- Reaksiyon puanı
- 5,100
- Puanı
- 560
EN FAZLA OY ALAN MASKE YARIN 15.00 DE ANKET KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAK.
Hiç aklımın ucundan bile geçmemişti.PİSİCİK MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYE BELLİ OLDU!
VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
@Dosi @Angelica @Zeyno @phoebebuffay @The_Erinch @Tolstoyevski @serhatt @Özgür @Aserat @Cervantes @Emre Ozansoy @EmreCan @xxAlemdarxx @xemrexxx @Mr.At @denizz19 @bazinga @Gerekli24 @BARON男爵 @slhttnmtl @Billy Kane @12.Adam @batuhankaralar @Hazem @Ahmed @mesmeso @Sherlock @Turkuazz @Yakamoz-Asi
Sürpriz oldu ama zaten ipuçları çok belirsizdi mesela "farklı biri" deyince ne anlamamız gerekiyordu.PİSİCİK MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYE BELLİ OLDU!
@Dosi @Angelica @Zeyno @phoebebuffay @The_Erinch @Tolstoyevski @serhatt @Özgür @Aserat @Cervantes @Emre Ozansoy @EmreCan @xxAlemdarxx @xemrexxx @Mr.At @denizz19 @bazinga @Gerekli24 @BARON男爵 @slhttnmtl @Billy Kane @12.Adam @batuhankaralar @Hazem @Ahmed @mesmeso @Sherlock @Turkuazz @Yakamoz-Asi
İyi hatırlattınız ;Sürpriz oldu ama zaten ipuçları çok belirsizdi mesela "farklı biri" deyince ne anlamamız gerekiyordu.![]()
Çok teşekkürler abi.Vayyyy hiç aklıma gelmedi.. İnatla @Angelica Hatta ilk @Dosi bile geçti aklımdan...
Şaşırdım vallahi@Hazem
Bu arada @Mircan Saye Muazzam bir video olmuş.. Ciddi çaba gösteriyorsun eline sağlık![]()
+1Bu arada @Mircan Saye Muazzam bir video olmuş.. Ciddi çaba gösteriyorsun eline sağlık![]()
Cinsel tercih canım.Sürpriz oldu ama zaten ipuçları çok belirsizdi mesela "farklı biri" deyince ne anlamamız gerekiyordu.![]()
Vayyyy hiç aklıma gelmedi.. İnatla @Angelica Hatta ilk @Dosi bile geçti aklımdan...
Şaşırdım vallahi@Hazem
Bu arada @Mircan Saye Muazzam bir video olmuş.. Ciddi çaba gösteriyorsun eline sağlık![]()
yoktum ki, gelene kadar bu yarisma baslayip baya ilerlemisVayyyy hiç aklıma gelmedi.. İnatla @Angelica Hatta ilk @Dosi bile geçti aklımdan...
Şaşırdım vallahi@Hazem
Pisicikden ilk aklıma PP den dolayı gelivermişdinyoktum ki, gelene kadar bu yarisma baslayip baya ilerlemis@Mircan Saye 'de sen gibi sip sak ilerliyor
simdi üsten baktimda Stratejik Akrep Endo ve @serhatt cok fazla belirgin maske secmisipucuna bakmaya bile gerek yok
![]()
Ummadığın taş baş yarar, hiç belli olmaz orası.yoktum ki, gelene kadar bu yarisma baslayip baya ilerlemis@Mircan Saye 'de sen gibi sip sak ilerliyor
simdi üsten baktimda Stratejik Akrep Endo ve @serhatt cok fazla belirgin maske secmisipucuna bakmaya bile gerek yok
![]()
Rica ederim ne demek ,Amacımız eğer tanınmamak ise başarılı olmuşum, hiç kimse kim olduğumu tahmin edememiş (Hazal Kaya ipucu ile bunu hedeflemiştim zaten, başarmışım). İpuçlarına gelirsek ilk ipucu doğru - 2012'de üye olmuştum foruma. İkinci ipucu yanlış olan ipucu - Hazal Kaya sevdiğim biri ama hayranı değilim. Üçüncü ipucu ise - farklı biri olduğumdan kasıt eşcinsel olmam ama net olarak bunu belirtmek istemedim, kolay olurdu çünkü. Güzel bir yarışma @Mircan Saye teşekkür ederim sana da bu arada, emeğine sağlık.
------
Cinsel tercih canım.
![]()
PİSİCİK MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYE BELLİ OLDU!
PİSİCİK MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYE BELLİ OLDU!
Amacımız eğer tanınmamak ise başarılı olmuşum, hiç kimse kim olduğumu tahmin edememiş (Hazal Kaya ipucu ile bunu hedeflemiştim zaten, başarmışım). İpuçlarına gelirsek ilk ipucu doğru - 2012'de üye olmuştum foruma. İkinci ipucu yanlış olan ipucu - Hazal Kaya sevdiğim biri ama hayranı değilim. Üçüncü ipucu ise - farklı biri olduğumdan kasıt eşcinsel olmam ama net olarak bunu belirtmek istemedim, kolay olurdu çünkü. Güzel bir yarışma @Mircan Saye teşekkür ederim sana da bu arada, emeğine sağlık.
------
Cinsel tercih canım.
![]()
Evet yarışmanın ilk bölümü bitti.yoktum ki, gelene kadar bu yarisma baslayip baya ilerlemis@Mircan Saye 'de sen gibi sip sak ilerliyor
![]()
Ben @denizz19 sanmıştımPİSİCİK MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYE BELLİ OLDU!
Bir tane yanlış ipucu var onu atlamayın.