RTÜK anladın mı kızanım
😂😂😂😂😂😂😂 Çok iyi yaa
Eda Ece'nin dünkü tweeti fikir verdi herhalde.
😂😂😂😂😂😂😂 Çok iyi yaa
Arap ülkeleriyle başlamasEda Ece'nin dünkü tweeti fikir verdi herhalde.Ben olsam bu kadar tantanadan sonra 0 reyting alsa bile inat olsun diye 13 hafta istikrarlı yayınlarım ama FOX'a güvenilmez maalesef.
![]()
Bence en sonda o olmalıydı ters köşe misali.Arap ülkeleriyle başlamas![]()
Suudi Arabistan, tüm Arap ülkeleri diye de belirtmesiArap ülkeleriyle başlamas![]()
Uydurma bir bilgin var teyzem almanyada yaşıyor ezanın esini duymuyorBaşka ülkelerde yaşamadığım için bilmiyorum dedim ama her yerde duyulacak bir şekilde okunuyor.
Ben getirdim.Konu ezana nasıl geldi![]()
Ben kanal hala Murdochun diye biliyordum bak yeni bir bilgi sayende bu yüzden bence 1 milyar değil 10 milyar dolar ceza kesilsin bunlarda sınırsız para varİnan Disneyin sahibi seni görseydi elinin tersiyle vururdu cnmKi o da görseydi... Dünyanın sayılı zenginlerinden birinin göreceğini de sanmıyorum
Twitter'ın bundan haberi yok amaBen getirdim.Sen Twitter'ın gündemini belirliyorsan ben de buranın gündemini belirliyorum artık.
![]()
Twitter'da gördüğümde linç yiyordu en son.Twitter'ın bundan haberi yok ama![]()
![]()
Diğer ülkelerde yaşamadım dedim zaten ses şiddetine kadar bilgim yok. Almanya'da her yerde cami olmadığı için normaldir. Ama Almanya'da ezan okunmadığı gerçeğini değiştirmez ki.Uydurma bir bilgin var teyzem almanyada yaşıyor ezanın esini duymuyor![]()
Kıyamisu (kıyamam) yani