Ohoo başka dizilerle bağlantılı olacaksa ben izlemeyeyim o zaman ne anladık bu iştenPunisher izleyeceğiz diye diğer dandik Marvel dizilerini de izlemek zorunda mıyız
Daredevil den karakter gelecekmiş işteUnutmak istemişsindir seni bilmem mi.
Ohoo başka dizilerle bağlantılı olacaksa ben izlemeyeyim o zaman ne anladık bu iştenPunisher izleyeceğiz diye diğer dandik Marvel dizilerini de izlemek zorunda mıyız
Daredevil den karakter gelecekmiş işteUnutmak istemişsindir seni bilmem mi.
Aaa @MasacRE- izlememiş daredevil'i 😱Daredevil den karakter gelecekmiş işteBence ecünnü ama sen seversin kesin
Sanki izledi diye biliyorum ben.Daredevil, Jessica Jones, Iron Fıst hiçbirine bakmadınmı @MasacRE-
Aaa @MasacRE- izlememiş daredevil'i 😱
Bence çok büyük etkisi olmaz dizide sen izle. Ana kadroda değil konuk oyuncu diye biliyorum.
Daredevil, Jessica Jones, Iron Fıst hiçbirine bakmadınmı @MasacRE-
Haa siz şu muhabeti diyorsunuz şimdi hatırladım
Bende öyle biliyorum
Aaa bu arada , Daredevil 2.sezon Punisher li bölümleri izle derimHaa siz şu muhabeti diyorsunuz şimdi hatırladımIron Fist'i izlemedim de başrolündeki oğlanı görmüştüm GoT'da gay parlak bir oğlandı, onu diyordum Çiğdem'e yine buldun kendine bir gay diye@Harunnn60
Daredevili izlememesi büyük kayıp gerçekten gözümden düştü suanAaa bu arada , Daredevil 2.sezon Punisher li bölümleri izle derimizlemezsen bir şey kaybetmezsin ama Punisherin ana hikayesi orada işlendi karakteri daha iyi bilirsin
Aaa bu arada , Daredevil 2.sezon Punisher li bölümleri izle derimizlemezsen bir şey kaybetmezsin ama Punisherin ana hikayesi orada işlendi karakteri daha iyi bilirsin
Punisher'in oyununu oynamıştım ben oradan biliyorum bunuDaredevili izlememesi büyük kayıp gerçekten gözümden düştü suan@MasacRE-
Punisher'in oyununu oynamıştım ben oradan biliyorum bunu
Son bölümünü bir türlü geçememiştim o zaman hala içimde uktedir ne lanet bir bölümdü o ya
Hahaha aa bende diyorum bu nerden keşfetti diyeDaredevili izlememesi büyük kayıp gerçekten gözümden düştü suan@MasacRE-
Güzel şekilde devam ediyor
Güzel şekilde devam ediyor@MasacRE-
O manyak adam düşman değilmişSanırım ,Punisher ile dost olucaklar
Sarı Çiyan geldi inş Harun hemen giderPunisherin Manyak adama uyguladığı plan güzeldi, ayrıca ailesiyle olan eski sahneleride ilgimi çekiyor.Aksiyon kadar
Hahaha aa yok dün , sizi bekleyip bugün izledimBirkaç bölüm daha oynar inş sarışın.
Sen kesin 3'erli 5'erli izliyorsun bu diziyi sonra not defterine ekliyorsun yorumları.Çünkü günde bir bölüm yetmez sana.
@MasacRE- Uykuya geçiş yaptı sanırım ses yokHahaha aa yok dün , sizi bekleyip bugün izledimbakalım yarın 3.bölüm de ne olacak
1x2Güzel şekilde devam ediyor@MasacRE-
O manyak adam düşman değilmişSanırım ,Punisher ile dost olucaklar
Sarı Çiyan geldi inş Harun hemen giderPunisherin Manyak adama uyguladığı plan güzeldi, ayrıca ailesiyle olan eski sahneleride ilgimi çekiyor.Aksiyon kadar
1x2
Punisher'in Wolf denen adamı öttürme taktiği çok iyiydiSilahı eline alınca bülbül gibi şakıdı adam
Şimdi onun da ölmesiyle kadının önü açılacak gibi, o engelliyordu kadını çünkü
Yalnız@MasacRE- Uykuya geçiş yaptı sanırım ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?