sus bee çaylakO zaman ilk aktif olduğum zamanı bulun onla kutlayın ben 5 ocakta girmedim foruma![]()
sus bee çaylakO zaman ilk aktif olduğum zamanı bulun onla kutlayın ben 5 ocakta girmedim foruma![]()
5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱
Aktif olmana sevindim, iyi bir arkadaşımızsın nice seneler dilerim. 😉 Hediyen;
![]()
@MasacRE- yoldaşım sen de benimle aynı kaderi paylaşanlardansın sadece aradaki zaman farkı 5 ay değil 5 yıl işte.![]()
Ben Ekim'de kayıt olup Nisan'da girdim sen 5 yıl önce Ocak'ta kayıt olup Nisan'da.
![]()
Ama neyse yine de geldin ya o da yeter. Nice yıllara daha çook işimiz var.
![]()
7 dk içinde aynı hediye resmen taklitte son nokta 😱 @Çiğdem- @Bully @denizz19 @eskici @Forumdash neyse ki gerçek biz biziz yani5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱
![]()
7 dk içinde aynı hediye resmen taklitte son nokta 😱 @Çiğdem- @Bully @denizz19 @eskici @Forumdash neyse ki gerçek biz biziz yani![]()
hhahaha ayy bu akşam selena kılığına girmiş hades gibiydin allahta seni güldürsün cnm5 seneymiş gerçekten niye 4 sene boyunca sessiz kaldın ki. 😱
![]()
Evet biri lağım çukurunda şu an diğeri zamanla gidecekBen de herkes gibi senin foruma beş yıl önce üye olmanı öğrenmenin şaşkınlığını yaşıyorum.Nice senelere @MasacRE- işte hediyelerin, konuyu açan arkadaşa dissimizi de atalım, kötü hatıraları var bu hediyelerin kendisinde.
![]()
![]()
Ben yeni üye sanıyordumnice 5 yıllara
![]()
Ben de herkes gibi senin foruma beş yıl önce üye olmanı öğrenmenin şaşkınlığını yaşıyorum.Nice senelere @MasacRE- işte hediyelerin, konuyu açan arkadaşa dissimizi de atalım, kötü hatıraları var bu hediyelerin kendisinde.
![]()
![]()
Yok artık 5.yıl yazısını fark edince bir an şaka olarak yazılmış sandım ama kayıt olarak 5 yıl olsada aslında 10 ay filan oluyor.tebrikler @MasacRE- başarıların daim olsun![]()
@MasacRE- sen ne zamandan beri beş yılı doldurdun ?üç ay önce tanışmıştık daha üç ay öncesi gibi aklımda
yinede tebrik ederim 5 yıl forumda olupta kimsenin kendisinden haber alamaması ayrıca bir başarıdır kutluyorumumarım bundan sonraki günlerin ilk 4.5 yıl gibi değilde son beş altı ay gibi aktif dinamik ve heyecanlı geçer
![]()
Benle alakalı konulara fransız kalıyorsun.
kutlama konularımda bile tebrik nezaketi göstermedin ama ben bir sen değilim
kuru kuru tebrik edeyim bari
5. yılını kutlarım![]()