Hem kendin geride kalıyorsun , hem bize laf ediyor ayoll
Hadi ben yatıyorum , 3 e kalmamaya çalışıcam artık
Hem kendin geride kalıyorsun , hem bize laf ediyor ayoll
Size laf etmiyorum genel olarak üçümüze birden laf ediyorumHem kendin geride kalıyorsun , hem bize laf ediyor ayoll
Hadi ben yatıyorum , 3 e kalmamaya çalışıcam artıkcicili bicili rüyalar sizlere @Harunnn60
yok ben daha diğer dizilerimi izlicemTamam yarın 3-4 izlerim o zaman ben
Forumdash aile hayatı yok, sen de yarın 4 bölüm izleyip yetiş Harun ile Çiğdem'e
Yoo gayet iyi başladı ilk 2 bölümü diğerlerine göre çok iyiydi 3.bölüm durgundu ama 4.bölüm de açılır yine@Harunnn60
O değil de Supernatural ne yapıyor öyle 😱 11.Sezonu bile geride bıraktılar şimdi denyok ben daha diğer dizilerimi izlicemO kadar da ayılıp bayılmıyorum panışıra@Harunnn60 @Çiğdem-
hıııı, inanıyorum saaaa
Acelemiz ne ayoll yavaş yavaş bitiririz işteSize laf etmiyorum genel olarak üçümüze birden laf ediyorumİyi geceler
Buna hala bakamadım , yarın foruma gelmeden izleyip gelecem inş1x4
Araba yarışı efsaneydi.İzlerken Hızlı ve Öfkeli filmini özlediğimi fark ettim. :/
7.8
@MasacRE- @Çiğdem-
Başları ağır gibi ama sonlar çok iyi .Buna hala bakamadım , yarın foruma gelmeden izleyip gelecem inş
Kavga varsa iyiBaşları ağır gibi ama sonlar çok iyi .Tam aksiyonlu sahneler var sonlarda
4.Bölüm bugün izlemiştim MS bittiğine göre hız verebiliriz yarın 5 izleyecez @MasacRE- ne yaptı acaba1x4
Araba yarışı efsaneydi.İzlerken Hızlı ve Öfkeli filmini özlediğimi fark ettim. :/
7.8
@MasacRE- @Çiğdem-
4.Bölüm bugün izlemiştim MS bittiğine göre hız verebiliriz yarın 5 izleyecez @MasacRE- ne yaptı acaba
Aaa evet Bölümün tek dişe dokunur yanı gibiydi yarış kısmı @Harunnn60
Arap polis kadın bir suçlu polisi sevmiş ona cezasını verdi diye Punisheri suçluyor
Punisher onu hiç kurtarmasaydı keşke geberip gitseydi
Sevgili olacaklar gibi o kızla sanki
Sevgili olacaklar gibi o kızla sanki
Ayyy allah gostermesin Karen varken ona yer yok 😀
Sadece okumak cok basit geliyor yaBende yakıştırdım onları.Ama Karen ile Daredevil daha uyumlu gibi. gerçi daredevili 2.sezonda aşk üçgenine çevirdiler.
Sen foruma yaz ayında katılmışsın ama daha yeni görüyorum seni.Biraz daha aktif ol.
@MasacRE- yeni arkadaşımız gelmiş niye hoş geldin demiyorsun.
Benim yazdığımı açma sakın.Hoşgelmiş@Amonistlin Ben 4. bölüm yorumuna spoilerlı cevap verince açmadım yazdığını daha gelmedim dörde
Benim yazdığımı açma sakın.Başka bir spoiler var.
Gece 5'i izlerim sanırım. Sen zaten bu hızla bizi yetişirsin.
Hoşgelmiş@Amonistlin Ben 4. bölüm yorumuna spoilerlı cevap verince açmadım yazdığını daha gelmedim dörde
5.Bölüm Yani ilk 2 Bölüm aksiyonlu başlamıştı ama sonra duraklamaya başladı .Punisheri Daredevil dizisin de olduğu gibi aksiyona sokmalılar . Sadece repliklerle geçmemeli diziHer bolum biraz daha hareketli oluyor dizi. Bu arada Jon muazzam bir aktor ya. Adam oynamiyor yasiyor resmen. Ben dayanamadim 5. bolumude bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?