumuş, eren samsunda 2 yıl okumuş
içlerinde bu işe yıllarını veren, michelin yıldızlı restoranlarda ya da en iyi okullardaçalışmış, yarışmadan önce prestijli bir dükkanı olan var mı?
ayrıca herkesin öne çıktığı bir alan vardı eda-tahsin-hasan tatlıcı; tanya soğuk başlangıçcı; et yemekleri barbaros ya da sergende ; açık ateşler erende vb. kendi alanı dışında öne çıkıp damga vuran vardı da biz mi görmedik?

not: esra - tahsin finali %100 hakedilmiştir demiyorum ama esraya takılması garip sadece bu senenin geneli kötüydü