NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

Tiktok'ta açıklandığı için elendiğini düşünüyorum haftada aslan'ın eleneceğini düşünüyorum onuda ifşaladılar çünkü

7. BÖLÜM FRAGMANI

Renkli bir bölüm bizleri bekliyor.

Yarışmaya Sezen Aksu şarkısıyla başlamak.
Ekranların en muhalif programı.

------

Bütün bölüm Sezen Aksu şarkıları olacakmış helal.

------

İpucu paketleri de kalkmış her hafta formatı değiştiriyorlar.

Son düzenleme:
Bölüm boyunca Sezen Aksu şarkıları söylemek mi? Twitter'da bir kaç saat sonra yazılacak olan şeyleri az çok tahmin edebiliyorum...

Unicorn'un söyledikleri ortalığı karıştırdı.
Eda Ece de tahmin yaparken coştu yine.

------

Alican ve Doğu sınıfın kopyacıları çıktı Berna Laçin diyerek.

------

Erkek yarışmacılardan Tavuskuşu favorim. Çok farklı türde şarkıları söylüyor ve hepsinin de altından kalkıyor.
------

8 yarışmacı var diye jüri konuşmaları bayağı azalmış.

Bu arada herkes Aslı Bekiroğlu'nu tahmin etti bu bölüm elenmez umarım.

Son düzenleme:
Kadınlarda Dinozor, erkeklerde Ejderha bağımsız olarak gayet iyi olsalar da topluluk içinde en zayıf halkalar. O yüzden ikisinin de yavaş yavaş yol almasını diliyorum.

Geçen haftaki bölümü dün gece TV'de izledim de Melis Sezen tüm tahminlerini sosyal medyaya göre yaptı, iyice sinir oldum kadına.

Reactions: Aserat
Geçen haftaki bölümü dün gece TV'de izledim de Melis Sezen tüm tahminlerini sosyal medyaya göre yaptı, iyice sinir oldum kadına.
O yüzden 2. sezon olursa tüm bölümlerin önceden çekilmesi lazım böyle olunca tadı kaçıyor.

------

Burcu Özberk (Geyik) de tıpkı Aslı Bekiroğlu gibi çok kolaycı gidiyor sürekli pop.

------

Kuzgun'un sesi mükemmel olmasa da sahne şovları bakımından çok iyi göz boyayıp akılda kalıyor bu haftaki de çok iyiydi.

------

Tansel Öngel'in milliyetçiliği tuttu yine.

Son düzenleme:
Reactions: Özgür
Aslan mükemmelsin.

------

Ejderha bence gecenin en sönüğüydü o yüzden o elenir diye tahmin ediyorum.

Bu arada Murat Dalkılıç'ın herkesle şarkı söylemişliğinin olması da gecenin eğlenceli detaylarından oldu.

------

Bunların üstüne başka tahmin yapılması boş artık.

https://twitter.com/x/status/1487511587867049985

Son düzenleme:
Diğerlerini bilemem de Tavuskuşu'nun hakkı kesinlikle beşincilik değildi şaka mısınız..
------

Ve Ejderha yani Issız Adam gidiyor.