Evet bu da yarışmanın zorluğu , acaba gremlin sen olabilir misin🤔Bak onu bilmiyordum işte. Hangisinin yanlış olduğunu bilemediğimiz için tahmin etmesi zor oluyor.![]()
Evet bu da yarışmanın zorluğu , acaba gremlin sen olabilir misin🤔Bak onu bilmiyordum işte. Hangisinin yanlış olduğunu bilemediğimiz için tahmin etmesi zor oluyor.![]()
Bilmiyorum, resme bakarsak pek tarzıma uygun bir şey değil ama şaşırtmak için yapmışımdır belki.Evet bu da yarışmanın zorluğu , acaba gremlin sen olabilir misin🤔
Evet şaşırtmak için de yapıyor olabilirsin 😁Bilmiyorum, resme bakarsak pek tarzıma uygun bir şey değil ama şaşırtmak için yapmışımdır belki.![]()
Okay, ich bleib ruhig. 😶Evet şaşırtmak için de yapıyor olabilirsin 😁
Aman kimse duymasın bu konuşmalarımızı.
( Ich mag Geheimnisse🤭🤫)
Okay , es ist unser Geheimnis👍🏻Okay, ich bleib ruhig. 😶
Okay, ich bleib ruhig. 😶
Okay , es ist unser Geheimnis👍🏻
@Yakamoz-Asi de olabilir aynen, hatta @kerem de olabilir, hatta sen de.Üç kişiden biri de olmayabilir.
Şıklar yanıltıcı.
![]()
Çok tanıdıktı @Araf zaten, kötümser yorumları ben yanlış ipucu olarak düşünmemiştim.ANKET SONUÇLARI
THE RED KNIGHT
YANLIŞ İPUCU
KÖTÜMSER YORUMLAR------
THE RED KNIGHT KİM?
SAYIN FAV10 ÜYELERİ ;
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
Bilmem, öylesindir kesin."Yanlış ipucu" diyelim, "fake ipucu" değil.
Niye, ben kötümser yorum yapan birisi miyim?![]()
Ona aşık olduğunu unutuyorum hep.@serhatt ı kimseyle karıştırmam ki ben.![]()
Tam tersi, ben yüz verip ortada bırakıyorum hep.Ona aşık olduğunu unutuyorum hep.![]()
@serhatt ı kimseyle karıştırmam ki ben.![]()
Buradan anlaşılıyor işte bana aşık olduğu daha fazla söze hacet yok.Ona aşık olduğunu unutuyorum hep.![]()
Sen öyle olduğunu sanıyorsun, seni terk etmemi hazmedemedin, kuyruk acın var ama anlıyorum seni kıyamiş.Tam tersi, ben yüz verip ortada bırakıyorum hep.![]()