Netflix Marvel's The Punisher - Dizi Yorumları

Ya şimdi hatırladım , @destere ile Iron Fıst i konuşuyorlardı @MasacRE- onu izledi diye biliyorum bende :F
Haa siz şu muhabeti diyorsunuz şimdi hatırladım :A Iron Fist'i izlemedim de başrolündeki oğlanı görmüştüm GoT'da gay parlak bir oğlandı, onu diyordum Çiğdem'e yine buldun kendine bir gay diye :A @Harunnn60

Bende öyle biliyorum :F
Haa siz şu muhabeti diyorsunuz şimdi hatırladım :A Iron Fist'i izlemedim de başrolündeki oğlanı görmüştüm GoT'da gay parlak bir oğlandı, onu diyordum Çiğdem'e yine buldun kendine bir gay diye :A @Harunnn60
Aaa bu arada , Daredevil 2.sezon Punisher li bölümleri izle derim :A izlemezsen bir şey kaybetmezsin ama Punisherin ana hikayesi orada işlendi karakteri daha iyi bilirsin :A

Aaa bu arada , Daredevil 2.sezon Punisher li bölümleri izle derim :A izlemezsen bir şey kaybetmezsin ama Punisherin ana hikayesi orada işlendi karakteri daha iyi bilirsin :A

Daredevili izlememesi büyük kayıp gerçekten gözümden düştü suan :A @MasacRE-
Punisher'in oyununu oynamıştım ben oradan biliyorum bunu :A

The-Punisher-PC-Game-kapak.jpg

Son bölümünü bir türlü geçememiştim o zaman hala içimde uktedir ne lanet bir bölümdü o ya :T:

Punisher'in oyununu oynamıştım ben oradan biliyorum bunu :A

The-Punisher-PC-Game-kapak.jpg

Son bölümünü bir türlü geçememiştim o zaman hala içimde uktedir ne lanet bir bölümdü o ya :T:
Daredevili izlememesi büyük kayıp gerçekten gözümden düştü suan :A @MasacRE-
Hahaha aa bende diyorum bu nerden keşfetti diye :F

Ama sen Punisher bitince , Daredevil 2.sezonu izlemeyi düşün , Punisherin olduğu bölümleri deriz biz sana :F

Ben yatıyorum çocuklar , Cicili Bicili rüyalar :bhr:

1x2
Karen erken geldi diziye ama rolü kısa olacak gibi. :D

Punisher tek tek öldürüyor valla. son sahnede tahmin etmiştim bagajdan çıkacağını.:A
:D

8.0

@Çiğdem- @MasacRE- Hani nerede yorumunuz. :)

1x2

Punisher tek tek öldürüyor valla. son sahnede tahmin etmiştim bagajdan çıkacağını.:A

8.0

Güzel şekilde devam ediyor :Z @MasacRE-
O manyak adam düşman değilmiş :A Sanırım ,Punisher ile dost olucaklar :A

Sarı Çiyan geldi inş Harun hemen gider :( Punisherin Manyak adama uyguladığı plan güzeldi, ayrıca ailesiyle olan eski sahneleride ilgimi çekiyor.Aksiyon kadar :Z

Sarı Çiyan geldi inş Harun hemen gider :( Punisherin Manyak adama uyguladığı plan güzeldi, ayrıca ailesiyle olan eski sahneleride ilgimi çekiyor.Aksiyon kadar :Z

Birkaç bölüm daha oynar inş sarışın. :A

Sen kesin 3'erli 5'erli izliyorsun bu diziyi sonra not defterine ekliyorsun yorumları. :A Çünkü günde bir bölüm yetmez sana. :A

Birkaç bölüm daha oynar inş sarışın. :A

Sen kesin 3'erli 5'erli izliyorsun bu diziyi sonra not defterine ekliyorsun yorumları. :A Çünkü günde bir bölüm yetmez sana. :A
Hahaha aa yok dün , sizi bekleyip bugün izledim :A bakalım yarın 3.bölüm de ne olacak
:Z:Z:Z

1x2

8.0

1x2
Punisher'in Wolf denen adamı öttürme taktiği çok iyiydi :D Silahı eline alınca bülbül gibi şakıdı adam :A

Şimdi onun da ölmesiyle kadının önü açılacak gibi, o engelliyordu kadını çünkü :D