Evet bu da yarışmanın zorluğu , acaba gremlin sen olabilir misin🤔Bak onu bilmiyordum işte. Hangisinin yanlış olduğunu bilemediğimiz için tahmin etmesi zor oluyor.
Evet bu da yarışmanın zorluğu , acaba gremlin sen olabilir misin🤔Bak onu bilmiyordum işte. Hangisinin yanlış olduğunu bilemediğimiz için tahmin etmesi zor oluyor.
Bilmiyorum, resme bakarsak pek tarzıma uygun bir şey değil ama şaşırtmak için yapmışımdır belki.Evet bu da yarışmanın zorluğu , acaba gremlin sen olabilir misin🤔
Evet şaşırtmak için de yapıyor olabilirsin 😁Bilmiyorum, resme bakarsak pek tarzıma uygun bir şey değil ama şaşırtmak için yapmışımdır belki.
Okay, ich bleib ruhig. 😶Evet şaşırtmak için de yapıyor olabilirsin 😁
Aman kimse duymasın bu konuşmalarımızı.
( Ich mag Geheimnisse🤭🤫)
Okay , es ist unser Geheimnis👍🏻Okay, ich bleib ruhig. 😶
Okay, ich bleib ruhig. 😶
Okay , es ist unser Geheimnis👍🏻
Olabilir bana uyan çok ama @Yakamoz-Asi onu benimsemişti
@Yakamoz-Asi de olabilir aynen, hatta @kerem de olabilir, hatta sen de. Üç kişiden biri de olmayabilir. Şıklar yanıltıcı.
Çok tanıdıktı @Araf zaten, kötümser yorumları ben yanlış ipucu olarak düşünmemiştim.ANKET SONUÇLARI
THE RED KNIGHT
YANLIŞ İPUCU
KÖTÜMSER YORUMLAR------
THE RED KNIGHT KİM?
SAYIN FAV10 ÜYELERİ ;
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
Bilmem, öylesindir kesin."Yanlış ipucu" diyelim, "fake ipucu" değil.
Niye, ben kötümser yorum yapan birisi miyim?
Beni @serhatt'la karıştırdın.Bilmem, öylesindir kesin.
Ona aşık olduğunu unutuyorum hep.@serhatt ı kimseyle karıştırmam ki ben.
Tam tersi, ben yüz verip ortada bırakıyorum hep.Ona aşık olduğunu unutuyorum hep.
@serhatt ı kimseyle karıştırmam ki ben.
Buradan anlaşılıyor işte bana aşık olduğu daha fazla söze hacet yok.Ona aşık olduğunu unutuyorum hep.
Sen öyle olduğunu sanıyorsun, seni terk etmemi hazmedemedin, kuyruk acın var ama anlıyorum seni kıyamiş.Tam tersi, ben yüz verip ortada bırakıyorum hep.