NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

• Beğendim
Reactions: Angelica
2. ve 3. Tura baktım. Program çok zorlama işliyor. Ayrıca jüri tam bir saçmalık, boşuna dikilmişler oraya. Tahminler çok vasat ve hiç ilgi çekici değil. Sunucunun tek iyi yanı programı hızlı işletmesi.

Kanal D bu programı niye son dakika bırakmış bariz belli. Kaliteli yanı sadece kostümler. Programın yakın zamanda pazar PT-2 ye atılıp yayından kaldırılacağını düşünüyorum.

• İlginç
Reactions: Angelica
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes
2. ve 3. Tura baktım. Program çok zorlama işliyor. Ayrıca jüri tam bir saçmalık, boşuna dikilmişler oraya. Tahminler çok vasat ve hiç ilgi çekici değil. Sunucunun tek iyi yanı programı hızlı işletmesi.

Kanal D bu programı niye son dakika bırakmış bariz belli. Kaliteli yanı sadece kostümler. Programın yakın zamanda pazar PT-2 ye atılıp yayından kaldırılacağını düşünüyorum.
Kanal D niye bıraktığının yanıtı zaten Ahaberde şuan 🤷🤷🤷 Gerçekten içler acısı, acınası bir durum, birde canlı yayında tartışıyorlar...

Kostümler harika, görselliği çok iyi ama dediğim gibi jüri çok kötü... Tansel desen o çatallı sesiyle bağırması 🙈 Üzülerek bende ömrünün kısa olacağını düşünüyorum.
Aslında farklı bir iş ama zaten baksana herşeye bir kulp bulunuyor bu ülkede.

Zorlama nerde vardı anlamadım gayet eğlenceli şekilde devam etti yani kaldırılmaz bence
------

Kanal D niye bıraktığının yanıtı zaten Ahaberde şuan 🤷🤷🤷 Gerçekten içler acısı, acınası bir durum, birde canlı yayında tartışıyorlar...

Kostümler harika, görselliği çok iyi ama dediğim gibi jüri çok kötü... Tansel desen o çatallı sesiyle bağırması 🙈 Üzülerek bende ömrünün kısa olacağını düşünüyorum.

Dün iyi reyting almıştı bugünde alır bence ben çabuk biteceğini düşünmüyorum ya

Zorlama nerde vardı anlamadım gayet eğlenceli şekilde devam etti yani kaldırılmaz bence
------

Dün iyi reyting almıştı bugünde alır bence ben çabuk biteceğini düşünmüyorum ya

A Haberi ciddiye alacak zihniyette değilim. :A ama kostümlere lafım yok.

Çok kasvetli ilerliyor program. Jüri ve sunucu olmamış. Eda Ece olmasa Jürinin ilgi çekici yanı yok ki Eda bile saçmalıyor. İpuclarını incelemiyorlar doğru dürüst bile. Son tahminde mesela köpek hiç ciddiye alınmadı. Böyle tahminler ipuclarını bile ciddiye almayına yönlendiriyor.

A Haberi ciddiye alacak zihniyette değilim. :A ama kostümlere lafım yok.

Çok kasvetli ilerliyor program. Jüri ve sunucu olmamış. Eda Ece olmasa Jürinin ilgi çekici yanı yok ki Eda bile saçmalıyor. İpuclarını incelemiyorlar doğru dürüst bile. Son tahminde mesela köpek hiç ciddiye alınmadı. Böyle tahminler ipuclarını bile ciddiye almayına yönlendiriyor.

Çok kasvetlimi gerçektenmi oysaki herkes eğlenerek izledi sana neresi kasvetli geldi açıkcası ben öyle düşünmüyorum gayette ipuclarını incelediler Ece havyansever olarak köpeğe dikkat çekti nasıl izledin anlamadım yani :A :A

Burcu Özberk yanlış tahmin yaptınız.
Bakın kendisi kim :A
Bu fotoya göre:

İpucu videosuna dikkatli bakmadım ama Ördek için Aslı Bekiroğlu deniyor bence de o. :A
İpucu videosunda daha öncede kostüm giydim. Kendi giysilerimi kendim dikiyorum vs birşeyler demişti :A
Ördek ile ilgili hiç kimse gelmedi aklıma .:A
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Angelica

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Jürinin somer şef deyip maskenin ardındakinin Hazer Amani şef çıkması iyi bir tesadüf oldu. Bu arada jüri büyüsü bozulmasın diye ilk bölümlerde komik olan kişileri söylüyorlar. Diğer ülkelerde ki formatlarda öyle.

• Beğendim
Reactions: Mr.At
Bu kare severek izlediğin Aşk Mantık İntikam'dan çünkü ilk bölümde böyle bir sahne vardı (daha doğrusu varmış). :A
Eee tamam. İpucunda daha öncede giymiştim demişti :A kendisi oluyor. Boyuda uygun ayrıca neşeli hareketleride belli etmişti

• Güldürdün
Reactions: Aserat