İkisini aynı anda açıkla , hadi şaşırt bizi .ANKET SONUÇLARI AÇIKLANIYOR!!!
İkisini aynı anda açıkla , hadi şaşırt bizi .ANKET SONUÇLARI AÇIKLANIYOR!!!
Nasıl olacak şimdi, ikisi birden mi açıklanacak?ÖNCELİKLE BEYAZ KAPLAN MASKESİNİN ÇOĞU FORUM ÜYESİ TARAFINDAN BİLİNDİĞİ İÇİN BU BÖLÜMDE BEYAZ KAPLAN MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYEYİDE AÇIKLAYACAĞIZ.
Ee zaten bilinmese bile açıklayacaktın , 6 oy almış o da .ÖNCELİKLE BEYAZ KAPLAN MASKESİNİN ÇOĞU FORUM ÜYESİ TARAFINDAN BİLİNDİĞİ İÇİN BU BÖLÜMDE BEYAZ KAPLAN MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYEYİDE AÇIKLAYACAĞIZ.
Canım bu oylamada en yüksek oy alan finale çıkacaktı , yani normalde açıklanmaması gerekiyordu ama bazı sebeplerden.Ee zaten bilinmese bile açıklayacaktın , 6 oy almış o da .
O zaman 3 'ünün birden açıklanması lazım , 2 elenen çıkmaz yoksa .Canım bu oylamada en yüksek oy alan finale çıkacaktı , yani normalde açıklanmaması gerekiyordu ama bazı sebeplerden.
Kendi kendini imha etmişti zaten @BARON男爵BEYAZ KAPLAN KİM?
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
5 dakika boyunca birbirimize mi bakacağız ?MAMUT KİM? - CANLI
20.45 DE
Bana para at, ev araba al finale kadar burdayım, para yoksa oy da yok mesajda. Eğer dediklerimi harfi harfine yerine getirmezsen kanalın uçar tarih olur.Ben zaten sana bölüm başı 10 bin euro atmıyor muyum ? Sus aramızda kalsın sana bir 10 bin daha atayım🤫🤭😊
SESLİ GÜLDÜM Sana 10 TL bile fazla .Bana para at, ev araba al finale kadar burdayım, para yoksa oy da yok mesajda. Eğer dediklerimi harfi harfine yerine getirmezsen kanalın uçar tarih olur.
Sana fazla o asıl. Bana dolarlar eurolar altınlar layık.SESLİ GÜLDÜM Sana 10 TL bile fazla .
Kanallar paylaşamıyor beni , Zey TV - MYD TV kavgası çıktı beni transfer edebilmek için .Sana fazla o asıl. Bana dolarlar eurolar altınlar layık.
Hiç beklemiyordum 😱 @ÖzgürMAMUT KİM?
YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÜYELERE VE OY VEREN ÜYELERE TEŞEKKÜRLERİMLE...
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar @MEnes @kerem @HeisenBerg @S.G.A.T. @Doğan @Polat Şaşmaz @ömer karataş @pompy @Burak97 @Forumdash @Hobbit @Jonsnow @Atlass @Fks14
Hihi aynen, kesin öyledir.Kanallar paylaşamıyor beni , Zey TV - MYD TV kavgası çıktı beni transfer edebilmek için .
Senden olsa olsa Samanyolu TV olur bee .Hihi aynen, kesin öyledir.
ECY TV yayına girdiği zaman siz görün ZEY TV VE MYD TV'Yİ.
@Dosi @Mircan Saye
Amacımıza ulaşmışız o zaman. @Mircan SayeHiç beklemiyordum 😱 @Özgür