NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

Program Sezen Aksu linci yer şimdi de :A :kiki:

Haftalardır Cemal Hünal diyorduk yanılmadık. :A Artık kimin çıktığını öğrenmek için değil de kimin ne zaman gideceğini ve sahne şovlarını görmek için izliyoruz. :A

Program yine tt de çok talep var tebrikler. Bu arada bu programı ifşa eden bir kunduz var onu bulmaları lazım. Cemal Hünalın çıkacağını yazmıştı. Çıktığına göre fotosunu atabilirim.

Ekli dosyalar

• FDF1510E-2BF2-435A-A303-29683D72E6F5.jpeg
    FDF1510E-2BF2-435A-A303-29683D72E6F5.jpeg
    200 KB · Hit: 11
Bazı programları yurtdışına neden kapatıyorlar anlamıyorum gerçekten. Ne kanalın sitesinden, ne YouTube sayfasından bölümü izleme imkanımız yok şu an. Anlamıyorum gerçekten yurtdışında olan türk vatandaşları şimdi izlemek isteseler nasıl izleyecekler?

Programın haftaya erken final yaparak ekrana veda edeceği söyleniyor , doğru mu acaba bu iddia ?

Bence biterse tepkilerden değil reytingler çok düştüğü için FOX'un toleranssızlığıyla biter ama ne olursa olsun arkasında durulması lazım.
Birsen açıklama yapmış galiba konusu açıldığına göre . :A Böyle güzel bir formatın harcanmasına üzüldüm , Fox bile arkasında duramadiysa başka kanal veya platform hiç transfer etme cesaretine kalkışmaz galiba. :(

• Üzücü
Reactions: Aserat
Başladı. :Z Eda Ece'nin kıyafeti ne kadar iyiyse Melis Sezen'in tarzı o kadar abes. :A
------

Ördek'in sahne şovu yine çok tatlı. :bhr: Hele burası. :F

FK2t9kWXEAA9tGT

------

Doğu Demirkol'a final öncesi aşırı mantık yüklemesi yapılmış. :A
------

Emre Altuğ önceden sesini değiştirirdi şimdi salmış direkt anlaşılıyor. :A

Son düzenleme:
Televizyoncu kimliği dediği sunuculuk işte Emre Altuğ ve Çağla Şikel bir dönem TRT 1'de Aile Boyu diye yarışma sunuyordu. :A

Bu arada şu tarikat haberinden sonra Tansel Öngel'i ciddiye alarak izleyemiyorum. :A

Yarışmanın erken bitmesine en çok ikili final göremeyeceğiz diye üzülüyorum en sonda Aslan vs Tavuskuşu izlemek harika olurdu. :(
------

Aslan'ı öğrenmeniz pek vakit almayacak be Eda. :A
------

Twitter'da Geyik'in eleneceğine dair tüyolar bulan olmuş bakalım gerçek çıkacak mı..

Son düzenleme:
Kadın şampiyon istiyorum muhabbeti açılınca Eda Ece'nin "Lazım size iki bin yıl sonra" demesi. :F
------

DOĞU SUUUUUUSSSSSSSSSS :A Burcu Özberk'in fotoğraflarını incelemesi hakkında Melis'e "Her şey çocuklarımızın koleje gitmesi için" dediği yere güldüm ama. :A

Alican'ın Doğu'ya atar yapmaya çalışması gümletti. :F
------

Kubilay Aka'dan hoşlanmayıp Kuzgun'u bu kadar sevmem tezatlığı. :A Bence programdan sonra da böyle dolaşsın üzerindeki antipatiyi gidermiş olur. :A
------

Tahmin edilmesi en kolay isimlerden birini 8 bölümdür söyleyemeyen jüriye selamlar. :A