aaaaa @Royal_Highness a bak sen 😱 neler çeviriyorsun acaba 
efe kim ayol biizm evde kalmış kızlar oğlanı kaçıracak gibi

efe kim ayol biizm evde kalmış kızlar oğlanı kaçıracak gibi
Aaa senin yerini kimse dolduramaz.Tam Tv dizileri gibi oldu. Sürpriz ayrılıklar
Olur takip ederim
------
Çok para ödüyorlardı. @STAR bu para ile bir kaç oyuncu alır kadroya![]()
Efe benim olmazsa o apartmanı başlarına yıkarım.Apartmanın aksiyonu yormuş artık İsveçe yerleşip dinlenmek istiyormuş Efe de böylece sanalda kaldı ama yine de tek değil gibisin 😅
------
Aynen bu ayrılığı ben de beklemiyordum 😅 Neyse reytingler yine tavan olur desene
Sende tam anında video çekmişsin Şu an tüm gerçekleri bilen sensin bakalım neler yaşayacaksın 😊aaaaa @Royal_Highness a bak sen 😱 neler çeviriyorsun acaba
efe kim ayol biizm evde kalmış kızlar oğlanı kaçıracak gibi![]()
Bence de @Dosi nin yeri dolmaz ne zaman isterse kadro da yeri hazır 😊Aaa senin yerini kimse dolduramaz.
------
Efe benim olmazsa o apartmanı başlarına yıkarım.![]()
Ben varken pişman olmaz.Sende tam anında video çekmişsin Şu an tüm gerçekleri bilen sensin bakalım neler yaşayacaksın 😊
------
Bence de @Dosi nin yeri dolmaz ne zaman isterse kadro da yeri hazır 😊
Efe apartmana geldiğine pişman olacak çocuk 😅
Sen öyle diyorsan 😅Ben varken pişman olmaz.![]()
Öyleyimdir en gerekli yerde ben olurumSende tam anında video çekmişsin Şu an tüm gerçekleri bilen sensin bakalım neler yaşayacaksın 😊
------
Bence de @Dosi nin yeri dolmaz ne zaman isterse kadro da yeri hazır 😊
Efe apartmana geldiğine pişman olacak çocuk 😅
Rahat ol biz başkaları gibi boş atmayız ayol.Sen öyle diyorsan 😅
Yeni bölümde göreceğiz artık 😅Öyleyimdir en gerekli yerde ben olurum![]()
Tabi canım seni biliyoruz 😉Rahat ol biz başkaları gibi boş atmayız ayol.![]()
aaaaa @Royal_Highness a bak sen 😱 neler çeviriyorsun acaba
efe kim ayol biizm evde kalmış kızlar oğlanı kaçıracak gibi![]()
diyetteyim
Çok teşekkürler abla 😇
Senin gizlediğin birşey var göreceğiz bakalım. Baba ölmedi bulacam siziYeni gelen insanlar hikayeye nasıl etki edecek göreceğiz yeni karakteri tanıtma ısındırma bölümü olmuş gibi @Dosi sana talip çıkmış![]()
Bak seni kimse itmemiş ayağın kaymış 😅Senin gizlediğin birşey var göreceğiz bakalım. Baba ölmedi bulacam sizi![]()
Nasıl ayağım kaymış? @xemrexxx niye çıktı bir anda ve kaydığımi söylüyor. Bunlar teşkilat kesin @Gerekli24 ve @Royal_Highness ile ama baba ölmedi bulacak sizi 😑Bak seni kimse itmemiş ayağın kaymış 😅
Hafızan tez vakitte gelir umarım
Videosunu çekmiş @xemrexxx daha inanmıyor musun 😅Nasıl ayağım kaymış? @xemrexxx niye çıktı bir anda ve kaydığımi söylüyor. Bunlar teşkilat kesin @Gerekli24 ve @Royal_Highness ile ama baba ölmedi bulacak sizi 😑
Xli Emre zaten bir anda gelince birşeyler olacağı belliydi gizli kumpasci o olabilir. Gerekli 24 u göreceğiz bakalım neymiş in mi cin mi @xemrexxx @Gerekli24 🤌Videosunu çekmiş @xemrexxx daha inanmıyor musun 😅
Neyse artık @Gerekli24 de yeni bölümden itibaren yine piyasaya çıkıyor bakalım neler olacak 😉
ben kumpas kursam anlamazsınXli Emre zaten bir anda gelince birşeyler olacağı belliydi gizli kumpasci o olabilir. Gerekli 24 u göreceğiz bakalım neymiş in mi cin mi @xemrexxx @Gerekli24 🤌
Zaten senin kumpas işte hemen görüntü çıkıyor ortaya yok ben ayağım kaymış felan. Ne içecekler çtim ayağım kaymadi hiçben kumpas kursam anlamazsın![]()