NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

Jürinin somer şef deyip maskenin ardındakinin Hazer Amani şef çıkması iyi bir tesadüf oldu. Bu arada jüri büyüsü bozulmasın diye ilk bölümlerde komik olan kişileri söylüyorlar. Diğer ülkelerde ki formatlarda öyle.
Ama çok kel alaka isimler söylüyorlar. :A Bari yakın isimler söylesinler , gidiyor Fatih Terim diyor mesela . :A

Ama topukları çok uzundu yeter yani boyunu uzatmaya. :A İpucunda güneşin kızıyım dendi, üstelik sonradan Tansel de romantik komedide oynuyor diye ipucu verdi. :A
Maksat hedef şaşırtma zaten :A
Tek romantik komedide oynayan o sanki :A
Hande Erçel'de uyar :A
Cemre Baysel vs vs

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Fox eğer böyle arkasında durmaya devam ederse daha ilginç yapımları Türkiye arenasında görmek pekte uzak değil proğram sıradışı tek beğenmediğim yanı finalde en sonda sadece 1kişinin maskesini çıkarması. ve jüri dedektiflerin rolü çok düşük o kadar tahmin yapıyorlar ama hepsi uçup gidiyor çünkü 1 elenen oluyor bir tablo bir grafik yapılabilir düşüncesindeyim en azından sosyal medyada paylaşılabilir.

1. BÖLÜM

Merak ettim projeyi ve ilk bölümü izledim. Açıkçası büyük emek verilmiş, güzel bir şeyler denenmiş ama eksiklik olduğu da ortada. Öncelikle Tansel Öngel neden bağırıyor sürekli? Özellikle ilk dakikalarda sürekli bağırarak konuştu, başımı ağrıttı ki bu konuda da çok yorum gördüm.

Jüri kadrosu bence gayet iyi seçilmiş, Alican Yücesoy'dan emin olamamıştık ama en iyi tahminleri de o yapıyor. Maske altındaki isimler konusunda en iyi o tahminler yapıp o yaklaşım sergiliyor. Doğu Demirkol tahminlerde başarısız, enerjisi biraz sönük kalmıştı gibi esprileriyle tutunmaya çalıştı. Melis Sezen gayet tatlıydı, epey enerjikti. Bölümü kurtardı bence. Her şarkıdan sonra çığlık atmazsa daha güzel olabilir. :D

Jüriler hem sorularda hem tahminlerde biraz sönük kaldı ama çok normal, sınırsız seçenek var ortada. Jüridekiler ileri haftalarda alışacaktır ve iyice açılacaktır diye düşünüyorum. İpuçları güzel gibi ama yine de çok açık değil...

Biraz daha eğlendirici yönü olmalı yani izlerken aşırı eğlenemedim, böyle bir format daha güldürebilir bence. :X

• Beğendim
Reactions: Angelica
Şimdi ikinci bölüme başladım da jüri kadrosunun tahmin yapma amacı ne ki, yani yapıyorlar da bari onlar da bir şey falan kazansaydı. Tahmin yapılıyor ve havada kalıyor bu olay. Yani ipuçları ve tahmin olayı sadece renk katması için mi var yani?

Şimdi ikinci bölüme başladım da jüri kadrosunun tahmin yapma amacı ne ki, yani yapıyorlar da bari onlar da bir şey falan kazansaydı. Tahmin yapılıyor ve havada kalıyor bu olay. Yani ipuçları ve tahmin olayı sadece renk katması için mi var yani?
Orjinalleride öyle, ordada öyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar 🤗

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Orjinalleride öyle, ordada öyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar 🤗
Amaç renk katmak yani. :A Programın eğlenceli bir yanı yok, formatın içi boş bence. Yüzünde maskeyle şarkı söyle, ipucu ver, jürilerin herhangi bir kazancı olmasın ki jürilerin tahminleri de hiç mantık üzerine kurulu değil. Amaca hizmet etmediğini düşünüyorum formatın. :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica

Amacı ne mi? önceki yarışmalarda nasıl jüri vardı ise burdada jüri var amaçları maskenin altındaki ünlüyü bulmak işte daha ne olsun :A
------

Amaç renk katmak yani. :A Programın eğlenceli bir yanı yok, formatın içi boş bence. Yüzünde maskeyle şarkı söyle, ipucu ver, jürilerin herhangi bir kazancı olmasın ki jürilerin tahminleri de hiç mantık üzerine kurulu değil. Amaca hizmet etmediğini düşünüyorum formatın. :D
Yiğit çok ilginç bir adamsın he bazen seni anlamak zor :A başka yarışmalarda jüri izlememiş gibisin

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Amacı ne mi? önceki yarışmalarda nasıl jüri vardı ise burdada jüri var amaçları maskenin altındaki ünlüyü bulmak işte daha ne olsun :A
------

Yiğit çok ilginç bir adamsın he bazen seni anlamak zor :A başka yarışmalarda jüri izlememiş gibisin
Jüriler başka programlarda yarışmacıyı oyluyor, geleceğine yön veriyor. Burada öyle bir şey yok ki. :A Jüri burada sadece yorum yapıyor ki herkesin sahnesini beğeniyorlar zaten. Ek olarak ünlüyü bulmak için fazla bir efor harcanmıyor, öyle bir amaç olsa daha mantıklı ve adım adım isim belirlerlerdi. Ünlüyü tahmin ediyorlar, sonra kalıyor yani puan ödül falan kazansaydı jüri bari. :A
------

2. BÖLÜM FRAGMANI

Kuzgun kesin Kubilay Aka. :A @The_Erinch @xemrexxx @Cervantes
Şu an Kuzgun'u izliyorum, direkt Kubilay Aka geldi aklıma. Çukur ipucunu yakaladım, sesi de aynı onun zaten. :A

Jüriler başka programlarda yarışmacıyı oyluyor, geleceğine yön veriyor. Burada öyle bir şey yok ki. :A Jüri burada sadece yorum yapıyor ki herkesin sahnesini beğeniyorlar zaten. Ek olarak ünlüyü bulmak için fazla bir efor harcanmıyor, öyle bir amaç olsa daha mantıklı ve adım adım isim belirlerlerdi. Ünlüyü tahmin ediyorlar, sonra kalıyor yani puan ödül falan kazansaydı jüri bari. :A
------

Şu an Kuzgun'u izliyorum, direkt Kubilay Aka geldi aklıma. Çukur ipucunu yakaladım, sesi de aynı onun zaten. :A

:ABugüne kadar hangi jüri üyesi ödül kazanmış ki burda kazanılsın yarışmanın formatı bu jürile ünlüleri bulacak işte maksat eğlenmek kim olduklarını düşünmek tahmin yürütmekte bir efordur bence

• Güldürdün

Sonunda "yiğit" biri ben gibi düşünüyor. Onların orada işlevi yok. Gereksizler yani. :F

• Güldürdün
Sonunda "yiğit" biri ben gibi düşünüyor. Onların orada işlevi yok. Gereksizler yani. :F
Jüriler daha iyi tahminler yapsa ve daha fazla üstelese format amacına ulaşır bence. Yani ortaya isim atılıyor, geçiliyor. Doğu ilk bölümde mesela Ali Ağaoğlu deyip geçti, olmayacak bir şeyi de sırf söylemek için söylemek ne kadar mantıklı yani.. Bari jüriler de oy kullanabilseymiş, çok havada kaldılar dediğin gibi. :A

Amaç arama ya, görselliğine doy yeter 🤗🤗🤗

• Güldürdün
Vakit geçirmelik izleyeceğim zaten, konsepti sevdim detaya boğulmayacağım ama Fav10 yorumcusu olarak içeriği deşmek görevimiz gibi. :A
Eğlenceli ben sevdim.. Kostümler harika.. Ama Tanselin o sesi ile bağırıp çağırması ve Doğunun bayık esprileri olmasa daha iyi olacak.

• Güldürdün