Boyu 1.62. geyiğin boyu uzunduBurcu Özberk var ama Ördek değil Geyik. İpuçlarından da anlaşılıyor.![]()
Neyse anlarız
Boyu 1.62. geyiğin boyu uzunduBurcu Özberk var ama Ördek değil Geyik. İpuçlarından da anlaşılıyor.![]()
Ama topukları çok uzundu yeter yani boyunu uzatmaya.Boyu 1.62. geyiğin boyu uzundu
Neyse anlarız
Ama çok kel alaka isimler söylüyorlar.Jürinin somer şef deyip maskenin ardındakinin Hazer Amani şef çıkması iyi bir tesadüf oldu. Bu arada jüri büyüsü bozulmasın diye ilk bölümlerde komik olan kişileri söylüyorlar. Diğer ülkelerde ki formatlarda öyle.
Maksat hedef şaşırtma zatenAma topukları çok uzundu yeter yani boyunu uzatmaya.İpucunda güneşin kızıyım dendi, üstelik sonradan Tansel de romantik komedide oynuyor diye ipucu verdi.
![]()
O zaman son argümanımı ortaya koyuyorum Burcu programın set ekibinden birini Instagram'dan takibe almış.Maksat hedef şaşırtma zaten
Tek romantik komedide oynayan o sanki
Hande Erçel'de uyar
Cemre Baysel vs vs
Orjinalleride öyle, ordada öyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar 🤗Şimdi ikinci bölüme başladım da jüri kadrosunun tahmin yapma amacı ne ki, yani yapıyorlar da bari onlar da bir şey falan kazansaydı. Tahmin yapılıyor ve havada kalıyor bu olay. Yani ipuçları ve tahmin olayı sadece renk katması için mi var yani?
Amaç renk katmak yani.Orjinalleride öyle, ordada öyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar 🤗
Şimdi ikinci bölüme başladım da jüri kadrosunun tahmin yapma amacı ne ki, yani yapıyorlar da bari onlar da bir şey falan kazansaydı. Tahmin yapılıyor ve havada kalıyor bu olay. Yani ipuçları ve tahmin olayı sadece renk katması için mi var yani?
Yiğit çok ilginç bir adamsın he bazen seni anlamak zorAmaç renk katmak yani.Programın eğlenceli bir yanı yok, formatın içi boş bence. Yüzünde maskeyle şarkı söyle, ipucu ver, jürilerin herhangi bir kazancı olmasın ki jürilerin tahminleri de hiç mantık üzerine kurulu değil. Amaca hizmet etmediğini düşünüyorum formatın.
![]()
Jüriler başka programlarda yarışmacıyı oyluyor, geleceğine yön veriyor. Burada öyle bir şey yok ki.Amacı ne mi? önceki yarışmalarda nasıl jüri vardı ise burdada jüri var amaçları maskenin altındaki ünlüyü bulmak işte daha ne olsun
------
Yiğit çok ilginç bir adamsın he bazen seni anlamak zorbaşka yarışmalarda jüri izlememiş gibisin
Şu an Kuzgun'u izliyorum, direkt Kubilay Aka geldi aklıma. Çukur ipucunu yakaladım, sesi de aynı onun zaten.
Jüriler başka programlarda yarışmacıyı oyluyor, geleceğine yön veriyor. Burada öyle bir şey yok ki.Jüri burada sadece yorum yapıyor ki herkesin sahnesini beğeniyorlar zaten. Ek olarak ünlüyü bulmak için fazla bir efor harcanmıyor, öyle bir amaç olsa daha mantıklı ve adım adım isim belirlerlerdi. Ünlüyü tahmin ediyorlar, sonra kalıyor yani puan ödül falan kazansaydı jüri bari.
------
Şu an Kuzgun'u izliyorum, direkt Kubilay Aka geldi aklıma. Çukur ipucunu yakaladım, sesi de aynı onun zaten.![]()
Şimdi ikinci bölüme başladım da jüri kadrosunun tahmin yapma amacı ne ki, yani yapıyorlar da bari onlar da bir şey falan kazansaydı. Tahmin yapılıyor ve havada kalıyor bu olay. Yani ipuçları ve tahmin olayı sadece renk katması için mi var yani?
Jüriler daha iyi tahminler yapsa ve daha fazla üstelese format amacına ulaşır bence. Yani ortaya isim atılıyor, geçiliyor. Doğu ilk bölümde mesela Ali Ağaoğlu deyip geçti, olmayacak bir şeyi de sırf söylemek için söylemek ne kadar mantıklı yani.. Bari jüriler de oy kullanabilseymiş, çok havada kaldılar dediğin gibi.Sonunda "yiğit" biri ben gibi düşünüyor. Onların orada işlevi yok. Gereksizler yani.![]()
Amaç arama ya, görselliğine doy yeter 🤗🤗🤗Amaç renk katmak yani.Programın eğlenceli bir yanı yok, formatın içi boş bence. Yüzünde maskeyle şarkı söyle, ipucu ver, jürilerin herhangi bir kazancı olmasın ki jürilerin tahminleri de hiç mantık üzerine kurulu değil. Amaca hizmet etmediğini düşünüyorum formatın.
![]()
Vakit geçirmelik izleyeceğim zaten, konsepti sevdim detaya boğulmayacağım ama Fav10 yorumcusu olarak içeriği deşmek görevimiz gibi.Amaç arama ya, görselliğine doy yeter 🤗🤗🤗
Eğlenceli ben sevdim.. Kostümler harika.. Ama Tanselin o sesi ile bağırıp çağırması ve Doğunun bayık esprileri olmasa daha iyi olacak.Vakit geçirmelik izleyeceğim zaten, konsepti sevdim detaya boğulmayacağım ama Fav10 yorumcusu olarak içeriği deşmek görevimiz gibi.![]()