Neeeee@Forumdash övüyorsa aksiyonu 0 bir bölümdür kesin aşk meşk birşeyler vardır ama bakalım umudumuzu kaybetmeyelim
Şuan kırılım, drıldım, gucendim, küstüm...
Neeeee@Forumdash övüyorsa aksiyonu 0 bir bölümdür kesin aşk meşk birşeyler vardır ama bakalım umudumuzu kaybetmeyelim
hhahah aa küsersen küss bee son dönemde çok bozuldun şarkı ve dizi seçimlerin çok kötü eski kalitenden çok uzaksınNeeeeeben aşk dizileri izlesem, pllyi bırakmazdımrnin gibi ks izletdimvıcık vıcık ikide bir...
Şuan kırılım, drıldım, gucendim, küstüm...
Evet bi değişti @Forumdashhhahah aa küsersen küss bee son dönemde çok bozuldun şarkı ve dizi seçimlerin çok kötü eski kalitenden çok uzaksın@Harunnn60 @xemrexxx
hhahah aa küsersen küss bee son dönemde çok bozuldun şarkı ve dizi seçimlerin çok kötü eski kalitenden çok uzaksın@Harunnn60 @xemrexxx
Spoi içindeki şeyi ben öyle olmasını istiyorum. Umarım olur3.bölüm @Forumdash güzeldi bölüm ama bir noktasına çok sinir oldum tahmin ediyorsundur kesin@Harunnn60 sende izle ayoll
IRON FİST ZENCİ HERİFLE arrowda jessica ile takılıcak görünüyor
hepsinin bir araya gelip birlikte kavga etmeleri güzeldi ama şu elktiraya çok sinir oldum bölümün havasını bozdu şu ecünnüyü tekrar gömün ayoll
4 ve 5 i izledim ben4.bölümü bu gece izleyeyim ben. @Çiğdem-
İron Fist ve Daredevil üzerine kurulu4 ve 5 i izledim ben4 ve 5.bölümlere yorum yaparım ikisini ayrı spoi olarak izledikçe bakarsın @Harunnn60
ben spoisiz bir analizimi söyliyeyim öncelikle bu dizi ıros fıst adına yapılmış ana hikayede ıron fıst var dizinin yapım amacı dizinin hikayesi ana başrolumuz ıron fıst @destere nin adamı
@Forumdash
İzlediğim bölümlerde açılıyor matda ama ana hikayede bence ıron fist var 4 ve 5.bölüm yorumlarımda daha detaylı bahsederim @Harunnn60 yine geride kalacak sonra bize suç atıyor ayollİron Fist ve Daredevil üzerine kurulu
diyeyaşlı adam dedi ya Dany'e "ben Matt'i ele karşı savaşmak için eğittim ama o katılmak istemedi
Bennson bölümleri izlicemİzlediğim bölümlerde açılıyor matda ama ana hikayede bence ıron fist var 4 ve 5.bölüm yorumlarımda daha detaylı bahsederim @Harunnn60 yine geride kalacak sonra bize suç atıyor ayoll
@Harunnn60
Bu gece yetişirimİzlediğim bölümlerde açılıyor matda ama ana hikayede bence ıron fist var 4 ve 5.bölüm yorumlarımda daha detaylı bahsederim @Harunnn60 yine geride kalacak sonra bize suç atıyor ayoll
@Harunnn60
Bu gece yetişirim
4 VE 5 İZLE BU GECE bana yetiş ayol forumdash final bölümüne gelmişBe
Bennson bölümleri izlicem
84 VE 5 İZLE BU GECE bana yetiş ayol forumdash final bölümüne gelmiş
kaç bölüm bu dizi bu arada
ben devamı gelecek sanıyordum 12-13 falan diğerleri gibi
Bende aksine beğeniyorum Alexandra'nın giyimini. Hele bir bölüm kışlık beyaz bir şey giymişti harikaydı o bence.1x4
Abi dizinin başları gerçekten çok sakin ya. İçim bayılıyor izlerken. Sonlara doğru ancak kendime geliyorum. Bu bölümün sonu da iyi bitti bence. Anlaşılan sonraki bölüm iyi bir kavga var. Elektra bence saf değiştirebilir. Ayrıca Alexandra'nın kıyafetleri beni öldürüyor. Bu kadını giydiren zevksiz kim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?