NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

Demet Akalın ne alaka? 😱
Bu kim 😱
FJu6g3sXMAYV3jE

Tiktok'ta açıklandığı için elendiğini düşünüyorum haftada aslan'ın eleneceğini düşünüyorum onuda ifşaladılar çünkü :)

Yarışmaya Sezen Aksu şarkısıyla başlamak. :F Ekranların en muhalif programı. :A
------

Bütün bölüm Sezen Aksu şarkıları olacakmış helal. :Z
------

İpucu paketleri de kalkmış her hafta formatı değiştiriyorlar. :A

Son düzenleme:
Bölüm boyunca Sezen Aksu şarkıları söylemek mi? Twitter'da bir kaç saat sonra yazılacak olan şeyleri az çok tahmin edebiliyorum... :A

Unicorn'un söyledikleri ortalığı karıştırdı. :F Eda Ece de tahmin yaparken coştu yine. :A
------

Alican ve Doğu sınıfın kopyacıları çıktı Berna Laçin diyerek. :A
------

Erkek yarışmacılardan Tavuskuşu favorim. Çok farklı türde şarkıları söylüyor ve hepsinin de altından kalkıyor.
------

8 yarışmacı var diye jüri konuşmaları bayağı azalmış. :A

Bu arada herkes Aslı Bekiroğlu'nu tahmin etti bu bölüm elenmez umarım. :(

Son düzenleme:
Kadınlarda Dinozor, erkeklerde Ejderha bağımsız olarak gayet iyi olsalar da topluluk içinde en zayıf halkalar. O yüzden ikisinin de yavaş yavaş yol almasını diliyorum. :A

Unicorn'un söyledikleri ortalığı karıştırdı. :F Eda Ece de tahmin yaparken coştu yine. :A
------

Alican ve Doğu sınıfın kopyacıları çıktı Berna Laçin diyerek. :A
------

Erkek yarışmacılardan Tavuskuşu favorim. Çok farklı türde şarkıları söylüyor ve hepsinin de altından kalkıyor.
------

8 yarışmacı var diye jüri konuşmaları bayağı azalmış. :A

Bu arada herkes Aslı Bekiroğlu'nu tahmin etti bu bölüm elenmez umarım. :(
Geçen haftaki bölümü dün gece TV'de izledim de Melis Sezen tüm tahminlerini sosyal medyaya göre yaptı, iyice sinir oldum kadına. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Geçen haftaki bölümü dün gece TV'de izledim de Melis Sezen tüm tahminlerini sosyal medyaya göre yaptı, iyice sinir oldum kadına. :A
O yüzden 2. sezon olursa tüm bölümlerin önceden çekilmesi lazım böyle olunca tadı kaçıyor. :A
------

Burcu Özberk (Geyik) de tıpkı Aslı Bekiroğlu gibi çok kolaycı gidiyor sürekli pop. :A
------

Kuzgun'un sesi mükemmel olmasa da sahne şovları bakımından çok iyi göz boyayıp akılda kalıyor bu haftaki de çok iyiydi. :A
------

Tansel Öngel'in milliyetçiliği tuttu yine. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
Aslan mükemmelsin. :bhr:
------

Ejderha bence gecenin en sönüğüydü o yüzden o elenir diye tahmin ediyorum.

Bu arada Murat Dalkılıç'ın herkesle şarkı söylemişliğinin olması da gecenin eğlenceli detaylarından oldu. :A
------

Bunların üstüne başka tahmin yapılması boş artık. :A

Son düzenleme:
Diğerlerini bilemem de Tavuskuşu'nun hakkı kesinlikle beşincilik değildi şaka mısınız..
------

Ve Ejderha yani Issız Adam gidiyor. :A