📌 HBO Max RTÜK'e meydan mı okuyor?
📌 HBO Max RTÜK'e meydan mı okuyor?
Belli bir süre tanımışlardır. Prosedürün son dilimine kadar katalog'da bırakacaktır HBO.
Rtük başka dert yokmuş gibi yine havanda su dövüyor.
Bu dizi bolca ceza alacaktır.
Beklediğim bir haberdi maalesef
Tamam ben de diziyi sevmedim ve aşırı saçma buldum. Bunu neden çektiler onu da anlamadım ama Cuma günü devletin kanalında açık bir şekilde kadın cinayeti işlendi ona da bir inceleme gelecekse bu inceleme samimiyet kazanır.
Diziyi beğenmesemde gerek yoktu be. Milletin ahlakını 2 3 şey bozmaz merak etmeyin gündüz kuşağında görüntüsü olmayan Dallas tarzı ilişki modelleri var bu dizi mi battı ?
Lisansını iptal ederler 1 yıl Üniversitede gördüm o kuralı
ve aykırıya verilen cezayı 5 hafta ceza veriyorlar devamsa 1 yıl hiç bir şey yayınlayamıyor üçüncüsünde lisansı iptal ediliyor @Royal_Highness
------
Bu benim forumda benimde başıma geldi Sır dizisi yüzünden hatta cookiesi uyardım şu diziye Ahlak şube koy dedim
Finali Ramazana çarptı @Bully hatırlıyordur
Beklenilen bir şeydi. Rezillik.
Bu olaydan bağımsız Evrim Akın hakkında anlattıklarının ben çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum.O değil de Asena bu dizinin PR'ı için nasıl da harcadı Evrim'i, ah ah..
Doğru olabilir ama dizisi çıkmadan hemen önce de anlatması düşündürücü. Bu zamana kadar aklı nerdeymişBu olaydan bağımsız Evrim Akın hakkında anlattıklarının ben çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum.
İkisini birlikte kullanmış olabilir ama kadınla sorunu olduğu önceki videolarından da belli üstelik bir çok kişi de açıklama yaptı. Kendisi de konuşurken demişti yakında dizim çıkacak diye.Doğru olabilir ama dizisi çıkmadan hemen önce de anlatması düşündürücü. Bu zamana kadar aklı nerdeymiş
Ah alırsan RTÜK böyle yapar işte.O değil de Asena bu dizinin PR'ı için nasıl da harcadı Evrim'i, ah ah..
Ah Kalbim mi Ah Nerede mi diye bir dizide kendisi favorimdi. Enerjik bir karektere sahipti.Ah alırsan RTÜK böyle yapar işte.![]()
Aaa kimin ayol?Ah Kalbim mi Ah Nerede mi diye bir dizide kendisi favorimdi. Enerjik bir karektere sahipti.![]()
Benim favorimdi kimin olacak. 😅 Olaylardan ayrı, Asena Keskinci güzel bir kadın bence. Sana ters köşe oldu yine. 😁😁Aaa kimin ayol?![]()
Hayır dizide oynayan kimdi onu soruyorum?Benim favorimdi kimin olacak. 😅 Olaylardan ayrı, Asena Keskinci güzel bir kadın bence. Sana ters köşe oldu yine. 😁😁
Oktay Çubuk ve Nil Keser oynuyordu.Hayır dizide oynayan kimdi onu soruyorum?![]()
Orjinal saç rengi ile bir adım öne çıkıyor 😎😁Aaaa buna güzel diyen de ne bileyim.![]()
Benim favorimdi kimin olacak. 😅 Olaylardan ayrı, Asena Keskinci güzel bir kadın bence. Sana ters köşe oldu yine. 😁😁
Gayet fiziği yüzüğü güzel bir kız en iyilerinden demiyoruz ama bu kıza çirkin demezsinHayır dizide oynayan kimdi onu soruyorum?
Aaaa buna güzel diyen de ne bileyim.![]()
Oktay Çubuk ve Nil Keser oynuyordu.
Orjinal saç rengi ile bir adım öne çıkıyor 😎😁
Yokluktan beyniniz sulanmış sizin.Gayet fiziği yüzüğü güzel bir kız en iyilerinden demiyoruz ama bu kıza çirkin demezsin![]()
Bir çok güzelim diyen kadından güzel.Yokluktan beyniniz sulanmış sizin.![]()
Seni bir psikiyatri servisine görün.Bir çok güzelim diyen kadından güzel.![]()
Tebliğ edilmemiştir daha platforma ceza.Dizi yayınlanmaya devam ediyor.
Tebliğ edilme ve zamanı sonuna kadar kullanma yapılıyor şuan.Dizi yayınlanmaya devam ediyor.