MasacRE- 'nin Forumda 5.Yılı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Forumun eski üyelerinden biri de olsa uzun süre forumda yer almayan bir isim @MasacRE-

Forumdaki en irrite olduğum isimlerden biri de olsa yine de azıcık ucundan seviyoruz neyse üzülmesin.

Kendisi bugün tam 5.yılını kutluyor forumda. Dile kolay tam 5 yıl.

Kendisini tebrik ediyor ve bir an önce pılısını pırtısını toplayıp gitmesini temenni ediyoruz.

TEBRİKLER

HEDİYEN

@MasacRE- tebrik ederim nice yıllarda forumda olman dileğiyle😉
hediyeni beğenirsin inşallah

Son düzenleme:

Teşekkürler. Hediye de çok güzelmiş
Yalnız mesajın ne güzeldi, daha MS'de oy da kullanmadım, Ziynet'e bir kıyak mı yapsam falan derken sonda yine batırdın
Sadece 8-9 ay falan oldu galiba geleli git falan ne ayıp şeyler bunlar bir de kayıt olduğum tarihten beri burada olsaydım ne olacaktı acaba

@MasacRE- tebrik ederim nice yıllarda forumda olman dileğiyle😉
hediyeni beğenirsin inşallah

Sağol abla kayıdımdan uzun süre sonra geldim ama buralardayım artık o kayıp seneleri telafi etmek lazım
Hediye de çok güzel, teşekkürler

Aynen öyle ablam hediyeni beğenmene sevindim artık buralarda olmanda çok güzel

Nice yıllara sıvacı kardeş
Hediyeni spoi kutucuğuna bıraktım o kadar şahane bir hediye ki görünce hayatın anlamını bir kez daha sorgulayacaksın
@MasacRE-

1.yılını kutlarım @MasacRE- uzun ömürlü olursun umarım ayoll

BUDA HEDİYEN

Evet bir klasik daha. Benden önce foruma kayıt olup sırf benim gibi bir kalite ile konuşmak için aktif olanlar klasiği.😎 Kendimle gurur duyuyorum.

Tebrik ediyorum senide @MasacRE- kardeş.
Hediye bu akşam ki puanına göre verilir.

Daha oy vermedi yapış yakasına ayoll

Hala Ziynetime iyi puan verebilirsin bence bu konu sonrası

Nice yıllara sıvacı kardeş
Hediyeni spoi kutucuğuna bıraktım o kadar şahane bir hediye ki görünce hayatın anlamını bir kez daha sorgulayacaksın
@MasacRE-

Eyvallah sıvacı kardeş tam senin sıvacı ruhuna göre bir hediye olmuş
Daha önce de maruz kalmıştım bu fotosuna mikroskopla çekmişler herhalde
Bize asıl hediye şu heriften kurtulduğumuz gün olacaktır

1.yılını kutlarım @MasacRE- uzun ömürlü olursun umarım ayoll

BUDA HEDİYEN

Oo akbabuş ha bu hediye de güzelmiş sağol
Yalnız 1 yıl değil başlığı okumuyor musun ben tamı tamına 5 yıldır buradayım

Yalan külliyen yalan. Bir kere ben geldiğimde sen yoktun. Senin haberin yok tabi ben aktif olmadan önce baktım sokak sanatı ayrılmış forumdan o yüzden dahil oldum yoksa gelmeye niyetim yoktu yani. Ama yine döndün foruma malesef yapcak bir şey yok

Hala Ziynetime iyi puan verebilirsin bence bu konu sonrası

Şimdi gönderdim Ziynet standartlarına göre iyi bir şarkıydı bu hafta beddua almam diye düşünüyorum

Kalbimi kırdın.
Bit kalp kırmak kabe yıkmak gibidir çabuk gönlümü al.

Şarkım gerçekten güzel. Hem Ziynetin standardında ne varmış .ss neyse severim sanırım
hem ben hastayım beni üzmeyin

hhahah üye olmayla olmuyor bu iş forumda aktif olduğu süreye bakılıyor sen 2016 yılında çıkış yapan daha çiçeği burnunda forumun taze gelinisin şuan ayoll

hhahah üye olmayla olmuyor bu iş forumda aktif olduğu süreye bakılıyor sen 2016 yılında çıkış yapan daha çiçeği burnunda forumun taze gelinisin şuan ayoll

O zaman ilk aktif olduğum zamanı bulun onla kutlayın ben 5 ocakta girmedim foruma