Tek merhabama bakar diyordum halbuki.Öyle istemek zorundasın çünkü çok iyi biliyorsun bana hiçbir zaman ulaşamayacağını.![]()
Tek merhabama bakar diyordum halbuki.Öyle istemek zorundasın çünkü çok iyi biliyorsun bana hiçbir zaman ulaşamayacağını.![]()
Avucunu yalarsın.Tek merhabama bakar diyordum halbuki.![]()
Çikolata ile aram iyi olsa çekmecemde o meşhur çikolata 5 ay kalmazdı@Dosi CupCake olma ihtimalin var mı yaaa ;
gevezelikten bashedersin genelde; çikolata ilede aran iyidir. Oyun olayını fake düşünüyorum.
Çikolatayı kargoya ver ben yerim. Yazık tarihi geçer😂Çikolata ile aram iyi olsa çekmecemde o meşhur çikolata 5 ay kalmazdı
Geveze kısmı burda çok mesaj yazma olarak diyorum. Reelde suskunum genelde(arkadaş ortamı hariç)
Geçtiğimiz hafta 3 paket 3lü çikolata almıştım. Daha açılış yapmadımÇikolatayı kargoya ver ben yerim. Yazık tarihi geçer😂
Zeynepcim o gofreti özel bir olay için saklamıştı🤗 @DosiÇikolatayı kargoya ver ben yerim. Yazık tarihi geçer😂
Ee yani evdeki tüm çikolataları kargoya veriyor musun?😁Geçtiğimiz hafta 3 paket 3lü çikolata almıştım. Daha açılış yapmadım@The_Erinch (hâlâ çıkolata sever olarak mı düşünüyorsun?
evde eksik olmayan Nutella bile ayda 1-2 kere ekmeğe sürüyorumdur)
Eee berabere bu nolacak ikisini de mi öğreneceğiz
MASKE : HANGİ ÜYESİN SEN ?
ANKET SONUÇLARI
BU AKŞAM 20.00'DE
EĞER HALA OY KULLANMAMIŞSANIZ OY KULLANABİLİRSİNİZ.
SAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ ;
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Evet oylar eşitse ikisinide öğreneceğiz. Belki oylama kapanana kadar oy kullanan olursa değişebilir.😊Eee berabere bu nolacak ikisini de mi öğreneceğiz![]()
Cahil. .ssEee berabere bu nolacak ikisini de mi öğreneceğiz![]()
Evet oylar eşitse ikisinide öğreneceğiz. Belki oylama kapanana kadar oy kullanan olursa değişebilir.😊
Maskenin altında @serhatt varda açmayın 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Cahil. .ss
Serhatın maskesi geçen bölümde açıldı.Maskenin altında @serhatt varda açmayın 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Nerenle takip ediyorsun. Ben açıldım.Maskenin altında @serhatt varda açmayın 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
En son köpekbalığının midesindeydi.. Seneryoları karıştırmıştır şaşkın 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxxNerenle takip ediyorsun. Ben açıldım.Bir stratejik akrep olaraktan.
![]()
Serhatın maskesi geçen bölümde açıldı.
Stratejik Akrep Serhat dı.😊
Nerenle takip ediyorsun. Ben açıldım.Bir stratejik akrep olaraktan.
![]()
En son köpekbalığının midesindeydi.. Seneryoları karıştırmıştır şaşkın 🤣🤣🤣🤣🤣 @xemrexxx
Heyatım serhat ender özentisi olduğu için şaşırmadım o yüzden takip etmedim
Özentilik değil, çevrem tarafından Endoş'uma benzetilince idol almaya karar verdim bende, kudur.Heyatım serhat ender özentisi olduğu için şaşırmadım o yüzden takip etmedim![]()