sus bee çaylakO zaman ilk aktif olduğum zamanı bulun onla kutlayın ben 5 ocakta girmedim foruma
sus bee çaylakO zaman ilk aktif olduğum zamanı bulun onla kutlayın ben 5 ocakta girmedim foruma
5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱
Aktif olmana sevindim, iyi bir arkadaşımızsın nice seneler dilerim. 😉 Hediyen;
@MasacRE- yoldaşım sen de benimle aynı kaderi paylaşanlardansın sadece aradaki zaman farkı 5 ay değil 5 yıl işte. Ben Ekim'de kayıt olup Nisan'da girdim sen 5 yıl önce Ocak'ta kayıt olup Nisan'da. Ama neyse yine de geldin ya o da yeter. Nice yıllara daha çook işimiz var.
7 dk içinde aynı hediye resmen taklitte son nokta 😱 @Çiğdem- @Bully @denizz19 @eskici @Forumdash neyse ki gerçek biz biziz yani5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱
7 dk içinde aynı hediye resmen taklitte son nokta 😱 @Çiğdem- @Bully @denizz19 @eskici @Forumdash neyse ki gerçek biz biziz yani
hhahaha ayy bu akşam selena kılığına girmiş hades gibiydin allahta seni güldürsün cnm5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱
Evet biri lağım çukurunda şu an diğeri zamanla gidecekBen de herkes gibi senin foruma beş yıl önce üye olmanı öğrenmenin şaşkınlığını yaşıyorum. Nice senelere @MasacRE- işte hediyelerin, konuyu açan arkadaşa dissimizi de atalım, kötü hatıraları var bu hediyelerin kendisinde.
Ben yeni üye sanıyordum nice 5 yıllara
Ben de herkes gibi senin foruma beş yıl önce üye olmanı öğrenmenin şaşkınlığını yaşıyorum. Nice senelere @MasacRE- işte hediyelerin, konuyu açan arkadaşa dissimizi de atalım, kötü hatıraları var bu hediyelerin kendisinde.
Yok artık 5.yıl yazısını fark edince bir an şaka olarak yazılmış sandım ama kayıt olarak 5 yıl olsada aslında 10 ay filan oluyor.tebrikler @MasacRE- başarıların daim olsun
@MasacRE- sen ne zamandan beri beş yılı doldurdun ? üç ay önce tanışmıştık daha üç ay öncesi gibi aklımda
yinede tebrik ederim 5 yıl forumda olupta kimsenin kendisinden haber alamaması ayrıca bir başarıdır kutluyorum umarım bundan sonraki günlerin ilk 4.5 yıl gibi değilde son beş altı ay gibi aktif dinamik ve heyecanlı geçer
Benle alakalı konulara fransız kalıyorsun.
kutlama konularımda bile tebrik nezaketi göstermedin ama ben bir sen değilim
kuru kuru tebrik edeyim bari
5. yılını kutlarım