MasacRE- 'nin Forumda 5.Yılı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrikler @MasacRE- ödülünü @destere ve @MEnes ile de paylaş:A
jmjm.jpg

5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱

Aktif olmana sevindim, iyi bir arkadaşımızsın nice seneler dilerim. 😉 Hediyen;

siva-nasil-yapilir.jpg

@MasacRE- yoldaşım sen de benimle aynı kaderi paylaşanlardansın sadece aradaki zaman farkı 5 ay değil 5 yıl işte. :A :A Ben Ekim'de kayıt olup Nisan'da girdim sen 5 yıl önce Ocak'ta kayıt olup Nisan'da. :A :A Ama neyse yine de geldin ya o da yeter. Nice yıllara daha çook işimiz var. :A

5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱

Aktif olmana sevindim, iyi bir arkadaşımızsın nice seneler dilerim. 😉 Hediyen;

siva-nasil-yapilir.jpg

Teşekkürler @xemrexxx in de gönderdiğiyle beraber bol bol sıvam oldu artık senin konularda ve onun oyuncu yarışmasında kullanırım bunları :A
Ben üyelik almıştım da girmiyordum sadece ara sıra reytinglere falan bakmak için uğruyordum. Üyeliğimin olduğunu bile unutmuştum gireceğim zaman farkettim daha önce üye olduğumu :D

@MasacRE- yoldaşım sen de benimle aynı kaderi paylaşanlardansın sadece aradaki zaman farkı 5 ay değil 5 yıl işte. :A :A Ben Ekim'de kayıt olup Nisan'da girdim sen 5 yıl önce Ocak'ta kayıt olup Nisan'da. :A :A Ama neyse yine de geldin ya o da yeter. Nice yıllara daha çook işimiz var. :A

Aynen ben baya uzun bir süre sonra girdim foruma aktif olarak senin yine normal :A Eyvallah hediye olarak sıvalarımızı da aldık zaten şimdi onları kullanma zamanı :A

Ben de herkes gibi senin foruma beş yıl önce üye olmanı öğrenmenin şaşkınlığını yaşıyorum. :F Nice senelere @MasacRE- işte hediyelerin, konuyu açan arkadaşa dissimizi de atalım, kötü hatıraları var bu hediyelerin kendisinde. :A

141120162156259154575.jpg

46-yok-olan.jpg

Yok artık 5.yıl yazısını fark edince bir an şaka olarak yazılmış sandım ama kayıt olarak 5 yıl olsada aslında 10 ay filan oluyor.tebrikler @MasacRE- başarıların daim olsun:)

@MasacRE- sen ne zamandan beri beş yılı doldurdun ? :) üç ay önce tanışmıştık daha üç ay öncesi gibi aklımda :)

yinede tebrik ederim 5 yıl forumda olupta kimsenin kendisinden haber alamaması ayrıca bir başarıdır kutluyorum:) umarım bundan sonraki günlerin ilk 4.5 yıl gibi değilde son beş altı ay gibi aktif dinamik ve heyecanlı geçer :)

Ben de herkes gibi senin foruma beş yıl önce üye olmanı öğrenmenin şaşkınlığını yaşıyorum. :F Nice senelere @MasacRE- işte hediyelerin, konuyu açan arkadaşa dissimizi de atalım, kötü hatıraları var bu hediyelerin kendisinde. :A

46-yok-olan.jpg
Evet biri lağım çukurunda şu an diğeri zamanla gidecek :F

Benle alakalı konulara fransız kalıyorsun.
kutlama konularımda bile tebrik nezaketi göstermedin ama ben bir sen değilim :A
kuru kuru tebrik edeyim bari
5. yılını kutlarım :D

Ben yeni üye sanıyordum :X nice 5 yıllara:X

Kayıt tarihi 5 yıl önce olsa da gireli 1 yıl bile olmadı, doğru biliyorsun yani :D Teşekkürler :)

46-yok-olan.jpg

Neyse girdik işte foruma zamanını çokta şey yapmamak lazım geç olsun güç olmasın :A Hediyeler de çok güzel ve anlamlı, teşekkürler :)

Yok artık 5.yıl yazısını fark edince bir an şaka olarak yazılmış sandım ama kayıt olarak 5 yıl olsada aslında 10 ay filan oluyor.tebrikler @MasacRE- başarıların daim olsun:)

Aynen öyle dediğin gibi. Teşekkür ederim :)

@MasacRE- sen ne zamandan beri beş yılı doldurdun ? :) üç ay önce tanışmıştık daha üç ay öncesi gibi aklımda :)

yinede tebrik ederim 5 yıl forumda olupta kimsenin kendisinden haber alamaması ayrıca bir başarıdır kutluyorum:) umarım bundan sonraki günlerin ilk 4.5 yıl gibi değilde son beş altı ay gibi aktif dinamik ve heyecanlı geçer :)

Üyelik alıp bırakmışım öyle işte haberinizin olmaması normaldir :D Evet bundan sonra aktif olurum son aylardaki gibi, sıvaya devam :A

Benle alakalı konulara fransız kalıyorsun.
kutlama konularımda bile tebrik nezaketi göstermedin ama ben bir sen değilim :A
kuru kuru tebrik edeyim bari
5. yılını kutlarım :D

Kutlama konularına birisi etiketleyince giriyorum genelde ya da o an dikkatimi çekerse. Senle alakalı bir durum değil yani. Ama seninle ilgili bir sonraki konuya gireceğim söz :D
Teşekkürler :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan