Tek merhabama bakar diyordum halbuki.Öyle istemek zorundasın çünkü çok iyi biliyorsun bana hiçbir zaman ulaşamayacağını.
Tek merhabama bakar diyordum halbuki.Öyle istemek zorundasın çünkü çok iyi biliyorsun bana hiçbir zaman ulaşamayacağını.
Avucunu yalarsın.Tek merhabama bakar diyordum halbuki.
Çikolata ile aram iyi olsa çekmecemde o meşhur çikolata 5 ay kalmazdı@Dosi CupCake olma ihtimalin var mı yaaa ;
gevezelikten bashedersin genelde; çikolata ilede aran iyidir. Oyun olayını fake düşünüyorum.
Çikolatayı kargoya ver ben yerim. Yazık tarihi geçer😂Çikolata ile aram iyi olsa çekmecemde o meşhur çikolata 5 ay kalmazdı
Geveze kısmı burda çok mesaj yazma olarak diyorum. Reelde suskunum genelde (arkadaş ortamı hariç)
Geçtiğimiz hafta 3 paket 3lü çikolata almıştım. Daha açılış yapmadım @The_Erinch (hâlâ çıkolata sever olarak mı düşünüyorsun? evde eksik olmayan Nutella bile ayda 1-2 kere ekmeğe sürüyorumdur)Çikolatayı kargoya ver ben yerim. Yazık tarihi geçer😂
Zeynepcim o gofreti özel bir olay için saklamıştı🤗 @DosiÇikolatayı kargoya ver ben yerim. Yazık tarihi geçer😂
Ee yani evdeki tüm çikolataları kargoya veriyor musun?😁Geçtiğimiz hafta 3 paket 3lü çikolata almıştım. Daha açılış yapmadım @The_Erinch (hâlâ çıkolata sever olarak mı düşünüyorsun? evde eksik olmayan Nutella bile ayda 1-2 kere ekmeğe sürüyorumdur)
Eee berabere bu nolacak ikisini de mi öğreneceğiz
MASKE : HANGİ ÜYESİN SEN ?
ANKET SONUÇLARI
BU AKŞAM 20.00'DE
EĞER HALA OY KULLANMAMIŞSANIZ OY KULLANABİLİRSİNİZ.
SAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ ;
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Evet oylar eşitse ikisinide öğreneceğiz. Belki oylama kapanana kadar oy kullanan olursa değişebilir.😊Eee berabere bu nolacak ikisini de mi öğreneceğiz
Cahil. .ssEee berabere bu nolacak ikisini de mi öğreneceğiz
Evet oylar eşitse ikisinide öğreneceğiz. Belki oylama kapanana kadar oy kullanan olursa değişebilir.😊
Maskenin altında @serhatt varda açmayın 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Cahil. .ss
Serhatın maskesi geçen bölümde açıldı.Maskenin altında @serhatt varda açmayın 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Nerenle takip ediyorsun. Ben açıldım. Bir stratejik akrep olaraktan.Maskenin altında @serhatt varda açmayın 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
En son köpekbalığının midesindeydi.. Seneryoları karıştırmıştır şaşkın 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxxNerenle takip ediyorsun. Ben açıldım. Bir stratejik akrep olaraktan.
Serhatın maskesi geçen bölümde açıldı.
Stratejik Akrep Serhat dı.😊
Nerenle takip ediyorsun. Ben açıldım. Bir stratejik akrep olaraktan.
En son köpekbalığının midesindeydi.. Seneryoları karıştırmıştır şaşkın 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx
Heyatım serhat ender özentisi olduğu için şaşırmadım o yüzden takip etmedimİnşallah köpekbalığının dışkısı olarak okyanusa dökülmüştür. @xemrexxx
Özentilik değil, çevrem tarafından Endoş'uma benzetilince idol almaya karar verdim bende, kudur.Heyatım serhat ender özentisi olduğu için şaşırmadım o yüzden takip etmedim