Yok abi diğer kanallarda olsa bile bu saçmalığın olacağını sanmıyorum. İnsanlar artık nasıl ceza uyduracağını şaşırdı. Bu arada Fox da pek beğendiğim bir kanal değil ama yıllardır çok fena çifte standartlar oluyor hatta daha fazlasını bile görüyoruz. Son olay tam buna örnek.Acıyorum bu insanlara.. Sadece acıyorum.
Tiksiniyorum bu insanlarla aynı havayı soluduğum için... Ama az kaldı.. Devran dönecek.. Hepsi kaçacak delik arayacak...
Çok merak ediyorum, bu yarışmayı Atv yada Trt verseydi bu yaygara kopacak mıydı?
Usta her şey tamam da ezan ne alaka? Başka ülkelerde de okunmuyor mu?Galiba kusacağım...
Yok pagan kültürü, yok satanizm, yok tapınak şovalyeleri. Ya kardeşim günde 5 kere bangır bangır ezan okutan ben miyim? Nasıl oluyor da hâlâ daha mağdur olubiliyorsunuz?
Çocuğu korkuyormuş. 3 yaşına gelince eline telefon/tablet veren dangalak ebeveynlersiniz, bu mu rahatsız etti sizi?
Yeter artık, defolun şu ülkeden, rahat bir nefes alabilelim.
Bu derece dinini dayatan bir topluluğun mağdur olma ve şikayet etme şansı/hakkı yok.Yok abi diğer kanallarda olsa bile bu saçmalığın olacağını sanmıyorum. İnsanlar artık nasıl ceza uyduracağını şaşırdı. Bu arada Fox da pek beğendiğim bir kanal değil ama yıllardır çok fena çifte standartlar oluyor hatta daha fazlasını bile görüyoruz. Son olay tam buna örnek.
------
Usta her şey tamam da ezan ne alaka? Başka ülkelerde de okunmuyor mu?
Diğer ülkelerde bulunmadım hiç ama dünyanın her yerinde okutuluyor ve ezan sesine uyandığımı da hatırlamıyorum. Cami dibinde falan oturmuyorsan rahatsız edeceğini sanmıyorum.Bu derece dinini dayatan bir topluluğun mağdur olma ve şikayet etme şansı/hakkı yok.
Konu dışı ama yine de sorayım bilen varsa. Ezan okutulan başka bir ülkede ses seviyesi ne kadar? Bir kişi şarkı dinlerken ezan başladığında şarkının sesini son seviyeye getirmek zorunda kalıyor mu mesela?
Çok normâl bir tepki veriyoruz.Abartı tepki veriyorsunuzYarişmaya tepki gösterenlerden farkınız kalmıyor.
RTÜK üyelerinin bunu haklı bir olaymiş gibi onaylayacak ellerinde emare yokOldu olacak illuminati diye bir gerçekliğin var oldugunu da kanunlara eklesinler de propagandası yapılırsa kapatsınlar kanalı
![]()
Uyandırmasına gerek yok, rahatsız etmesi yeterli.Diğer ülkelerde bulunmadım hiç ama dünyanın her yerinde okutuluyor ve ezan sesine uyandığımı da hatırlamıyorum. Cami dibinde falan oturmuyorsan rahatsız edeceğini sanmıyorum.
Kararın absürt olduğunu ben de söyledim zaten ki program bir çok İslam ülkesinde de yayınlanmış program.
Ezan sesinden rahatsız oluyorsan ülkenin kapıları ardına kadar açık, gidebilirsin.Çok normâl bir tepki veriyoruz.
Uyandırmasına gerek yok, rahatsız etmesi yeterli.
Gitme imkanım olsa duracağımı mı zannediyorsun ciddi ciddi?Ezan sesinden rahatsız oluyorsan ülkenin kapıları ardına kadar açık, gidebilirsin.![]()
İyi de diyorum ezan her yerde okunuyor. ABD'de Almanya'da bir çok yerde cami az veya çok mevcut.Çok normâl bir tepki veriyoruz.
Uyandırmasına gerek yok, rahatsız etmesi yeterli.
İnşallah gidersin de o gittiğin yerde de yeni ezan okunmaya başlar.Gitme imkanım olsa duracağımı mı zannediyorsun ciddi ciddi?![]()
![]()
Önceki mesajlarımı tekrar oku. Aynı mesajları tekrar tekrar yazmak istemiyorum.İyi de diyorum ezan her yerde okunuyor. ABD'de Almanya'da bir çok yerde cami az veya çok mevcut.
Yeni ezan mı? Güncelleme mi geldi? Gitsem de gitmesem de umarım o gitmek istediğim ülkelerde ezan okunmaya başlanmaz. Eğer başlanırsa o ülkeler de çöküşe geçer.İnşallah gidersin de o gittiğin yerde de yeni ezan okunmaya başlar.![]()
Başka ülkelerde yaşamadığım için bilmiyorum dedim ama her yerde duyulacak bir şekilde okunuyor.Önceki mesajlarımı tekrar oku. Aynı mesajları tekrar tekrar yazmak istemiyorum.
Yeni ezan mı? Güncelleme mi geldi? Gitsem de gitmesem de umarım o gitmek istediğim ülkelerde ezan okunmaya başlanmaz. Eğer başlanırsa o ülkeler de çöküşe geçer.
Olm ne alakası var, çöküşe geçmek ile ezan okunması arasında?Önceki mesajlarımı tekrar oku. Aynı mesajları tekrar tekrar yazmak istemiyorum.
Yeni ezan mı? Güncelleme mi geldi? Gitsem de gitmesem de umarım o gitmek istediğim ülkelerde ezan okunmaya başlanmaz. Eğer başlanırsa o ülkeler de çöküşe geçer.
Çooook alakası var da burada tartışmak yapacağım en son iş.Olm ne alakası var, çöküşe geçmek ile ezan okunması arasında?
Ezan bir davettir, namaza davettir. Dinlemesen bile okunmasına saygı duymak zorundasın. Ayrıca ses rahatsız edecek kadar fazla da gelmiyor. Misal cami 15-20 metre yakınımızda olmasına rağmen sabah ezanını hiç duymuyorum bile. Ayrıca senin derdin bence ezanla da değil, İslam ile bir derdin var. 😉