M TV Maske : Hangi Üyesin Sen ? | 1.Bölüm " Pisicik Maskesinin Altındaki İsim Belli Oldu "

Hangi Maskenin Açılmasını İstiyorsunuz?

• Sevimli Dodi

Oy: 0 0.0%
  • Stratejik Akrep

Oy: 3 17.6%
  • Cupcake

Oy: 2 11.8%
  • Pisicik

Oy: 7 41.2%
  • Gremlin

Oy: 5 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
EN FAZLA OY ALAN MASKE YARIN 15.00 DE ANKET KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAK.

Ankette son saatler. Oy kullanmayanlar kullanabilirler.

Vayyyy hiç aklıma gelmedi.. İnatla @Angelica Hatta ilk @Dosi bile geçti aklımdan...

Şaşırdım vallahi 😱 @Hazem 🥳

Bu arada @Mircan Saye Muazzam bir video olmuş.. Ciddi çaba gösteriyorsun eline sağlık 👌
Çok teşekkürler abi. 🤗
Evet baya emek veriyorum. Farklılık katmak istiyordum. Umarım böyle daha güzel bir şekilde aktarabiliyorumdur.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Amacımız eğer tanınmamak ise başarılı olmuşum, hiç kimse kim olduğumu tahmin edememiş (Hazal Kaya ipucu ile bunu hedeflemiştim zaten, başarmışım). İpuçlarına gelirsek ilk ipucu doğru - 2012'de üye olmuştum foruma. İkinci ipucu yanlış olan ipucu - Hazal Kaya sevdiğim biri ama hayranı değilim. Üçüncü ipucu ise - farklı biri olduğumdan kasıt eşcinsel olmam ama net olarak bunu belirtmek istemedim, kolay olurdu çünkü. Güzel bir yarışma @Mircan Saye teşekkür ederim sana da bu arada, emeğine sağlık.
------

Sürpriz oldu ama zaten ipuçları çok belirsizdi mesela "farklı biri" deyince ne anlamamız gerekiyordu. :A
Cinsel tercih canım. :A

Vayyyy hiç aklıma gelmedi.. İnatla @Angelica Hatta ilk @Dosi bile geçti aklımdan...

Şaşırdım vallahi 😱 @Hazem 🥳

Bu arada @Mircan Saye Muazzam bir video olmuş.. Ciddi çaba gösteriyorsun eline sağlık 👌
:Z

Amacımız eğer tanınmamak ise başarılı olmuşum, hiç kimse kim olduğumu tahmin edememiş (Hazal Kaya ipucu ile bunu hedeflemiştim zaten, başarmışım). İpuçlarına gelirsek ilk ipucu doğru - 2012'de üye olmuştum foruma. İkinci ipucu yanlış olan ipucu - Hazal Kaya sevdiğim biri ama hayranı değilim. Üçüncü ipucu ise - farklı biri olduğumdan kasıt eşcinsel olmam ama net olarak bunu belirtmek istemedim, kolay olurdu çünkü. Güzel bir yarışma @Mircan Saye teşekkür ederim sana da bu arada, emeğine sağlık.
------

Rica ederim ne demek ,
Ben teşekkür ederim katıldığın için 😊🤗

• Beğendim
Reactions: Hazem

Hiç tahmin etmediğim biri çıktı valla :A @Hazem ben senin o kadar yıllık üye olduğunu unutmuşum ya :D
------

------

Valla başarılı oldun hiç birimizin aklına gelmedi sen ya :D

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Hazem and STAR
yoktum ki, gelene kadar bu yarisma baslayip baya ilerlemis :A @Mircan Saye 'de sen gibi sip sak ilerliyor :A
simdi üsten baktimda Stratejik Akrep Endo ve @serhatt cok fazla belirgin maske secmis :A ipucuna bakmaya bile gerek yok :A
Evet yarışmanın ilk bölümü bitti.
Bu akşam 2. Bölüm var. 2. Bölümde yorumlarını bekliyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi